Fit you too
Fit you too

Juuri nyt odotan…

.. odotan, että saan viestin ihanalta ja rakkaalta ystävältäni, joka on raskaana ja laskettu aika on jo ollut!!! Mua jännittää NIIN paljon!!! Joka aamu katson puhelinta onko häneltä tullut viesti ja äsken kun kuulin viestin merkkiäänen, niin meinasin hypätä kattoon! Olin nimittäin juuri kirjoittamassa tuota ekaa lausetta ja ajattelin, että olipas se nopeaa toimintaa 😉 .

Kuvat: Johanna Varis

… odotan mitä syksy tuo tullessaan! Tiedossa on aivan huippuja juttuja työrintamalla ja Match by K kasvaa koko ajan. Ainakin yksi lehtijuttu minusta ja yrityksestäni on näillä näkymin tulossa, mutta milloin ja mihin, niin sitä en voi vielä paljastaa. Olen hirmu ylpeä siitä, miten kaikki on mennyt eteenpäin, vaikka välillä oon miettinyt, että olen hullu! Ja ehkä vähän olenkin 😀 . Mutta se on pelkästään hyvä juttu. Ette usko miten hienoa on saada asiakkaalta viesti, jossa hän kertoo, että haluaa tavata vielä hänelle tarjottua matchia uudestaan. <3 Jos et ole käynyt vielä yritykseni kotisivuilta, niin ne löytyvät osoitteesta www.matchbyk.fi
… odotan, että pääsen taas reissuun! Matkakuumeeni on krooninen! Mulla on kolme paikkaa, johon tällä hetkellä haluaisin matkustaa: Islanti, Montenegro ja Etelä-Afrikka. Näillä näkymin ehkä pieni Prahan reissu on näköpiirissä. Sielläkään en ole koskaan käynyt (tuntuu, että olen ainoa, joka ei ole vielä käynyt Prahassa!). Olisi myös ihana päästä miehen kanssa kahdestaan jonnekkin. Pitkä viikonloppu ehkä?
Onko teillä muuten noista edellämainistuista paikoista kokemusta ja jos on niin mitä tykkäsitte? Kannattaako käydä?
… odotan, että saan motivaatiopiikin viedä mun komean kilpurin katsastukseen. Olenko ainoa jolla auton katsastus menee viime tinkaan???

… odotan huomista, koska nään mun toisen rakkaan ystävän ja kummilapseni. Kun molemmilla on kaksi pientä lasta ja työt, niin näkeminen on aina pienen järjestelyn takana. Mutta kyllä tärkeille ihmisille on aikaa, jos niin haluaa. Mulla on useampi todella tärkeä ystävä, joita näen vähintään kerran kuussa. Puhelimessa puhutaan viikoittain. Siskon kanssa puhun melkein päivittäin.
… odotan ensi perjantaita, koska silloin alkaa historian ultimaattisesti hauskin ohjelma, eli SOHVAPERUNAT! Olisi niin hauskaa olla siinä sohvalla arvostelemassa niitä ohjelmia. Ollaan mun siskon kanssa todellisia HC faneja. Onko siellä muita, jotka odottaa jo Sohvisten uutta kautta??
 

Mukavaa lauantai-iltaa kaikille! Mä lähden tästä hakemaan postista pinkin hiusvärin. Lopun voitte arvata!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.