Fit you too
Fit you too

Kuulumisia…

…Joita mieluusti kertoisin, jos niitä olisi! Olen edelleen (valitettavasti) yhtenä isona kappaleena. Alan vahvasti epäilemään, että se joka veikkasi vauvakutsuilla vauvan syntymäpäivää maaliskuun puolelle, osuu loppujen lopuksi lähimmäksi… Vaikka silloin juttu olikin vain hauska vitsi ja väärinkäsitys….
No okei, tiedänhän mä, että on enemmän kuin todennäköistä että ensimäinen lapsi syntyy vasta lasketun ajan jälkeen ja vaikka mielessäni kummitteleekin kivulias ajatus käynnistämisestä, niin siitäkin ovat ihmiset selvinneet hengissä ja järjissään.

Kaikenlaista ”merkkiä” on ollut ilmassa – nyt jo 2,5vkoa! Joukkoon mahtuu myös pari toiveikasta väärää hälytystä, jotka ovat sitten loppujen lopuksi tyssänneet muutaman tunnin jälkeen. Yöunet ovat olleet viimeisen viikon harvinaista herkkua ja viimeksi viime yönä hormonihöyryissäni paruin ja halusin peruuttaa koko homman. Oh my… 😀 Ei ole ihan mun tapaistani!

Päivittäin järjissään mut on pitänyt koiralenkit, joita edelleen jatkan siitäkin huolimatta, että tuntuu kuin kärsisin jatkuvasta virtsatientulehduksesta. Eilen kotona myös innostuin näyttämään naapureille kaikista seksikkäimmät tanssiliikkeeni ja näin jälkeenpäin harmittaa ettei mua kuvattu piilokameraan – oli nimittäin sen verran viettelevää meininkiä. Tässä vaiheessa sitä on muutenkin sellainen erootiikan ruumiillistuma, että joudun lähes juoksemaan miestäni iltaisin karkuun…. Ei kun hitsi, se olikin toisinpäin!!! 😀

Tästä salamatkustajasta pääsee sentään eroon :D!


PS. Jos haluatte yllättää kumppaninne raskausaiheiselle B-luokan elokuvalla (ai mikset muka halua??), niin Lindsey Lohanin ”Kettu repussa” on ainakin tosi ha-ha-hauska….

Kommentit (9)

 1. Anonymous

  Oi vitsi ajattelin jo että oot poksahtanu, ku ei moneen päivään mitään kuulunut. Tsemppiä nyt sitten kärvistelyyn! Et oo kokeillu edistää synnytystä? Mites se meni, Sauna, Seksi ja Siideri.. lähtiskö näillä? :D.anne

  • Katri Viirret

   Tähän mennessä kokeiltu:-Siivous-Sauna-Seksi-Shoppailu-Punkku-Rosee-Baileys-Vyöhyketerapia-Itku ja hampaiden kiristys :)Ainoa mitä en oo vielä ehtinyt koettaa, oli se päivä syömättä ja illalla litra piimää-vinkki.Tästä kaikesta voimmekin siis todeta, että vanha kansa ei tiedä mitään!!!

 2. Anonymous

  Kyllä se siitä sitten, ku vauva on valmis navan toiselle puolelle ;)Mielenkiinnolla odotan miten saat kuntoilun aloitettua synnytyksen jälkeen ja miten homma sujuu pienen vauvan hoidon tiimellyksessä. Tsemppiä kovasti, ei nimittäin ole mikään helppo homma.

  • Katri Viirret

   Juu ei varmasti ole mikään helppo homma! Muutenkin jännittää, että miten sitä onnistuu yhteiselo pienen ihmisen kanssa, kun tähän mennessä on pitänyt tasan huolehtia itsestään, koirista sen mitä vaivaa niistä nyt on ja sitten tietenkin täyttää ton miehen pienemmätkin unelmat (viitsi vitsi!). No, jos on halua niin on myös tuloksia – uskon että tämä motto pätee aika hyvin tässä kohtaa. Mun mielestä on myös tärkeetä olla armollinen itselleen… Siksi mulla ei ole mitään älyttömiä ”kisalavoille syyskuussa” tavoitteita, koska mulla ei oikeasti ole hajuakaan minkänäköiseksi mun kroppa räjähtää synnytyksen myötä :).Kiitos tsempeistä!

 3. Anonymous

  Olen myös käynyt joka päivä täällä jännäämässä, että joko olisi tullut lähtö synnärille 🙂 Sulla on ihana ja innostava tyyli kirjoittaa! Paljon tsemppiä loppuraskauteen :)Maria

  • Katri Viirret

   Tänään otettiin jo vähän vauhtia…Mutta ei! Kotiin passittivat kiitos ja anteeksi.Kiitos sullekkin tsempeistä!

 4. Eve

  Uh, toivottavasti kohta pääset jakautumaan. Tsemppiä hurjasti! Oot kyllä tosi kannustava esimerkki siitä, miten tuleva äiteekin voi liikkua ja harrastaa, eikä tartte jäädä vain sohvalle lukemaan neuvolakorttia ja viikkaamaan kapaloita tai jotain :). Tykkään.Nyt kun kirjoitan, niin kysynpä mitä mieltä oot Valion Profeel-rahkoista välipalana? Lähinnä sokerin kannalta olen miettinyt, että kertyykö niistä hurjana ylimääräistä. Siitä raejuustosetistähän taisit kirjoittaa joskus syksyllä, että ihan hyvä välipala. Töihin noi ois ihan käteviä, kun ei tarvitsisi raahata maustamatonta rahkaa ja sitten sekaan jotain marjoja tai muuta erikseen.

 5. nasba

  100 lukijasi ilmoittautuu! 🙂 Tsemppiä ennen surta koitosta! Kahlailempa huomenna blogiasi kun kipeenä olen enkä töihinkään pääse. 🙁 ihanniinkutosissaan.blogspot.fi

  • Katri Viirret

   Hei sinä satasen nainen, iso kiitos ja kumarrus! Jos en onnellisesti pääse ensi yönä jakautumaan, niin käyn tarkastamassa myös blogisi huomenissa :)!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.