Fit you too
Fit you too

Kolme asiaa, jotka tajusin vuonna 2018

Tämä vuosi on ollut mun elämässä aika monellakin tavalla käänteentekevä kun perustin alkuvuodesta henkilökohtaisen deittiyritykseni MATCH BY K:n. Aika paljon siihen vuoteen on mahtunut kaikenlaisia tunteita; Jännitystä, ahdistusta, innostusta, pelkoa, paniikkia ja toiveikkuutta. Eka iso oivallus oli jo viime vuoden puolella, kun ymmärsin mikä mun merkitys tässä maailmassa on (ihan tällainen pieni mitätön juttu vain heh…). Ymmärsin, että mun tehtävä ja elämäntyö on auttaa ihmisiä kohtaamaan elämänsä rakkaus. Oon aina halunnut auttaa ihmisiä jollain tavalla ja vaikuttaa heidän elämäänsä merkittävästi ja tässä ammatissa pääsen todellakin tekemään sitä. Sitten piti vain keksiä kuinka pääsen toteuttamaan tätä tehtävää ja siinä ei ookkaan ollut ihan yksi tai kaksi mutkaa matkassa. Mutta loppujen lopuksi voin näin vuoden lopussa sanoa, että mulla on hyvin pyörivä oma yritys. <3

Myös toisten naisten motivointi on asia, jota toivottavasti pääsen vielä paljon tekemään! Oon ymmärtänyt entistä paremmin tämän vuonna sen, miten kannustavia ihmisiä ei ole koskaan liikaa! Ehkä joku päivä pystyn vielä auttamaan aloittelevia naisyrittäjiä ja olemaan sellainen ihminen, jota niin monta kertaa olisin itse tarvinnut. Oma pelastukseni on ollut youtube. Lisäksi hankin itselleni loppuvuodesta mentorin.
Mulla on vielä monta tavoitetta toteuttamatta… Kirjan kirjoittaminen,oma tv-ohjelma, puhuminen sadoille ihmisille… Kaikki on vielä tulossa!

Processed with VSCO with hb1 preset

Tässä kolme asiaa, jotka erityisesti on jääneet tänä vuonna mieleen ja opiksi

1. Tee asioita miellyttääksesi itseäsi, älä muita

Olen hyvin kiltti luonne ja aika pitkälti elänyt niin, ettei kellekään tulisi paha mieli. Kaikkia neuvoja ja ohjeita EI tarvitse ottaa onkeen! Itse olen perheestä, jossa minulle on aina kerrottu hyvin selvästi mitä minulta odotetaan ja mitä ”kannattaa” elämässä tehdä. Usein sitä sitten päätyy loppujen lopuksi toteuttamaan jonkun toisen odotuksia ja itse miettii pinnan alla mitä sitä tekisi jos kaikki olisi mahdollista. ”Jos voisin tehdä mitä vaan, niin mähän olisin silloin”… Mitä? Mitä olisit silloin? Ja mikä oli esteenä sille, ettet tee sitä mitä olet aina halunnut?
Oon miettinyt paljon kuinka voin olla siirtämättä omiin lapsiini odotuksiani tai asettamasta heille liiaksi paineita. Aion ehdottomasti kannustaa heitä opiskelemaan, mutta toivottavasti en lannista heitä perisuomalaisella varovaisuusajattelulla. Mä näin kerran Leijonan Luolassa jakson, jossa Amerikkalainen kundi oli myynyt 4 miljoonalla dollarilla Kiinalaisille sormikkaita, joissa oli ledivalot. Ei keksintönä todellakaan vetele vertoja kuuraketille, mutta joku haistoi siinä ihan potentiaalisen bisneksen!

2. Pysähdy, hiljenny ja anna omille ajatuksille tilaa (etenkin silloin kun olet jumissa)

Mulla on oikeastaan kaksi tavoitetta sellaiselle perusarjelle; Eka on se, ettei aamuisin olisi kiire ja toinen on se, että maanantaina ei odota pelkästään sitä, että olisi pian perjantai. Suurin luovuuden tappaja on ainainen kiire, täyteen ammuttu kalenteri ja joidenkin aivan turhien asioiden takia stressaaminen (kuten vaikkapa joulu hyvänä esimerkkinä). Päivittäin pitäisi olla aikaa, jolloin ei tee mitään. Meillä on lupa välillä vain olla ilman, että olisimme laiskoja.

Suosittelen muuten lämpimäsi kuuntelemaan Suplasta Väkevä Elämä -podcastista TÄMÄN JAKSON. Ja huom, kannattaa se kuunnella niin, että voit oikeasti keskittyä ja sisäistää Anna Perhon ajatukset. Ainakin minut ne sai ajattelemaan todella paljon omaa ajankäyttöäni.

3. Jos haluat oikeasti pysyä positiivisena, innostuneena, energisenä ja mukavana ihmisenä, niin välttele paikkoja ja tilanteita, joista tulet huonolle tuulelle

Kuinka moni teistä on heti herättyään joskus avannut puhelimen, mennyt iltalehden sivuille, lukenut jonkun kerrankin positiivisen jutun ja mennyt lukemaan kommentointia… Ja tämän seurauksena ärsyyntynyt siitä, että maailmassa on niin paljon ikäviä, kateellisia ja lannistavia ihmisiä? Tämä sama kuvio pätee myös FB:n keskustelupalstoihin, tiettyjen sukulaisten kanssa keskustelemiseen tai ihan vain jonkun tv-ohjelman katseluun. Jos tiedät jo etukäteen, että ärsyynnyt tai ahdistut tietyissä tilanteissa, niin pysy kaukana niistä jos vain mahdollista.
Sen sijaan vietä aikaa ihmisten kanssa, joiden kanssa voi nauraa, innostua ja puhua syvällisiä. Siis ihan oikeassa elämässä, ei vain keskustelupalstoilla. Vaikka et näkisi heitä kasvotusten, niin soita puhelu sellaiselle ihmiselle, joka saa sut hyvälle tuulelle. Itse laitan nykyään joka päivä viestin jollekin sellaiselle ihmiselle, jolta saan positiivista energiaa.

Olisi kiva kuulla mitä ajatuksia teillä jäi käteen vuodesta 2018?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.