Fit you too
Fit you too

…Ja maailman parhaat urheiluliivit ovat….

Nyt on ollut jonkun verran keskustelua siitä, että bloggarit hehkuttavat blogeissaan jotain tuotteita rahan kiilto silmissä, vaikka eivät olisi välttämättä ko. tuotteesta edes pitäneet tai edes testanneet. Omille lukijoilleni voin sanoa, että näin ei tule tapahtumaan – jos mainostan jotain tuotetta blogissani niin olen sen varmasti hyväksi kokenut ja sitä testannut!

Nyt ajattelin kertoa teille taas tuotteesta, joka on treeneissä aivan avainasemassa; Nimittäin hyvät urheiluliivit! PIenitissisillä ei varmaankaan ole niin väliksi, en tiedä kun en ole koskaan kokeillut pieniä tissejä :D. Itse olen ostanut aiemmin jos jonkinlaisia urheiluliivejä (yleensä halvalla) kunnes totesin, että halpojen liivien ostaminen on yleensä rahan tuhlausta. Liivit menettävät muotonsa nopeasti ja mikä pahinta, ne eivät anna riittävää tukea. Itse en varsinkaan ohjaajana tykkää, jos tissit hölskyy saatikka, että täytyy pelätä että jompi kumpi ”siskoksista” pullahtaa pihalle! Voitte kuvitella, miten koominen näky se jumppatunnilla olisi!
Ohjaan vielä paljon sellaisia lajeja, jossa tulee hyppyjä, nopeita liikkeenvaihtoja, mahallaan/konttausasennossa olemista jne. joten tykkään ainakin itse, että kaikki on tiukasti paikallaan. 

nettisivu

Olen tehnyt jo jonkin aikaa yhteistyötä Lumingerie.fi*-sivuston kanssa, josta varsinkin isompipoviset voivat löytää tarpeesi isoja kokoja ja laadukkaita (ja kauniita) liivejä sekä urheiluliivejä. Olen tosin jo tilannut heiltä, ennen kun edes teimme yhteistyötä.
Raskauden jälkeen kuppikoko (niinkuin raskauden aikanakin) muuttuu nopeasti ja lähes kaikki synnytyksen jälkeen käyttämäni liivit ovat nyt liian isoja. Onneksi Lumingerielta lähettivät minulle uuden uutukaiset Panache Sport-merkkiset liivit kokeiluun, jotka eivät kuitenkaan olleet mulle mikään uusi tuttavuus. Kirjoitin liiveistä ensimäisen kerran täällä
Olen ollut niin rakastunut liiveihin, että tuskin tulen ihan hetkeen käyttämään muita liivejä! Liivien malli on tietysti makuasia, mutta itse olen kokenut, että nämä liivit tukevat parhaiten ja yksi ihan huippujuttu on, että olkaimet saa takaa yhteen pienellä nipsulla! Liivejä voi kivasti pitää siis myös painijanselkätoppien kanssa. Niihin ei siis tarvitse pujoittautua hankalasti vääntäen itsensä mutkalle, kun olkaimia ei tarvitse laittaa etukäteen ristiin!

IMG_7916

IMG_7915

Toinen asia josta pidän, on se, että tissit eivät litisty toisiaan vasten niinkuin usein korkean tukitason liiveissä. Liivit ovat hengittävää kangasta eikä hiki jää ikävästi iholle. Ne antavat myös nätin sivuprofiilin, eikä sellaista poikamaista lookkia, niinkuin niissä liiveissä, jotka vain litistävät tissit toisiaan vasten. No, toisaalta sivuprofiililla ei kai ole juurikaan merkitystä, mutta mainitsin kuitenkin :). 

IMG_7918

Neuvon siis ehdottomasti hankkimaan hyvät liivit urheiluun – panostus kannattaa! Salilla ja jumpissa näkee joskus, kun ihmiset treenaavat tavallisissa rintsikoissa…oi ja voi. Kaikki varmaan tietää miltä näyttää venynyt rintakudos… Joo ei hyvälle! Muista myös aina pestä kaarituelliset liivit pesupussissa, niin kaarituet ei sinkoile ulos linkouksen aikana. Tässä on muuten todella hyvät ohjeet oikeiden urheiluliivien valintaan. Olen kokeillut myös Lumingerien mallistosta löytyviä Enell*-merkkisiä liivejä ja ne olivat myös hyvät. Uskoisin, että varsinkin todella ison ja painavan poven omistaja tykkäisi niistä liiveistä! 🙂

Kommentit (6)

 1. Tiina Katariina

  ite käytän Shock Absorberia, hyvä malli tämmöselle jota on siunattu pienemmillä mandariineilla ;D eikä tosiaan lyö lyttyyn sitäkään vähää. Oon työskennellyt alusvaatteiden erikoisliikkeessä missä meillä oli tosi hyvä valikoima erilaisia urheiluliivejä ja meiltä löytyi myös Panachen malleja. Tosi hyvännäköisiä! Itelleni ei vaan ihan istuneet. Mutta aina löytyi jokaiselle asiakkaalle täydellinen malli!

 2. fityoutoo

  Itse kuvailisin omia hedelmiäni varmaan greipeiksi, joiden päälle on astuttu :D…
  No ei vaan, mullakin on yhdet shockit varalla. Niissä tosin tää litistymisefekti on ikävä puoli, vaikka muuten ovatkin ihan ok liivit.

 3. Janita

  Kiitos vinkistä! Itse olen myös isorintainen ja taidanpa harkita noiden ostoa, jos tosiaan eivät litistä rintoja toisiaan vasten, koska se jos mikä on ärsyttävää…Omistan tällä hetkellä kahdet H&M:n urheilurintsikat, joissa rintoja pitää välillä käsin kohennella etteivät ole huonosti… 😀 Muutenkin olen tavallisista rintsikoista maksanut noin 50-80e, joten noi ei ole mielestäni liian kalliitkaan.

  • fityoutoo

   Oleppas hyvä! Mä en ole edes uskaltautunut H&M:n liivejä kokeilemaan… Jotenkin sellainen fiilis niistä, että voiko olla hyvät? Mä en ainakaan halua kouria tissejä kesken tunnin!
   Mutta joo, toi 50€ on aika vakio hyvistä liiveistä, valitettavasti..Hinta kun kulkee yleensä käsikädessä laadun kanssa…

 4. Petra

  Mä tykkään myös Shokeista! Tosin Iloveme-messuilla tuli todettua, että kaikki mallit eivät istu mullekaan, vaikkei kovin suuri etuvarustus olekaan 🙁 Tai todettiin yhdessä myyjän kanssa, että parhaimmalta näyttävät liivit olivat aivan liian ahtaat, kun ei henkikään oikeen kulkenut 😀 Mutta kiitos vinkistä! 🙂

  • fityoutoo

   Mä en ole pitkään aikaan ostanut shokkeja, joten en tiedä millaisia malleja heillä nykyään on.. Mutta muistelin, että ne jotka olen ostanut joskus, on kaikki sitä ”liiskaavaa” mallia. Sit niissä mun nykyisissä shokeissa on se ongelma, että niitä on hankala pujotella päälle varsinkin jos yrittää äkkiä laittaa… Mulla rupeaa muuten helposti särkemään jotenkin rintakehää jos on liian tiukat liivit. Tämän totesin joskus, kun laitoin (tyhmänä) kahdet huonot liivit päällekkäin. Tuloksena, että tuki oli onneton mutta tissien alta puristi niin pirusti!!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.