Fit you too
Fit you too

Kuinka saada meikkivoide pois takin kauluksesta?

En ole ehkä mikään marttojen martta tai niksipirkko, mutta nyt on kikka, jonka haluan jakaa teidän kanssa! Nimittäin ainakin itselläni jokatalvinen ongelma on takit, joiden kaulukseen tarttuu meikkivoidetta tai puuteria. Aina uutta talvitakkia ostaessa tarkistan, minkä värinen kauluksen sisävuori on ja valkoiselle sanon heti kättelyssä ”ei”. Meikkivoiteet takissa näyttää todella karsealta ja ”epähygieeniseltä”. Eihän likainen vaate koskaan näytä hyvältä!
Mulla on untuvatakissani onneksi musta vuori, mutta siinäkin meikkivoide valitettavasti näkyy todella hyvin. En halunnut kuitenkaan pestä huppua hanan alla, koska ylipäätään untsikan peseminen on haastavaa, enkä lähtisi siihen hommaan omin päin (aika arvokkaan takin ollessa kuitenkin kyseessä)! Untuvatakki kannatta aina pesettää pesulassa, jotta untuva ei jää paakuiksi kankaan sisään kuivausvaiheessa, koska takki voi menettää täysin ulkonäkönsä ja ryhtinsä!

D. Bandin Eskimå Jacket TÄÄLTÄ*

Oletteko kuulleet taikasienestä?

Nyt en puhu siis mistään hauskoista hallusinaatioista, vaan oikeasta siivoustuotteesta 😀 ! Meille oli päätynyt tuosta perinteisestä sienestä se liinamalli ja ajattelin kokeilla sitä kaulukseen. Taikasienen kanssa ei käytetä ollenkaan puhdistusainetta, vaan sen teho perustuu hankaukseen.
HUOM! Kokeile ensin sientä pienelle alueelle, jotta sieni ei vahingoita kangasta!!!
 
En tiedä ”saisiko” taikasientä käyttää kankaan puhdistamiseen, enkä itsekään käyttäisi sitä kovin usein ainakaan samaan kohtaan. Mutta meikkivoiteen se irroitti kyllä aivan loistavasti ja mitään huuhtelua ei tarvittu! En hangannut kovin rankalla kädellä ja käytin valkoista puolta. Kannattaakin siis olla varovainen liinan kanssa! Tässä on kyllä aivan loistava ja kotimainen puhdistustuote!

Millä te olette irroittaneet meikkivoiteen takin kauluksista tai hupuista??

Kommentit (3)

  1. Karo

    Mä oon aina puhdistanut takinkaulukset meikinpoistoliinalla 🙂 Toimii aivan sairaan hyvin ! (Tietysti siis aivan hirmu yllättävää että meikinpoistoliina poistaa meikin he he)

  2. Eve / Queen Of Everything

    Meikinpoistoliinat on kaikista parhaimpia siihen 🙂 Itse teen tuon ihan viikottain koska meikkivoide ja puuteri kyllä kertyy kaulukseen.

  3. Tiina

    Fairylla tai muulla astianpesuaineella ja vedellä. Paikallispesu 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.