Fit you too
Fit you too

Kroppa otti aikalisän….

Johan tässä päästiinkin taas hyvin kiinni treeneihin. Tällä hetkellä olen kotona ympärilläni noin sata nenäliinaa, Finrexin ja rumimmat, mutta lämpimimmät vaatteet ever. Olo on aika karmea ja olin onnellisesi ehtinyt unohtaa, miten perberistä on olla aivan jäääääätävässä flunssassa. Jouduin perumaan tietysti myös ainakin alkuviikon jumpat, mutta tietysti se työ mistä ei voi ottaa saikkua on lapsenhoito. Sehän on oikein mukavaa pikku räkätaudissa…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Anopin joululahjaksi antamaa ”karvaunelmaa” ei voita mikään!

Mulla yleensä keho reagoi flunssalla joko stressin laukeamiseen tai sitten huonosti levätyn jakson päätteeksi. Viime viikolla oli tarjolla molempia ja tässä lopputulos. Ja koska murphyn laki, niin tokihan mulla oli viikoloppuna meno jota olin odottanut tosi kovasti, eli risteily mun rakkaiden ystävien kanssa lauantaina ja Antti Tuiskun keikka (oon fani ja keikka ylitti odotukset!)! Odotin reissua jopa niin paljon, että näin painajaisia viime viikolla etten ehdi laivaan tai että multa vaaditaan lääkärintodistus risteilylle päästäkseni. En tiedä oliko se uni enne, mutta lauantaiaamuna, hyvin valvotun yön jälkeen kurkussa oli sitten tunne että kaikki ei ole ihan okei. Lähdin silti. Olo vain paheni iltaa kohden, mutta onneksi C-vitamiinipläjäys, sinkki sekä Finrexin auttoi sen verran, että sain laitettua itseni kuntoon ja jaksoin lähteä muiden mukaan syömään ja keikalle. Olin kuitenkin ihan selvästi matkalla vuosisadan flunssaa kohti.risteily2-1-of-1
Siis jos olisin oikeasti viisas ja älyllinen ihminen, niin olisin tietenkin jäänyt lepäämään lauantaina, niinkuin kehoaan rakastava ja siitä huolehtiva terveyden esikuva! Mutta tällä kertaa otin tietoisen riskin, koska en halunnut missata kauan odotettua iltaa. Nyt sitä sitten kärsitään, koska mun kurkku on niiiiiin kipeä ja pää täynnä räkää. Eli tuskinpa lauantai ainakaan yhtään helpotti tilannetta. Mutta whatthehell, nyt vaan hymyä huuleen ja vastatuuleen! Oli niin kiva reissu muuten, tätä pienoista takapakkia huomioimatta.
Ja sitä, että noi risteilyt ei ehkä ole ihan mun juttu. Oli toi Viking Grace ihan ok laiva, mutta tarjonnaltaan yllättävän suppea.
Ja laivan buffa oli kyllä aivan pohjat 😀 ….
Mutta hytin peitto oli aivan ihanan kuohkea, rakastuin siihen!
Nyt tästä tulikin mukava ”hampurilaispalaute” Viking Linelle heh heh.
risteily3-1-of-1
Mä RAKASTUIN tähän Minimum-merkkiseen takkiin laivan tax-freessä.. Mut eipä tietenkään ollut enää jäljellä kokoani (36, kuvan takki on 34). Ilmianna HETI jos tiedät, mistä tämän takin voisi löytää, koska nettikaupat eivät tuottaneet tulosta….

Mä aina hienoisella kateudella lueskelen niiden ihmisten juttuja, jotka priorisoi kaiken niin, että ovat kunnossa treeneihin. Tää ei nyt mennyt multa aivan mallikkaasti, kun en jäänyt kotiin lauantaina lepäämään.
Mutta ainakin mulla oli hauskaa ja taas yhtä muistoa rikkaampana!
Olisitteko jääneet kotiin, vai lähteneet risteileen…? 
(Jos joku vastaa että olisin jäänyt kotiin, että sunnuntaina pääsee treenaamaan, niin saatan vahingossa siirtää sen kommentin roskikseen… No en kai ny!!! 😀 )

Kommentit (10)

 1. Katja Nyman

  Olisin lähtenyt laivalle, itse asiassa olinkin samalla keikalla 😉 Flunssa olisi tullut joka tapauksessa, ehkä lievempänä mutta joka tapauksessa. Pikaista paranemista!

  • fityoutoo

   Hei säkin siellä?? Mitäs diggasit Anatuden keikasta?

  • fityoutoo

   Niin ja kiitos <3.

  • Katja Nyman

   Tuisku oli hyvä, mä tykkään! Oltiin vuosi sitten logomossa ja kyllä tuo oli parempi kun jopa näki jotain

 2. Saara

  Tottakai keikka vie voiton!

  • fityoutoo

   Tottakai, samaa mieltä 😀 !

 3. Paula

  Laivalle tiätty! Hei sentään Tuisku ja lapsvapaa ilta 🙂 Wuhuu! Paranemisia <3

  • fityoutoo

   No älä… Olisin varmaan käyttänyt tämän option vaikka pää kainalossa… 😉

 4. Teija

  Todellakin olisin lähteny keikalle :D!! Sairastaa ehtii kyllä ja sitä paitsi todennäköisesti se flunssa olis tullu ihan samanlaisena joka tapauksessa..!! (tai näin mä ainakin aina selitän itselleni ;))

  • fityoutoo

   Mä nään tän asian myös niin, että olisin varmaan ollu joka tapauksessa flunssassa. Ja sitäpaitsi tänään jo paljon helpompi olo, henki kulkee taas!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.