Fit you too
Fit you too

Maanantain kauneusvinkki: Kuinka saa ripsipidennykset pysymään paremmin?

Kerroin teille muutamia kuukausia sitten, kuinka ripsipidennykseni eivät pysyneet millään! Suunnilleen viikko laitosta jo 1/2 ripsistä oli irronnut – siis ilman omaa ripseä. Omat ripset toki uusiutuvat eli putoavat pois. Siihen ei vain välttämättä kiinnitähuomiota. Mutta ripsipidennyksen ei pitäisi pudota ”yksinään” pois, jos se on oikein liimattu omaan ripseen ja ylipäätään ripsiteknikko tietää mitä tekee. Tiesin, että oma teknikkoni Elina on ammattilainen ja tehnyt ripsiä jo kauan, joten en uskonut vian olevan hänen taidoissaan. Hän kertoi, että joskus vain käy niin, etteivät ripset pysy vaikka ne tekisi kuka!arkimeikki-1-of-1
Olin jo lähes luopumassa toivosta, vaikka niiiiiin kovasti pidänkin ripsipidennyksistä! Niiden kätevyys ja helppous arjessa on sitä luokkaa, että mielelläni maksan siitä ilosta, että pienellä vaivalla näytän huolitellulta.
Tässä ylemmässä kuvassa mulla on ”10 minuutin perusmeikki”, jonka teen jos en joka päivä niin ainakin melkein! Ripset tuovat katseeseen aina tietynlaista näyttävyyttä, joskaan ei aina hyvällä tavalla 😀 . Joku tolkku niissäkin toki kannattaa olla, eli kulmakarvoihin yltävät hämähäkkiripset eivät ehkä ole ”oma juttuni”….
Ripsiteknikkoni oli tilannut uutta puhdistusvaahtoa, jolla pesin ripseni vanhasta poiketen ennen pidennysten laittoa. Ja tiedättekö mitä; Ripset pysyivät sikahyvin!!! Siis maksimissaan kolme yksinäistä pidennystä tipahti ekoina päivinä ja loput sitten luonnollisen poistuman mukana.
Eräs kaverini sanoi jo aiemmin facessa kun valitin ripsien huonoa pysyvyyttä, että kannattaa koittaa jynssätä niitä huolella! En kuitenkaan heti ottanut vinkkiä tarpeeksi vakavasti. Sitten aloin pesemään ripsipidennyksiä lähes joka ilta kasvojenpuhdistusvaahdolla ja ihan kunnolla; Hankaan (en toki revi) ripsiä sormien välissä ja pesen ne vaahdon kanssa alta ja päältä. Ja pysyvyys on aivan eri luokkaa! Ilmeisesti aiemmin omassa ripsessäni oli sen veraan smäidää, ettei pidennys tarttunut siihen kunnolla.
Toki huoltoväli mulla on joka tapauksessa n.2-3vkoa, koska omat ripseni uusiutuvat suht tiuhaan, enkä halua päästää ripsiä siihen pisteeseen, että pidennyksiä on kaksi jäljellä… Lisäksi omat ripseni vähän harmittavasti kasvavat myös aika nopeasti.
Tässä alla vielä kuva ennen ja jälkeen pidennysten huollon! Huoltojen väli on ollut 2,5-viikkoa ja mulle tehtiin minihuolto, eli tunnin huolto.

Ennen huoltoa...
Ennen huoltoa…

Ja jälkeen!
Ja jälkeen!

Eli summa summarum: Uskaltakaa pestä niitä ripsiä, KUNNOLLA! 
 

Kommentit (2)

  1. lilli

    Minkä merkkistä vaahtoa käytit? Itse taistelen saman asian kanssa..

    • fityoutoo

      Mulla on Elivo-merkkinen herkän ihon puhdistusvaahto. Saa apteekista. Ihan huippu, suosittelen!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.