Fit you too
Fit you too

Mammat kävi reivaamassa!

Hyvää ystävänpäivää kaikille! <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Joku lukija kommentoi, että ihana kun en ole aina laittautunut blogikuvia varten. Tässä yks sellainen, naama punaisena suoraan treenien jälkeen!

Tää mamma kävi kuulkaa eilen ekaa kertaa synnytyksen jälkeen vähän ulkona tuulettumassa! Tein ensin aamulla oikein kunnon jalkatreenin salilla, joka meni kyllä suoraan luihin ja ytimiin 🙂 ! Nyt on kankut niin kipeenä, eikä niitä vetreyttänyt edes eilinen tanssisessio. Tein nimittäin koko treenin pelkkiä kyykkyjä, eli ensin ihan tavallista kyykkyä smith-laitteessa, sitten prässiä (vaikka se nyt ei edes oikeasti kyykky olekaan), hack kyykkyä ja vielä lopuksi lemppariliikettäni taljakyykkyä! Alkuverryttelyksi kipitin juoksumatolla ylämäkeen ja tietysti tein hyvät keppijumpat, niinkuin aina ennen treeniä. Painot on vielä edelleen aika höyhensarjassa, mutta oikein hyvän tuntuman sain.
Illalla sitten mun hyvä ystävä saapui Hämeenlinnasta meille ja suunnattiin uuden Sats Elixia Citycenterin avajaisiin, jonne olin saanut kutsun. Avajaisissa esiintyi Mikko Leppilampi ja Hunksit treenas ”näytöstyyliin”. Oli jotenkin koomista seistä korkkarit jalassa ja skumppa kädessä ja katsoo, kun toiset punnertaa! Noi öljytyt, pumpatut ja puolialastomat miesvartalot ei välttämättä herätä mussa mitään suurinta hekumaa, mutta olihan se ihan viihdyttävää katseltavaa.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hunksit pumppaa TRX:naruissa…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Uuutuustunti ”Barre” esittelyssä

En hirveesti ole viime aikoina päässyt ”bloggaajatapahtumiin”, vaikka niihin aika paljon kutsuja tuleekin. Oli kiva, että kerrankin jotain tapahtuu viikonloppuna ja vielä illalla! Ollaan ystäväni kanssa molemmat liikunnanalan yrittäjiä ja kahden lapsen äitejä, joten meillä on paljon elämässä yhdistäviä tekijöitä ja oli ihan mahtavaa päästä viettämään iltaa yhdessä! Ja vielä salille heh heh. Molempien miehet hoiti hienosti lapsenhoitohommat, niinkuin kunnon isien kuuluukin! Meillä on helppo, kun Theo syö tarpeen vaatiessa myös pullosta ja olin päivällä kerännyt maitoa talteen. Pakko oli ottaa käsilaukkuun rintapumppu mukaan ja siltä kantilta katsottuna imettäessä toi ”ulkoilu” on vähän säätämistä. Ehkä sekin vähentää noita menohaluja…
Mutta kivaa oli ja sehän on tärkeintä!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kyllä sitä silti huomaa, että toi viihteellä käynti on nykyään aika minimissään ja kai sitä jo jää parikymppisten jalkoihin (paitsi ei tietenkään tanssilattialla, jossa mutsit veti sata salamaa kuin viimestä päivää!) :D. Vaikka mulla ei olekaan yöheräilyä, niin silti väsy iski jo puolen yön aikaan ja olin valmis kotiin. Ihme, että niinkin kauan jaksoin! Oon mä kyllä saanut tässä elämässä jo ihan varmasti osani yöelämästä, mutta varmaan aika moni äiti kuten minäkin silti kaipaa irtiottoa ja ystävien tuulettumista. Melkein kivempaa kuin se itse kaupunkiin meneminen on se, kun saa tyttöporukassa laittautua, ottaa siiderin ja puhua suu vaahdossa! Mä juon todella harvoin alkoholia, vaikken mikään absolutisti olekaan. Myönnän kyllä, että eilen tuli juotua muutama skumppa avajaisissa ja pari minttukaakaota myöhemmin Villissä Wäinössä (oltiin puhuttu Levin reissusta niin alkoi tekemään mieli minttukaakaota). Se onkin mulle ihan riittävästi yhdelle illalle, koska tiesin jo etukäteen, että on ihan hyvä muistaa omat rajansa. Mulla on kuitenkin vuosi aikaa siitä, kun olen viimeksi juonut enemmän, kuin yhden lasin alkoholia. Viiniäkään me ei osata lipittää hurrin kanssa.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Elämän eri osa-alueiden täytyy olla mielestäni balanssissa. On kiva, että arkisen aherruksen vastapainona on jotain, jossa saa ajatukset kotihommista pois. Mulla se on tietysti ensisijaisesti treeni, mutta toki myös esimerkiksi ystävät, joiden kanssa mennään leffaan, syömään, tai vaikka viikonloppuna tuulettumaan! Mulla on tietysti aika paljon myös sinkkukavereita, jotka käy enemmän viihteellä ja osaa kai sinne tällainen perheellinen mutsikin toisinaan eksyä. Oli myös ihan kiva käydä tarkistamassa, onko mikään baarikulttuurissa muuttunut ja voin kertoo, että ei oo! Yhtä ahdasta ja hikistä on edelleen 🙂 ! Mä oon kyllä itse muuttunut sen verran, että oli ihan kiva palata kotiin ja vetää peitto korviin.
Maistuuko teille enemmän kunnon baarireissu vai kokoonnutteko mieluummin viettämään rauhallista iltaa jonkun ystävän luokse?

