Fit you too
Fit you too

Kaipaatko pientä lisäpotkua per*uksille??

Hei, sinä siellä! Tunnetko, että arkesi on ankeaa ja maanantai ahdistaa jo valmiiksi. EIPÄ HÄTÄÄ! TILAA ITSELLESI AITO JA ALKUPERÄINEN MOTIVAATIOVIDEO!

Videon avulla voit muuttaa elämäsi suunnan, löytää itsesi, laihduttaa kymmeniä kiloja, pelastaa parisuhteesi ja rikastua! Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta?? Kyllä kuulostaa! Ja sitä se onkin!
Jos kuitenkin tyydyt hieman vähempään, niin toivottavasti video sai ainakin mielialasi plussan puolelle :).

PS. Ensi viikolla on tulossa Q&A postaus, johon toivon teidän jättävän runsain mitoin kysymyksiä! Kysy mitä vaan, saatan ehkä vastata….

Kommentit (3)

 1. Nimetön

  Ei pitäis piiskata itteään siitä, jos ei se muutos tapahdu hetkessä! 🙂 Ja joo, arki tuntuu joskus olevan aivan sieltä Pe*seestä, mutta kun miettii mitä kaikkia kivoja asioita on joka päivässä niin miettii taas että mitä täs oikein valittaa!
  q&a -kysymys: mikä on sun lempiruoka?
  Kivaa uutta viikkoa! <3

  • fityoutoo

   Just oikea asenne! Uskon, että monella on kuitenkin asiat niin hyvin, ettei kannata kovin pienistä mieltänsä pahoittaa 🙂 .

 2. Nimetön

  Olisko mahdollista saada tietää mitä ihomeikkejä käytät.
  Entäs kasvojen hoito/pesuaineet ja rutiinit.
  Minulla on todella pintakuiva ja herkkä iho. Muistelen että sinulla on ollut aiheesta postauksia, nyt kyllä ihosi näyttää upealta ja hyvinvoivalta kaikissa kuvissa joten jotenkin olet ratkaisun keksinyt.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.