Fit you too
Fit you too

Jos olisin nyt sinkku…

Niinkuin teistä varmasti lähes kaikki tietää, niin olen naimisissa ja ollaan oltu miehen kanssa yhdessä pian 9 vuotta. Välillä sitä kuitenkin ”leikittelee” ajatuksella, että mitäs jos olisin nyt sinkku? Millaista elämä olisi ilman perhettä? Enkä tietenkään nyt todellakaan tarkoita, että haluaisin olla sinkku tai että jotenkin katuisin perheen perustamista. Elän itseasiassa nyt varmasti elämäni onnellisinta aikaa ja parisuhteessa meillä ei ole koskaan ollut kriisejä. En todellakaan vaihtaisi tätä elämää mihinkään!
Olen myös aina mieluummin ollut parisuhteessa kuin elänyt yksin. Nyt kun on ollut jo niin pitkään parisuhteessa, niin olisi varmaan aikamoinen shokki palata takaisin sinkkuelämään.

Missä asuisin?

Olen melko varma, että jos en olisi koskaan tavannut Hurrin kanssa, niin asuisin edelleen Tampereella! Helsinkiin muutto ei koskaan ollut suunnitelmissani ja alussa mulla oli aika isoja sopeutumisvaikeuksia. Sittemmin olen kyllä ihan tyytyväinen täällä elämääni ja kuka tietää vaikka joskus vielä muutetaan Tampereelle (ehkä eläkkeellä, heh).
Toisaalta, voihan olla että olisin muuttanut vaikka Ouluun! Sitäkin mietin vielä silloin kun elelin sinkkuna.
Ehkä todennäköisesti asuisin kuitenkin vielä vanhassa asunnossani Kalevan puistotiellä.

Työelämä

Se missä olisin töissä nyt onkin mielenkiintoinen kysymys. Tampereella asuessani unelmani olisi, että vielä joku päivä pääsisin kokopäiväisesti töihin Varalan Urheiluopistoon. Ihan yhtä hyvin voisin olla liikunta-alalla yrittäjänä ja tehdä töitä moneen paikkaan. Ja kuka tietää, olisin voinut opiskella vaikka kokonaan uuden ammatin!

Rakkauselämä

Koska otsikon mukaan olisin sinkku, niin mulla olisi varmaan tosi ristiriitaisia tunteita siitä. Olen aina unelmoinut perheestä, joten varmasti jollain tasolla olisin pettynyt siihen miten asiat ovat menneet. Mitäs sitä kieltämään! Epäilen, että mulla olisi kuitenkin takana joku pidempi suhde, koska olen aina mieluummin seurustellut kuin ollut sinkku.
Varmasti isoin kysymys mielessäni olisi tulenko koskaan saamaan omia lapsia? Perheen puuttuminen tekisi mut myös aika surulliseksi. Mulla oli nimittäin aina tavoite saada lapsi ennen kuin täytän 30-vuotta. Sinällään tyhmää asettaa itselleen tuollaisia aikarajoja, koska kaikki ei välttämättä mene kuten suunnittelee.
Voisin kuvitella, että varmasti etsisin tosi aktiivisesti kumppania tällä hetkellä jos sitä oikeaa ei olisi vielä löytynyt. Se on kyllä pakko sanoa, että ei se elämän kumppanin etsiminen helppoa ole (jonka takia itsekin teen mitä teen). Juuri seurasin sivusta ystäväni Tinderöintiä ja mietin, että ”mitä hittoa oikeasti…..”.

On ihan eri asia olla sinkku parikymppisenä kuin yli kolmekymppisenä. Ei sitä jaksa enää juosta baareissa joka viikonloppu ja itse koen esimerkiksi Tinderin olevan monelle vain paikka jossa mitataan se oma ”markkina-arvo”, ennemmin kuin että etsitään oikeasti kumppania.

Vapaa-ajalla…

Yksi asia mikä on vuoren varmaa on se, että olisin matkustellut paljon! Se on oikeastaan sellainen juttu, josta en saa koskaan tarpeekseni. Olisin varmasti käyttänyt suurimman osan rahoistani matkusteluun ja kiertänyt kaikkia upeita paikkoja! Se on oikeastaan ainoa asia, jota kaipaan sinkkuelämän vapaudesta. Olisin mitä luultavimmin käynyt Australiassa, useassa eri Euroopan maassa ja ehkä Japanissa ja Nykissä.
Varmasti myös liikkuisin aktiivisesti. Saattaisin harrastaa crossfittiä tai vaikka triathlonia! Käyttäisin ison osan vapaa-ajastani myös treenaamiseen, koska ketäänhän ei haittaisi vaikka roikkuisin jossain salilla vaikka koko päivän!

Juuri nyt

Varmaan nautiskelisin sunnuntai-päivästä makaamalla vieläkin sängyssä (klo.10:32), katselemalla Netflixiä ja ehkä sitten lähtisin käymään siskoni luona. Toisaalta voisin mennä jonkun kaverin kanssa pitkälle lenkille tai vaikka uimaan ja saunomaan Rauhaniemeen. En tiedä osaisiko vapaudesta mennä ja tulla nauttia samalla tavalla kuin nyt? Nythän se tietysti tuntuu ihan luxukselta, että saisi aamulla pötkötellä sängyssä puoleen päivään.

Kaikille sinkuille sellainen vinkki, että jos unelmissasi on parisuhde, niin kannattaa käydä yritykseni Match by K:n kotivisuilla* tekemässä prematch! Sen avulla voit selvittää olisiko meidän palvelussa juuri sun kriteereihin osuvaa ihmistä! Meidän kaikki asiakkaat ovat valmiita nimenomaan seurustelemaan, eivätkä etsi pelkkiä yhden illan juttuja. Etenkin 30-45 vuotiaille naisille on kysyntää. ♡

Jos olisit toisin kuin nyt sinkku tai parisuhteessa, niin missä luulet, että asuisit? Entä mistä asioista elämäsi koostuisi?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.