Fit you too
Fit you too

Kauneudenhoitoni neljä AHAA -elämystä!

Mä haluaisin nyt jakaa teille ne asiat, jotka on mulle kaikista tärkeimmät jutut kauneudenhoidossa – siis ne jutut, jotka tekee elämästä vaan NIIN paljon helpompaa! 

(Tämän postauksen piti todellakin tulla jo eilen, pahoitteluni! Oon ollut aivan kädet täynnä hommia, josta pitää olla kyllä todella kiitollinen.)

Saan tosi paljon kysymyksiä siitä mitä meikkiä käytän, miten teen tukkaan kiharat, mikä sävy toi on yms yms. Siksi mä halusin nyt koota tähän postaukseen ne asiat kauneudenhoidossani, jotka on olleet todellisia ahaa-elämyksiä. 

Kunnolliset meikkisiveltimet

Saan tosi paljon kysymyksiä liittyen meikkaamiseen, vaikken todellakaan ole mikään meikkiguru. Tekemällä kuitenkin oppii! Suurin virheeni oli varmasti meikkaaminen aivan surkeilla ”kiina-siveltimillä”.
Sen jälkeen kun ostin kunnolliset siveltimet, niin mun meikkielämä nousi aivan uusiin sfääreihin! Siveltimillä on aivan järkyttävän iso vaikutus lopputulokseen ja koskee etenkin silmämeikkiä. Ne sellaiset pienet vaahtomuoviset töpöt tekee aivan kamalaa jälkea, eli kannattaa panostaa sellaisiin siveltimiin, joissa on kunnollinen karva. Kunnollista meikkiä ei myöskään tehdä yhdellä tai kahdella siveltimellä.
Itselläni on Zoevan silmämeikin sivellinsetti + muutama irtonaisena ostettu sivellin, jotka maksoivat n.80€ netistä tilattuna. Aivan mielettömän hyvät sivelimet, joita voin lämpimästi suositella! Omistan myös muutaman Real Techniquesin siveltimen.

GHD Curve – kiharrinpuikko

Mulla on tuolla kodinhoitohuoneen kaapissa jos jonkinlaista kiharrinta ja tötteröä, mutta mä käytän nykyään vain ja ainoastaan GHD:n puikkoa. Sillä tulee mun makuun täydelliset kiharat ja ne on helppo tehdä! Puikon pinta ei ole liukas, joten hiusosio pysyy siinä hyvin eikä heti putoa pois. Teen kiharat itselleni noin viidessä minuutissa. Olen saanut oman kihartimeni blogin kautta PRIME HAIR AND BEAUTY DESIGN -kampaamosta, josta niitä voi myös ostaa.

Kulmien mikroblanding

Mä oon ottanut kulmien mikroblandingin n.1,5 vuotta sitten enkä ole katunut PÄIVÄÄKÄÄN! Mikrobladingista liikkuu omituisia kauhukuvia, mutta tärkeintä on löytää kunnollinen tekijä. Mun kulmat on tehnyt Browriina, joka on Helsingissä todella arvostettu tekijä ja käytin itse paljon aikaa hyvän tekijän löytämiseen. Riinan työn jälki on aivan moitteetonta ja käyn noin puolen vuoden välein (tai harvemmin) vahvistamassa kulmia. Näin saan pidettyä linjat skarppina ja kulmat vaativat vähemmän väriä meikatessa.
Mun mielestä kulmat on kaikista tärkein osa kasvoista: Ne vaikuttavat eniten ilmeeseen ja itse pidän omista kulmista riittävän paksuina ja symmetrisinä. Omat kulmani ovat oikeasti paremminkin puolikkaat kulmat koska olen nyppinyt ne joskus aivan olemattomiksi. Mikroblading on ollut joka sentin väärti!

Kiss Lash Couture ”Little black dress”  -irtoripset

Mä oon rakastunut näihin ripsiin. Koska mulla ei ole ripsipidennyksiä, niin käytän toisinaan tekoripsiä. Mun mielestä nää ripset ovat ihanan luonnollisen näköiset, koska sellaiset karvamadot silmissä ei oo mun juttu 😀 . Lisäksi nämä ripset on tosi mukavat silmissä (kun lyhennät ne omiin silmiisi sopiviksi), vaikka toki niiden laittaminen nopeasti ja näppärästi vaatii hieman harjoittelua. Mutta ihan maksimissaan se vie 5min. Ripset maksaa n.15€ ja käytän samoja ripsiä yleensä 5-10 kertaa. Tekoripset pysyvät hyvänä kun niihin ei laita ripsaria, käsittelee niitä varoen eikä kastele vedellä. Irtoripsissä on tietysti se ongelma, että ne pitää aina laittaa ja ottaa pois. Olen miettinyt jos ottaisin loppuvuodeksi taas ripset ja katsoisin pysyiskö ne tällä kertaa paremmin.
Onko jollain suositella Tikkurilasta hyvää tekijää klassisille ripsille? Onko joku ottanut ripset Hiusstudio Näyssä (siis Näky, miten se nyt sitten taivutetaan…)?

Mitkä on ollut sun kauneuselämässä se käänteentekevä asia?

Kommentit (3)

 1. Kaitlin

  Minä opin käyttämään poskipunaa vasta 34-vuotiaana, nyt oon ihan äimänä että miten paljon se vaikuttaa ulkonäköön, en haluais enää olla ilman.

  Opin myös miten liruun, lasimaiseen tukkaan saa volyymiä ja se on ollut aika mullistavaa tajuta ettei sitä tököttiä kannata tunkea juureen vaan latvoihin 😀

  • katrigruner

   Poskipuna kyllä tuo kasvoille ihan mielettömän hehkun, se on ihan ehdoton 🙂 !!!

 2. JN

  Mulla on noi siveltimet pyöriny mielessä lähiaikoina. Ostin joskus aikoja sitten meikkivoidesiveltimen, se unohtui ja jotenkin innostuin siitä uusiksi. Nyt ostin erilaisen kokeiluun. Nyt oon myös innostunut luomiväreistä, joilla korostaa silmieni väriä. Eli nyt pitäis sitten panostaa juurikin niihin siveltimiin! Ja poskipunasiveltimeen! Tuntuu vaan aikamoisilta investoinneilta, vaikka kyllähän sitä rahaa käyttää usein aika paljon hölmömpiinkin juttuihin.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.