Kommentit (8)

 1. Emmi

  Jälkimmäinen vaikka ikää ei ole kun 20+ 🙂

  • fityoutoo

   No eipä tarvi enempää ollakaan 🙂

 2. LauraK.

  Oot tosi kaunis noissa kuvissa :)! Ite en oo ”kuin” 24-vuotias mutta todellakin valitsen mieluummin rauhallisen illan ystävien kesken, missä kuulee toisen puheen kuin että lähtis toisilleen baariin huutamaan :D. Ja jos juomisestakin puhuu niin kalsarikännit voittaa 100-0.

  • fityoutoo

   Oi kiitos!! Ymmärrän kyllä hyvin sen, että meluisat baarit ei oo useimpien juttu. Ei siellä kyllä kuullut puhua mitään!

 3. Eerika

  Luin blogisi lähes kokonaan läpi, en ole ilkeä ihminen ja minun puolestani jokainen saa ajatella ja olla mitä haluaa.
  Tuli vain mieleen että kun niin takerrut muiden ihmisten ulkonäköihin, ruokailuun ja sairauksiin että onko sulla ollenkaan mielipiteitä jotka pitäisit ihan vain omana tietonasi? Kun puhut ylipainoisista tuntuu kuin he olisivat sinulle pohjasakkaa ja huonoja ihmisenä. Omistatko yhtään ylipainoista kaveria? Sätitkö heitä samalla tavalla päin näköä vai saavatko he lukea täältä netistä kaiken mielipiteen? Ehkä et omista.. Minä pidän ainakin jokaisen mallista ja kokoista yhtä tasa vertaisena kuin ketä tahansa, omassa lapsuudessa opetettiin ettei ihmisen arvo riipu ulkonäöstä, koosta, uskonnosta tai etnisestä taustasta, sinulle ei varmaankaan tätä ole opetettu?
  Olen itse elänyt 35 liikakilon kanssa ja vieläkin on 28 kiloa, en ole koskaan laihduttanut paino on nytkin tippunut influenssan takia. Pitäis varmaan minua samattomana läskikasana. Ammatissa olen edennyt koko aja ja toimin ylemmässä luokassa, lapsia on 2 jotka kummatkin urheilevat, itse pidän voimalajeista ja toimin erilaisissa järjestöissä mukana. Olen edelleen siis saamaton läski muotissa? Joten on varmaan ok että minä pidän sinua ”Itsekeskeinen fitness urheilija” muotissa?
  Minulle on iha sama mitä mieltä olet mutta välillä toki voisi miettiä.

  • fityoutoo

   Tuli vaan mieleen, että jos mun tekstit ärsyttää sua ja olen mielestäsi ylimielinen persoona, niin miksi IHMEESSÄ et lopettanut alkuunsa lukemista?? Vai onks mun blogi sulle vähän niinkuin kolaripaikka, että ällöttää, mutta ei voi olla katsomatta 😀 ?
   Ja vastauksena kysymykseesi; Mun kaikki kaverit on hyvännäköisiä, laihoja ja rikkaita.

 4. Punttimimmi

  Mikä on taljakyykky? 🙂

  • fityoutoo

   Taljan ala”asetukseen” narukahva ja reilusti pois taljasta taaksepäin. Leveä haara ja siitä kyykky alas, pakaraan siis tarkotus liikkeen osua! Kädet ei vedä, vaan tavallaan nojaat hieman taaksepäin. Toivottavasti selkis :)!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.