Fit you too
Fit you too

Katri mokailee osa 2569…..

”Tuolle tyypille aina sattuu ja tapahtuu!”
 
Aikaisemmin ajattelin, että olen itse enempi tasainen tallustaja, kuin mitä erikoisimpiin tilanteisiin joutuva toilailija! Olen välttynyt suuremmilta tapaturmilta, enkä joutunut koskaan vaikeuksiin sen liiemmin. Harvoin joudun kyselemään tavaroitani löytötavaratoimistossa tai koen satojen eurojen menetyksiä hölmöyksieni takia.
Viime aikoina jotain on kuitenkin muuttunut, koska mulla on tullut sen luoka ”aivopieruja”, että en voi kuin nauraa itselleni – siis jälkeenpäin! On tärkeää osata nauraa omalle hölmöydelleen, vaikka yleensä itse siinä tilenteessa on vaikeaa repiä huumoria tapahtuneesta. Ihmisiä me kuitenkin ollaan kaikki ja toistaiseksi kukaan ei ole loukkaantunut ja suuremmilta taloudellisilta tappioilta ollaan säästytty 😀 . Olen vaan valitettavasti sellainen luonteeltani, että tunnen myös hirveän helposti huonoa omaatuntoa ja ruoskin itseäni ihan turhasta. Eli ne omat mokat saa vähän kohtuuttoman suuret mittasuhteet mielessäni! Pitäisi oppia relaamaan!  Mutta kuinka?kesäkuu2 (1 of 1)
Oon myös miettinyt, että varmaan suurin syy viimeaikaisiin kömmähdyksiin on osaksi liian lyhyissä yöunissa ja tähän olenkin nyt alkanut tekemään muutosta.  Yksinkertaisesti tarkkaavaisuus ei taida olla ihan huippuluokkaa, eikä muisti pelaa kuten pitäisi! Lapset ovat heränneet nyt tällä viikolla kuuden aikaan ja menen AIVAN liian usein vasta puoliltaöin nukkumaan. Harvoin saan myös katkeamattomat unet, kun aina tulee lasten kanssa jotain säätöä; Milloin herää vauva, milloin Ben kömpii meidän väliin (ja potkii kaikki muut hereille), milloin pissat on tulleet läpi… Varmaan osa teistäkin tietää mistä puhun. Sitä yöllistä ”perushärdelliä”, jonka jälkeen aamulla tuntuu, että tähän sumuun ei riitä edes litra kahvia!
Nyt olen kahtena iltana peräkkäin onnistunut saamaan itseni sänkyyn jo klo.23 ja se on mulle aikaisin! Tavoite on 22.30, jolloin katkeamatonta unta tulisi ainakin se 4-5h. kesäkuu3 (1 of 1)
Aloin oikein listaamaan, että mitäs kaikkea tässä muutaman viikon aikana onkaan ehtinyt jo tapahtumaan…?

 • Kuoletin pankki/luottokorttini, koska olin varma että se on varastettu. Olin tietty juuri kaupassa kassalla hihna täynnä ostoksia ja paniikissa pläräsin kukkaroa ja niitä satoja etu- ja muita tosi tarpeellisia kanta-asiakaskortteja kun huomasin kortin puuttuvan! Kotiin päästyä menin paniikissa verkkopankkiin ja huomasin, että muutama päivä aikaisemmin kortilla oli tehty ostoksia K-Kaupassa (jonka nimi kuulosti aivan oudolta). Totuus oli se, että kortti oli mun farkkujen taskussa, jonne tungin sen epähuomiossa aikaisemmalla kauppareissulla. Ja tämä ”outo” K-Kauppa oli oikeasti meidän lähikauppa, jonka virallista nimeä en tiennyt, ennen kuin tavasin sen tilitapahtumista. Onneksi tuli kuoletettua kortti, kun uudesta saa maksaa taas 10€…
 • Hävitin viikko sitten lauantaina puhelimeni matkalla kotoa bussipysäkille, jonne on 700m matka!!! Luojan kiitos rehellinen ohikulkija löysi sen!
 • Jätin kukkaroni vahingossa yöksi pihalle vaunuihin, jossa se oli erittäin näkyvällä paikalla.
 • Unohdin kaksi tärkeää deadlinea ja hävetti niin maan perusteellisesti. Liittyivät siis työjuttuihin.
 • Otin salille kaksi saman jalan kenkää alkuviikosta. Sukkasillaan vedin jalkatreenin.
 • Ajoin meidän auton ripsitekijäni pihan porttiin. Kyllä, meillä on parkkitutka. Pi-pi-pi-pi-pi-piiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😀 ….. ONNEKSI hurrin silmäterälle ei käynyt kovin pahasti.
 • Oon nyt koittanut tällä viikolla tilata netistä pari tärkeää juttua ja homma eteneekin ehkä siihen vaiheeseen, että tavara on ostoskorissa. Seuraavana päivänä muistan, että ei hitto, unohdin tehdä sen tilauksen! Ja sitten ärsyttää ihan sikana kun sitä ko. tuotetta tarvitsisi.
 • Herään usein myös siihen, että menen johonkin huoneeseen, mutta en muista mitä menin tekemään sinne. Tai laitan tavaroita epähuomiossa aivan ihmeellisiin paikkoihin.

Lohdutan itseäni sanomalla, että ”tekevälle sattuu”.
Onko muita, joilla huonot unet aiheuttaa toilailua tosielämässä 🙂 ?

Kommentit (6)

 1. Mira

  Kyllä…itselläni se johtuu kilpirauhasen vajaatoiminnasta ja kutsun sitä sumupäisyydeksi :). Turhauttavaa, mutta onneksi paranemaan päin:)

  • fityoutoo

   Toivotaan näin! Tsemppiä!

 2. Mira

  Selvennystä sumupäisyyteen… Ajelin autolla ja huomasin puhelimen akun olevan lopussa eikä laturia autossa… En painanut kaasua liikaa autossa ettei puhelimen akku kulu enempää !!!! What??? Melkein olisin voinut pysähtyä nauramaan bussipysäkille kun käsitin aivopieruajatukseni!!!!!!

  • fityoutoo

   Voi ei 😀 !!! Toi oli kyllä hyvä!!!

 3. Krista

  Kerran autoillessani mietin, että muistinko ottaa kaikki tavarat mukaan ja kertailin mielessäni, kunnes yhtäkkiä löin jarrut melkein pohjaan, että auton avain jäi! Sitte kun tajusin että ajan kyseistä autoa kuitenkin niin vähän nauratti.

  • fityoutoo

   Haha, voihan aivopieru 😀 !

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.