Fit you too
Fit you too

Kauneusviikko: MIES testaa – toimiiko revittävä ”mustapäänaamio” oikeasti??

Kaupallinen yhteistyö: MayBeauty

Tällä viikolla ajattelin kirjoitella erityisesti ihonhoitoon liittyviä postauksia. Tulossa on juttuja mun pintakuivan ja atooppisen ihon luottotuotteista ja muutakin aiheeseen liittyvää. Aloitetaas kuitenkin vähän ”erilaisella” kokemuksella…


En usko, että olette voineet välttyä mustien revittävien kauneusnaamioiden mainoksilta somessa! May Beautyn ”The Incredible Face Maskin” luvataan silmin nähden puhdistavan ihoa, irrottaen kirjaimellisesti epäpuhtaudet pois ihosta. Kuulostaa lähes liian hyvältä ollakseen totta! Olen yleensä ”hypetyksen” uhri, eli jos moni ihminen puhuu kovasti somessa jostain tuotteesta, niin 99% varmuudella kokeilen sitä itsekin.
Sain tämän naamion testiin blogiyhteistyön muodossa.

Minulla itselläni on lähes aina ollut melko puhdas iho, enkä kärsi finneistä (paitsi runsaan suklaansyönnin jälkeen). Pieniä mustapäitä toki on nenässä ja leuassa, mutta nykyään en niihin juurikaan kiinnitä huomiota.
Perheessämme on kuitenkin eräs, jota olen koittanut maanitella jo varmaan 2-vuotta ihonpuhdistukseen, nimittäin rakas tuleva aviomieheni!!
Miehelläni on todella syvät ihohuokoset ja aika monen miehen tyyliin hän ei ole koskaan käynyt kosmetologilla ihonpuhdistuksessa, saati käyttänyt minkään valtakunnan naamiota! Päinvastoin: Mieheni mielestä se on naisten juttu ja mun pitäisi varmaan maksaa hänelle, että hän suostuisi höyrytettäväksi. Olen kuitenkin kauan koittanut valistaa, että mieskin voi hoitaa kasvojen ihoa – siis muutakin kuin pesemällä sitä suihkusaippualla. En ymmärrä miksi istuu niin syvässä ajatus siitä, että ihon hoito ja puhdistus on vain naisten juttu???

Iho ennen naamion levittämistä


En itse käytä juurikaan puhdistavia naamioita atooppisen ihoni takia, koska kasvojeni iho reagoi niin herkästi eri tuotteisiin. Kun multa kysyttiin haluaisinko testata tätä May Beautyn mutanaamiota niin sain (omasta mielestäni, en tosin välttämättä miehen mielestä) ihan parhaan idean; Testataan tätä Incredible face maskia ”yhdessä” niin, että mies koittaa naamiota ja mä kuvaan lopputuloksen! Hänellä jos kelle tuollaisesta puhdistavasta naamiosta voisi olla hyötyä!
Voitte kuvitella millaisin riemunkiljahduksin tämä idea vastaanotettiin 😀 ! Lupasin hänelle kuitenkin näkyviä todisteita siitä, että siellä ihossa oikeasti on mitä puhdistaa. Naamio lupaa ihosta sileämmän ja puhtaamman jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Pakkauksessa kerrotaan sen myös ehkäisevän aknea.
Pakkauksen mukana tullut suti helpotti tahmean maskin levittämistä!

Näin koko homma toimii: 
Testipakkauksessa (25€) tulee 5kpl kasvonaamioita, sekä levitystä helpottamaan mukavan pehmeä sivellin. Mustan geelimäisen aineen voi puristaa joko suoraan pakkaukseta siveltimeen, mutta itse käytin pientä kuppia apuna. Naamio levitetään kasvojen ongelma-alueille, eli tässä tapauksessa levitin sitä poskiin, nenään ja otsaan. Ainetta ei suositella levitettävän paikoihin, jossa kasvaa karvoja, joten en levittänyt sitä miehen leukaan.
Kun tuote on levitetty niin sen annetaan kuivua kasvoilla n.30-45min ajan. Tuntuu ehkä pitkälle, mutta mies katseli sujuvasti tuon ajan telkkaria. Kun aika on kulunut, niin naamio irroitetaan varovasti repimällä se pois. Ainakin mieheni kasvoilta se lähti pois vaivattomasti, yhtenä isona liuskana! Kannattaa toki varmistua, että naamio on kokonaan kuivunut iholle, jolloin se on helpoin irroittaa. Miehen mielestä naamio ei kuulemma tuntunut miltään, eli ei kirvellyt eikä kihelmöinyt ihoa.
Ja todellakin; Tarkastellessa poisrevittyä naamiota saattoi nähdä, että naamion pinnalle oli tarttunut vaikka mitä törkyä! Jos mies sanoi, ettei olisi uskonut että sieltä mitään tulee. Pyyhin vielä lopuksi kasvot kostealla pyykeellä, niin että kaikki pienetkin jämät naamiosta lähti saatiin pois.
Kasvot maskin irroituksen ja puhdistuksen jälkeen.

Voisin siis kuvitella, että jos kärsit likaisista ihohuokosista tai mustapääaermeijasta, niin tämä naamio on just sulle! Olin yllättynyt miten mieskin oli lopulta innostunut lopputuloksesta, eli pitänee nyt vain koittaa uusia tämä käsittely säännöllisesti.
HUOM! Blogini lukijat saavat nyt 30% alennuksen May Beautyn tuotteista koodilla katrivmask ja verkkokauppaan pääset TÄÄLTÄ*!

Kommentit (5)

 1. Laura K.

  Hih, kaikkeen ne bloggaajien miehetkin joutuu 😄. Tai pääsee. Tollahan saa kivan freesauksen ennen häitä jos ei kasvojenhoito tosiaan muuten kiinnosta ja tuosta ei tullut mitään sivuoireita :).

 2. Elsa

  Jee, tilasin, kiitti alekoodista! Itselläni on viime aikoina mustapäät lisääntyneet kuin sienet sateella ja jotenkin ”kasvaneet”, hyi hittolainen… myös minun miehellä on tosi suuret ihohuokoset ja hyvin harvoin olen saanut luvan puristella niitä (ihan parasta!!!) mutta nyt veikkaan että testataan tätä naamiota yhdessä! Kannattaako ensin käydä saunassa että ihohuokoset avautuisivat vai voiko laittaa vaan suoraan (puhtaalle) naamalle?

 3. Ida

  Voi mies parkaa! 😀 Toisaalta kun ajattelee, jos yhdellä tuotteella saa ihon pidettyä puhtaampana, varmasti miehetkin siitä ainakin hetkeksi innostuvat.

 4. Ana

  Olen kokeillut tuota kolmesti, koska mielestäni mulla on mustapäitä, mutta en ole ikinä nähnyt niitä mukana kun revin naamion pois. Eli joko ne ei lähde tai mulla ei sittenkään niitä ole?

 5. Nimetön

  Nyt oli pakko tilata! Mun miehen kasvojenhoito on samalla tasolla ku sun miehen, mutta nyt teen sille tuon naamion vaikka keskellä yötä kun se nukkuu, jos ei muuten suostu. 🙂 Saan kiksejä noista naamioon jäävistä mustapäistä! :D:D:D

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.