Fit you too
Fit you too

Matkustuskiellossa!

Melkein viikkohan tässä on taas päässytkin jo vierähtämään edellisestä postauksesta. Pyydän anteeksiantoa :). Nyt on sellanen fiilis, että olen hetken matkustuskiellossa! Kiintiö on täynnä! Toivon kovasti, että tuo matkalaukku purkaantuu tossa eteisessä itsekseen ja vaatteet löytää tiensä joko pyykkiin tai kaappiin!

Viime lauantaina palasin siis VIHDOINKIN kotiin Tampereelta! Oli ehkä maailman paras tunne nähdä mun kaikki karvaiset rakkaani! Viikko rupesi loppua kohden jo syömään voimia ja lauantaina viimeisten jumppien jälkeen oli kyllä voittajafiilis. Onneksi meillä on Varalassa niin mahtava porukka töissä, enkä valehtelematta tiedä toista noin kivaa työpaikkaa. Kaiken kruunasi vielä vastaanottoon jätetty fazerin sininen kiitokseksi eräältä leiriläisen äidiltä.
Hieno ajoitus näin herkkulakkoa ajatellen! En missään nimessä olisi voinut tuhota levyä noin sadasosasekunnissa :).
Toki asioissa on myös hyvät puolensa. On luvattoman helppoa lampsia joka aamu ja päivä valmiiseen ruokapöytään. Täällä kotona on kyllä aivan turha ruveta vaatimaan hurrilta jotain hotelliaamupaloja, kun tyypin oma aamupala on joku työkoneen takana hotkittu rahka! Ihan saa itse leipänsä paahtaa ja munakkaansa paistaa. Ehkä muutaman kk päästä, kun olen jo tarpeeksi tuhdissa kunnossa lataan pöytään avuttomuuskorttini ja vaadin sänkyyntarjoilua.. hih hih.. 🙂

Lauantaina heti kotiin päästyäni olikin sitten aika ruveta valmistautumaan muutaman tunnin päästä alkaviin vauvakutsuihin! Eräs hyvä ystäväni on räjähdyspisteessä, joten hänen kunniakseen järjestettiin sitten ”suihkut”. Enpä ole koskaan aikaisemmin sellaisissakaan ollut. Säälin hieman niitä osanottajia, joidenka elämää vauvat eivät liippaa läheltä, koska keskustelu oli hyvin raskauskeskeistä! Itse muistan olleeni ennen tätä projektia kyllä ihan pihalla kaiken maailman istukan asennoista sun muista. Ei sillä että mulla olis vieläkään niistä kovin paljon tietoa…
Ystävälläni on muuten maailman kaunein kumpu! Hän voisi milloin tahansa osallistua Miss Vauvamaha kilpailuun!! Siro, suoraan eteenpäin ulkoneva ihana masu! Itse huutelen täällä kateellisena, koska epäilen että leviän kaikkeen muuhun suuntaan, paitsi eteenpäin… Sen on siis pakko olla tyttö!
No, oli mahaa taikka ei, niin jotain siellä on pakko olla, koska olen tuntenut liikeet selvästi jo viime viikosta lähtien. Alien?

16+3

Eilen oli sitten varattu kokonainen päivä akkujen lataamiselle! Päivällä hurri vei mut Flamingon Spa-puolelle lillumaan ja aijettä! Siinä käytiin vielä sitten vetämässä loppuun muutamat kierrokset vesiliukumäessä, minä tietysti täysin mahdollisia vaaroja tai riskejä pelkäämättä. Päänikin löin vaan kerran laitaan… Ei muka saanut laskea kahdestaan niissä! Me ei ainakaan laskettu!
Sen jälkeen käytiin vielä pitkästä aikaa ajelemassa moottoripyörällä. Olen aavistuksen verran vauhtihullu ja entisestä ammatistani jotuen olen kyllä hyvin selvillä minkälaista jälkeä pyörällä voi tulla liikenteessä. Silti rakastan sitä fiilistä, kun meinaa pissa lorahtaa pöksyyn kurvissa! Tiedän, olen täysin edesvastuuton ja luultavasti myös jokseenkin soveltumaton äidiksi. 🙂

Tällä viikolla aloitan muuten uudet työt ja koulun kursseille pitäisi kai myös ilmoittautua, nimimerkillä opiskelun aloitusmotivaatio jossan tuntemattomassa paikassa….Ihanaa olla kotona ja tässä saa vielä muutaman päivän levähtää ennen kun tämä mamma alkaa tositoimiin! Jossain välissä pitäisi vielä selvittää kirppisvaatteet ensi lauantain kirpparia varten. Niitähän onkin vaan se muutama jätesäkillinen + laatikollinen.
Otan illalla kameran salille, josko saisimme muutaman hyvän tai ainakin julkaisukelposen otoksen! Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.