Fit you too
Fit you too

Kuva ois kiva!

” Mä näytän hirveen läskiltä tossa kuvassa!”
” Järkyttävät jenkkakahvat”
” Mun kaksoisleuka näkyy tässä”
” Kaikki muut näyttää paremmilta”

Niinpä niin… Varmaan melko tuttuja ajatuksia aika monelle naiselle, joka katselee itsestä otettuja valokuvia. 50stä kuvasta hyvällä säkällä yksi on julkaisukelpoinen, tosin siihenkin toivoisi photoshopattavan pois roikkuvan ”lisäpakaran” tai järkyttävän kraaterin joka juuri nousi kuvauspäivänä leukaan.

Itsekin olen omasta mielestäni aika epävalokuvauksellinen ja todella harvoin onnituu sitä asentoa/ilmettä valitsemaan niin, että saa parhaimmat puolet itsestään esille. Parhaimmat kuvat on yleensä tilannekuvia tai vahinkolaukauksia. Kateellisena katselen joidenkin facebook kavereiden kuvia, joissa tukka on aina ”huolettomasti” (=täydellisesti) ja vaikka ilme oliskin kuvissa aina vaan tasan se yksi ja sama, niin se onnistuu aina! Itse olen sen verran katsonut Huippumalli haussa- ohjelmaa, että olen oppinut, että niitä huonoja kohtia ei ainakaan kannata kääntää kameraan päin! Tosin sen huomaa siinä vaiheessa, kun joku frendi on postannut jonkun ”todella” onnistuneen otoksen facebookkiin ja (tottakai) myös tägännyt sinut siihen joten se on noin tsiljoonan ihmisen nähtävillä. 
Mutta toisaalta mitäs sitten. Olen ihan 100% varma että Kim Kardashiankin näyttää joskus petolinnun per***ltä. 

rokissa

Kuvat ja sovituskopit on kyllä kaikista kamain reality check mitä tulee omaan kroppaan ja kaikki omaan ulkonäköön liittyvät kompleksit herää taas eloon. Onneksi ei ole ollut viime aikoina ollut inspiraatiota pyöriä sovituskopeissa ja toivottavasti ei lähitulevaisuudessakaan – söin nimittäin tänään aamupalaksi kakkua :D.
Olen lueskellut tällä viikolla aika paljon muiden blogeja samalla kun olen miettinyt, miten voisin tätä omaa blogiani kehittää. Luin etenkin useita lifestyle-blogeja, enkä edes tiennyt mitä se tarkoittaa ennen kuin vähän tarkemmin tutustuin aiheeseen. Chanelin laukkujen ja korkkareiden lisäksi ne on täynnä lähes identtisiä ”tuijottelen vienosti kengänkärkiin”-kuvia ja tietysti päivän asuja, joten ajattelin nyt todella normaalista poiketen julkaista itsekin pari otosta! 
Mutta mitä hittoa! Lifestyle-blogien kuvista poiketen itse näytänkin siltä, kun olisin taas raskaana! Miten se on mahdollista? Taidan siis edelleenkin vaan jatkaa hikisten treenikuvien postailua…

päivän_asu

päivän_asu2

Kommentit (7)

 1. Hanna

  Hei! Kiitti kivasta ja mielenkiintoisesta blogista!
  Mulla olisi sulle pari kyssäriä/juttu ideaa tähän blogiin:
  1) Millaista ruokavaliota sä noudatat? Olisi kiva nähdä sun ns. tyypillinen päivä, eli mitä sä syöt aamulla,päivällä jne.? Käytätkö lisäravinteita tai vitamiineja ja jos käytät, niin miksi mitäkin? Millaiset on sun tyypilliset annoskoot?Käytätkö ruokapäiväkirjaa tms? miski/miksi et?
  2) Mitä sä syöt kun ns. pikkunälkä iskee? millaisia välipaloja suosit esim. kahvin tms. kanssa?
  Kiitti!

 2. PikkuMy

  Näytät kyllä tosi hyvältä ja ihan menis lifestyle blogina mut hei älä sinne siirry koska niitä tulee jo luettua jonkun verran. Seuraavaksi joku ”hikitreenikuntomelkeinloppujalihaskasvoi” postaus 😀

  • fityoutoo

   No joo, ei ole pelkoa :D. Mun elämässä on aivan liian vähän päivän asuja, bileitä ja ylipäätään aikaa täydellisen lookin luomiseen :D.
   Hikitreeniä tulossa!

 3. Nimetön

  Sinulla on upea vartalo, mutta tuo mekko ei tuo sitä esiin vaan lähinnä piilottaa kaiken ja tekee tylsän näköiseksi.

  • fityoutoo

   Olet kyllä oikeassa… Jotenkin tykästyin tohon mekkoon kovasti, mutta nyt kun katsoin noita kuvia niin a)se on aivan armoton keskivartalolle ja b)samalla se peittää kaikki mutkat ja kurvit – huonolla tavalla :).

 4. Marissa

  Löysin juuri blogisi ja selailin heti pidemälle, kun oli kiinnostavia juttuja. Täytyy sanoa, että näissä kuvissa näytät todella kauniilta ja elinvoimaiselta! Kaikilla on tottakai oma makunsa, mutta miun mielestäni noissa kisakuvissa olet liiankin laiha (okei, siellä pitää olla riutunut :D) ja juuri nyt näytät aivan upealta. 🙂 Just to let you know 😉

  • fityoutoo

   Moikka Marissa! Kiitos niiin ihanasta kommentista <3. Tuli kyllä todella hyvä mieli! Olen tullut viime aikoina siihen tulokseen, että itseasiassa olen todella tyytyväinen tällä hetkellä itseeni ja pidän peilikuvastani! Luultavasti mulla on vaan liian kiire omien vikojen etsimiseen .
   Muistelen dieetillä, että suunnilleen 60kg:n alitettuani rupesin omasta mielestänikin näyttämään aika riutuneelta. Mulle tuli myös ihan kauhean näköiset silmänaluset kun rasva pakeni naamasta! Tottakai kisakunto on aina vain se päivän kunto, mutta kyllä nainen tarvitsee rasvaa ja kroppa voi olla timmissä vaikkei olisikaan ihan kuivan kesän orava…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.