Fit you too
Fit you too

Kaikkea silikoneista sielunhoitoon… Eli I love me 2016!

Kumpaakaan näistä ei messuilta tosin lähtenyt matkaan 😀 .
Ehkä toista olisin saattanut tarvitakin…. Kuka tietää?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mini tänään mukana!

Viikonloppuna tuli vierailtua parikin kertaa Messukeskuksessa I love me -messuilla. Kyseessä on siis oikeastaan viidet messut yhtä aikaa, eli kauneus- terveys-, muoti-, luonnollisesti-, sekä koru&kello -messut. Varmasti sieltä olisi löytynyt jokaiselle teille jotain, kun nyt kerta olette blogiani syystä tai toisesta eksyneet lukemaan ja aihe liippaa läheltä! Sellainen tapahtuma nuo messut vaan tuppaa olemaan, että rahoistaan kyllä pääsee eroon jos niin haluaa! Jokaisella ständillä on vähintään megaohittamaton messutarjous. Siinä tilanteessa ei ole välttämättä helpointa muistaa, että sitä ei lopulta tarvitsekaan mitään. Kuin yllättäen ilmaantuukin tarve uusille meikkisiveltimille, proteiinijauheelle, jumppatrikoille, tangle teezerille… Tai silikoneille! Viime vuoden messut skippasin koska olin viimeisilläni raskaana, mutta muistelen ettei ainakaan toissa vuonna tarjonta ollut näin laajaa…? Eräskin nainen kertoi viettäneensä messuilla kolme tuntia eikä ihme. Tänään kun ei ollut niin hulluna enää porukkaa, niin oli kyllä kiva käydä kiertelemässä ständejä ja katsoa, mitä kaikkea ihmeellistäkin sitä ihmisille kaupataan. Pari tuntia meni ihan hujauksessa!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Foodinin pisteellä kuhinaa…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Oh my… Ei olisi ehkä pitänyt maistaa 😀 !

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
The Ginger People

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jos pidät inkivääristä, niin suosittelen maistamaan näitä! NIIN hyviä!

Itse olin messubloggaajana ja tarkoitus oli lähinnä haistella kauneus- ja terveysskenen uusimpia tuulia. Ja vetää napa oikein kunnolla täyteen maistiaisia! Itseasiassa lähdin kotiin yllättävän nälkäisenä, koska joka paikassa oli niin paljon ihmisiä, että raakasuklaapalan jonottaminen tuntui vähän hölmöltä. Eilen ihmisiä oli päivällä niin paljon, että aika meni lähinnä eteenpäin matelemiseen. Tänään etenkin aamupäivästä meno oli paljon rauhallisempaa ja pääsin vierailemaan yhteistyöyritysten ständeillä ja juttelemaan tuttujen kanssa.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Maskeerauksen SM-kisat

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Biozellin pisteellä upeita lettejä messuyleisölle!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
”Melkein sukua” Kerttu  ja mun uudet ihanat korvikset 🙂 !

Mitä messuilta sitten tarttui mukaan?iloveme1-1-of-1
Olin etukäteen päättänyt, että en OIKEASTI ostele itseäni vararikkoon, koska lähestyvä Dubain-reissu. Olin kuitenkin jo eilen himoinnut uusia pienen kotimaisen valmistajan korviksia, koska olen tehnyt päätöksen, että koitan siirtyä H&M-roskasta ihan kunnollisiin, suomessa tehtyihin koruihin. Tarjolla olisi ollu useammatkin ihanat korvikset, mutta päädyin Butoni Design -merkin hauskoihin mintunvihreisiin nappeihin, joista taisin kärsiä parikymppiä.
Sen lisäksi tartuin tarjoukseen Sannan ruokakassista, jota olen tosin harkinnut meille jo pidempään. Mielestäni kassin idea on ihan loistava, koska ainakin itse törmään aika usein siihen, että mitä hittoa sitä taas keksisi ruoaksi. Raportoin blogiin täyttikö reseptit ja yleensäkin koko systeemi odotukset. Tämä oli tarjouksessa muistaakseni 59€.
Onko teillä valmiista ruokakassista kokemuksia??iloveme3-1-of-1
Kävin myös yhteistyöyritykseni Biozellin ständillä hakemassa heidän uutuustuotteita testiin. Kerron niistäkin enemmän kokeiltuani. Lisäksi testiin lähti Foodinin uusi ”Grassfed luomuhera” suklaan maussa. Foodinin maustamaton luomuhera on kädet alhaalla paras smoothiehera ja mulla on nyt kovat odotukset tästä suklaan makuisesta. Laitan banaania pakkaseen ja teen siitä huomenna banaanin ja mantelimaidon kanssa palkkarin! Siitäkin arvostelu myöhemmin.
Nyt täytyy myös tehdä nolo paljastus; Tiedättehän, että olen täällä blogissa paasannut ns. proteiinituotteista ja miten mielestäni ne ovat jotakuinkin turhaa ja epäaitoakin (joskus, ei aina) ruokaa… No, nyt menin maistelemaan noita Pulsen appelsiininmakuisia Snap- proteiinikeksejä ja valehtelisin teille jos sanoisin, etten tykännyt. Ne oli ihan törkeän hyvän makuisia ja saatoin syödä puoli pussia niitä eilen…Ooops!
Mutta nehän on oikeesti tosi terveellisiä, onhan ne PROTEIINIkeksejä… Onhan??? Ehkä hieman huijaan itseäni, mutta nyt jäin koukkuun. iloveme2-1-of-1
Avatkaas teidän messukassien sisältö – oliko messut säästö vai ”aina hyvä sijoitus” 😉 ???
 

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.