Fit you too
Fit you too

Kerätäänkö blogin lukijoista porukka 10.6 Stairway to hell -kilpailuun?

Onko paikalla muita ylämäkivetoihin sairaalla tavalla rakastuneita? 

IMG_2258
Kuvat on viime kesän mäkitreeneistä!

Huomasin, että keskiviikkona 10.6 klo.18.30 järjestetään taas ”kaikkien masokistien suosima” Stairway to Hell -juoksutapahtuma Helsingin Malminkartanon mäessä! Kyseessä on siis (ymmärtääkseni) puolihumoristinen mäkijuoksukisa, jossa vedetään 6 kierrosta mäkeä ylösalas (n.10km). Itse ajattelin lähteä ihan höntsämeiningillä Tamperelaisittain, eli en mitenkään ennätysjahdissa ole. Tuo on kuitenkin viimeisiä hetkiä, kun voi vielä nauttia (toivottavasti) pienestä vatsasta ja kovista treeneistä, joten mikäs olisi kivempi tapa kiskaista kesä kunnolla käyntiin, kuin kunnon mäkivedot! Joko alkoi houkutella……..?

IMG_2243
IMG_2261
Tämä kuva ei ollut vinkki :D.

Mä voin suosiolla lähteä etanaporukkaan, joten vaikka et ole ihan SM-kunnossa, niin ei haittaa mitään! Lähdetään yhdessä kontaten pois 😀 . Tossa vaiheessa on jo melkein yötön yö, niin siinä on koko ilta aikaa päästä maaliin.
Toki kovakuntoiset voi osallistua myös, emme myöskään teitä vieroksu (tai ei ainakaan paljon). Mulla tulee heti mieleen muutama tuttu, joka 100 varmasti lukee tämän teksin ja voisi olla aika hyvä kirittäjä tonne tosissaan juoksevien porukkaan…Miten olisi tytöt?
Osanottomaksu on 1.6 mennessä maksettuna vain kympin, joten kenenkään talous ei tähän luultavasti kaadu. Ja miettikää, tämän jälkeen voi ihan hyvällä omallatunnolla hakea kunnon hiilarimätöt ja mussutella ketsuppi suupielistä valuen kotisohvalla. AIAIAIAIAI!
Miltä kuulostaa? Kuka on mukana? Laittakaa kommenttiboxiin, jos olisitte kiinnostuneita!
IMG_2224

Kommentit (5)

 1. Jaanaba

  Hei sehän on keskiviikko, mun vapaapäivä töistä. Oon mukana. =)

 2. Elia

  Onko tuolla pakko olla kuitenkin ”semivakavissaan”? Voiko siis tuon vetää vaikka kävellen jos siltä tuntuu?

 3. Piia

  Mä haluan niin mukaan!! 🙂

 4. merituuli

  joo! mä voisin olla mukana! en tiiä kestääkö koivet ja persus kokoajan juoksemista, mutta kyllä se läpi päästään! p.s mäkin juoksin ekan puolikkaan hcr:ssä ja mieletön fiilis jäi!

 5. merituulik

  en tiiä tuliko aiempi viestini.. eli haluisin mielelläni tulla kiduttamaan reisiä ja persusta muitten kahjojen kanssa! olin myös hcr:ssä ekalla puolikkaalla ja siistii oli!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.