Fit you too
Fit you too

Laita enemmän niitä asukuvia!


Sain taas viikonloppuna pyyntöjä, että blogissa pitäisi olla enemmän asukuvapostauksia. No, sattumoisin olin A-Lehtien koulutuksessa keskiviikkona jossa ihana bloggaajakollegani Johanna nappasi muutaman kuvan varsin onnistuneesta asukokonaisuudestani!
Olen menossa festaröimään ensi viikonloppuna kotikaupunkiini Joensuuhun (onko joku lukija tulossa myös Osuuskaupparockiin??), joten siellä varmaan saa napattua taas muutaman foton festarilookista. Mulla on mun siskon kanssa tapana miettiä jo hyvissä ajoin mitä laitetaan päälle. Kai joku muukin harrastaa tätä? Yleensä vielä sit paniikkishopataan viime tingassa joku toppi tai housut, kun puolet vaatteista jää kotiin. Itse oon kyllä vähentänyt shoppailua aivan hirveästi tämän vuoden puolella, niinkuin kerroin teille tässä viimeviikkoisessa postauksessa. Nuo kuvan housut ovat poistuneet jo Zalandolta ja kyttäsin niitä kauan että sain oikean koon ja mitoitus osoittautui TOSI reiluksi (koko housuissa 36).
Mä pahoittelen, että mulla ei oo heittää teille nyt mitään linkkejä noihin vaatteisiin! Tiedän, että on tyhmää kun näkee jonkun kivan vaatteen eikä sitä saa enää mistään ja tekin kyselette usein linkkejä. Toivottavasti kuitenkin tykkäätte tästä kokonaisuudesta.
 

Nahkatakki Zara / Housut Kiomi / Musta body Mango / Kengät Barcasta 

PS. Joko seuraat mua Instagramissa (katrivee)? If not, GO AND FOLLOW!
 

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.