Fit you too
Fit you too

Kuinka pelastaa pakkasen kuivattamat hiukset? Testissä uusi hiusnaamio!


Viime postauksessa kerroin, kuinka pakkanen on myrkkyä mun iholle, eikä hiukset pääse yhtään helpommalla. Olen itse kova kasvo- ja ihonaamioiden kannattaja, koska extrakosteutuksen käyttö on melkein pakollista näillä keleillä. Käytän naamioita viikoittain tehohoitoina ja eron kyllä huomaa. Naamio on kiva heittää kasvoille tai päähän vaikka sunnuntai-aamuisin ja annan sen vaikuttaa reilun ajan, eli vähintään 15min.
Etenkin hiusnaamiot tulee tarpeeseen, koska hiuslaatuni on perisuomalainen; Ohut ja liukas ja talvisin ERITTÄIN sähköinen! Luin jostain, että kuiva tukka sähköistyy helpommin, joten pyrin senkin takia käyttämään hiuksille tarkoitettua tehohoitoa kerran viikossa. Hiusnaamion ainoa ongelma on vaan se, että jos hiuksia ei suojaa, niin hoitoaine hiuksissa ei voi oikein rennosti makoilla sohvalla ja katsoa telkkaria – joka on siis se asia jonka yleensä yhdistän tähän kauneushetkeen!

Moroccan Miracle -hiusnaamioSain MayBeautyltä testiin heidän Moroccan Miracle -hiusnaamion, joissa on aivan loistava päähän laitettava hattu/myssysysteemi! Naamio on ultrakosteuttava ja sisälttää arganöljyä, keratiinia ja elvyttäviä proteiineja. Arganöljy hiusten hoidossa on mulle jo ihan tuttu juttu ja tekee hiuksista ihanan kiiltävät.
Hiusnaamion käyttö on todella helppoa, eli shampoopesun jälkeen hiukset kannattaa pyyhekuivata ja sitten asetellaan hiukset myssyyn ja myssy päähän. Itse koin helpoimmaksi kipata pään alaspäin, sujauttaa hiukset myssyyn ja myssyn voi laittaa kiinni myssyssä olevalla teipillä, jolloin hiukset eivät valu sieltä ulos. Sitten vain rentouttavasti hierotaan myssyn sisällä valmiiksi olevaa hoitoainetta hiuksiin! MayBeautyn sivuilla on aika hyvät kuvalliset ohjeet tähän.
Annan joskus maskin vaikuttaa puolikin tuntia, koska en usko, että siitä on ainakaan mitään haittaa, päin vastoin! Joskus olen myös nukkunut hoitoaine päässä. Tämän vinkin sain eräältä tutultani, jolla on aivan uskomattoman kiiltävä ja elinvoimaisen näköinen tukka, jota aina ihastelen…

Maskin jälkeen hiukset on aivan ihanan pehmeät, mutta eivät kuitenkaan sellaiset litteän latteat! Etenkin jos kärsit sähköisistä hiuksista, niin tämä tuote on ihan must! Mielestäni hintakaan ei ole paha, etenkin jos osta useamman maskin kerralla. Eniten tykkäsin kuitenkin siitä, että maskia on niin helppoa ja siistiä käyttää, eikä hoitoaine sotke joka paikkaa. Ja tietysti lopputulos on se joka ratkaisee: Kiiltävät ja pehmeät hiukset!
Mulla on teille lukijoille Moroccan Miracle -hiusnaamioon alekoodi, joka kannattaa käyttää ehdottomasti käyttää!
Koodilla katri30 saat -30% kaikista MayBeautyn tuotteista. Hiusnaamion pääset tilaamaan TÄÄLTÄ*!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.