Fit you too
Fit you too

Jaksaa – ei jaksa!

Alkoihan se äippäloma vihdoin! Ja kohta on sitten joulukin (ellei maailmanloppu tule ennen sitä, niinkuin ennustetaan…). Mulla on jo joululahjaostokset hyvällä mallilla, koska osan tilasin netistä ja olin päättänyt hyvissä ajoin muutenkin mitän aijon ostaa ja tehnyt niistä – yllätys yllätys, listan! 😀 Kotia nyt olen laittanut muutenkin aina, kun näitä omituisia puuhailuvimmoja on iskenyt päälle ja voin kuulkaas kertoa, että ihan hetkeen ei näin rajuja kohtauksia ole tullut! Sunnuntaina oli niin puuhakas, että  sain muutaman ikuisuusprojektin päätökseen ja toivottavasti samaa energiaa piisaa vielä loppuviikkoonkin.  
Omituista on se, että väsymys vaihtelee ihan päivästä riipuen ainakin itselläni. Lauantaina kirjaimellisesti makasin koko päivän varsinkin kun siihen oli hyvä tilaisuus (nuorempi puupää oli hoidossa ja isäntä polttareissa)! Silti vetelin vielä 10h yöunet päälle. Väsymys ei ottanut vaan loppuakseen… Sunnutai olikin superpäivä ja olin taas elämäni vedossa! Eilistä kiusasi sitten taas illalla päänsärky ja tuli siinä muutama kyynelkin tirautettua pahimpaan ahdistukseen, jonka onneksi mieheni noin ekaluokkalaisen tasolla oleva komiikka sitten kyllä poisti nopeasti :). 
Tämä raskauden eteneminen kuulostaa ihan kisadieetiltä, ainoa vaan että sixpack ei vaan millään tule esille….
Alan nyt päästä irti vihdoin ja viimein itseni kuumottamisesta. Tarkoitan siis tällä sitä, että jos olen suunnitellut näin ja näin, niin se ei välttämättä menekkään niin. Olen seuraillut netissä joidenkin raskaana olevien superihmisten (tai ainakin siltä tuntuu) blogeja ja tuntuu että he jaksavat purra pelkkää porkkanaa ja bodata joka ikinen päivä viimeisilläänkin. Niin paljon kuin haluaisin olla sellainen, niin se ei vaan onnistu (ainakaan joka päivä). Niinkun olen itsekin kirjoittanut, niin pitäisi aina olla oma itsensä ja hoitaa asiat OMALLA tyylillään kopioimatta muiden elämää. Eilenkin nappasin kaupasta kylmästi valmisruokaa, koska energiaa saatikka intoa ei ollut yhtään mihinkään kotiinmennessä. Jossain on vaan pakko oikaista ja epäilen, että pienen vauvan kanssa niitä tilanteita tulee ihan jatkuvasti.

Ihana pankkineiti tuli perjantaina tapetoimaan meidän tulevan lastenhuoneen seinää ja täytyy taas todeta, että mihin sitä miehiä enää tarvitaan tässä maailmassa! Ilman Tapetti-Tarjan apua hommasta ei olis tullut kertakaikkiaan mitään, koska lattianrajassa puuhailu (mikä tapettipöytä??) ei ole enää meikeläisen heiniä! Lopputulos oli oikein onnistunut ja kauhuskenaarioista huolimatta tapetti oli paikallaan vielä seuraavanakin päivänä. Mitäs pidätte?
Nyt ongelmaksi muodostuukin sitten nuo verhot, jotka eivät sopineetkaan värimaailmaltaan tuohon tapettiin hitsi vie. Jotkut vaaleat täytynee ostaa. Sisustus on muuten yksi intohimoni, siis aina silloin kun se intohimo iskee, enempi kausiluontoisesti. Pidän simppelistä less is more-tyylistä (puhun itsestän koska miestä ei juuri värikarttojen tiirailu innosta) ja meillä ei paljon posliinikissoja pöydillä näy. Laitan joskun kuvia vaikka enemmän meidän asunnosta kun jaksan.

Monen mielestä varmaan liian raflaavan värinen, mutta halusin jotain räväkämpää kun kaikki kalusteet tulevat olemaan valkoisia…


Sain muuten idean laittaa tähän loppuun pientä faktaa jouluruuista! Moni vetää itsensä jouluna ihan mielettömään ähkyyn ja tätä jatkuukin sitten tapaninpäivään asti. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että jouluruoka ei ole ihan kevyimmästä päästä varsinkin kun isket kiinni siihen jälkiruokaosastoon. Tässä siis pientä listaa siitä, miten paljon niitä ruokia saa mättää, että 300kcal on täynnä (ei siis nämä kaikki yhteensä, vaan jokaista yksinään!):

– Joulukinkkua 175g
– Lanttulaatikkoa 350g
– Porkkanalaatikkoa 255g
– Perunalaatikkoa 345g
– Rosollia 800g (haha, melkoinen    kasa!)
– Graavilohta 125g
– Riisipuuroa(kevytmaitoon tehtyä)     360g
– Pipareita 65g
– Joulutorttuja 70g (eli n.2kpl)
– Pandan joulukonvehteja 55g (yksi konvehti painaa n.9g)Tässä siis pientä faktaa joulupöytään! Muistakaa kuitenkin nautiskella ja herkutella, ei sinne joulupöytään kannata grammavaa’an kanssa mennä! Kuulisin muuten mielelläni teiltä lukijani, lähteekö helposti syöminen lapasesta näin joulun aikaan?

PS. Meidän karvaiset kakarat saivat jo eilen omat joululahjansa, kun uudet pedit saapuivat! Sen jälkeen ovatkin köllineet niissä lähes non-stoppina!

Myydään puoliksi syöty korituoli! Koira ei sisälly hintaan :).
Mydään murrosikäinen dobermanni! Koiranpeti ei sisälly hintaan…

Kommentit (4)

 1. Anonymous

  Mä kommentoin nyt anonyymisti, kun en ole omassa blogissani tätä uutista vielä julkistanut. Mutta tämä kirjoitus oli täysin kuin mun kynästä! Sillä erotuksella vain, että täällä on niitä raskausviikkoja tällä hetkellä 7… ja järkyttävä väsymys ja pahoinvointi melkein jokaisenä päivänä. Sitten kuitenkin kun niitä hyviä hetkiä tulee, niin sitä energiaa on kuin pienessä kylässä! Normaalisti sitä on ollut joka päivä, joten kyllä tämä vähän ahdistaa kun vain ”laiskottelen” harva se päivä. Toivon kuitenkin, että olisin yhtä energinen kuin sinä loppuraskauden ja pääsisin taas treenaamaan 🙂 Kaikkea hyvää loppuodotukseen <3

 2. Lacey Lazy

  Pakko piipittää, että tarkotit varmaan 3000 kcal etkä 300 kcal.. 😀 Loistava blogi muuten! Löysin vasta tässä taannoin, jään lukijaksi 🙂

 3. Katri Viirret

  Lacey Lazy: Tarkoitin nimen omaan 300kcal! Siis ei koko ruokamäärä erikseen, vaan kuinka paljon jokaista ruokaa on syötävä, että tulee 300kcal täyteen!Kiva kun diggailet! 🙂

 4. Anonymous

  Otetaan kura-aikoina vastaan lyhytkarvainen dopperi ja annetaan tilalle valkoinen pitkäkarvainen vasikankokoinen koira 😉 Lumiaikoina kerää mukavasti lumipalloja karvoihin myös…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.