Fit you too
Fit you too

Ikävöin sinua.

Tällä hetkellä päällimmäinen tunteeni on ikävä.

Kuulin viime viikolla, että minulle läheiseksi tullut ystäväni on poissa. Olin monta tuntia shokissa viestin luettuani. En ollut koskaan tuntenut sitä tunnetta, kun joku ystävä kuolee.
Hänet uuvutti pitkäaikainen sairaus. Kun kuulin uutisen, niin ei ole mennyt päivääkään, etten olisi miettinyt ystävääni ja usein tartun puhelimeen ja luen hänen viimeisimpiä viestejään. Meidän piti tavata tällä viikolla. Nyt hän on poissa ja ikävöin häntä kovasti. Tajusikohan hän, että hän oli minulle tärkeä? Hiljennyn joka päivä, jotta voisin ymmärtää että hän on poissa, koska se tuntuu edelleenkin niin oudolta ajatukselta. Päässäni soi jatkuvasti kappaleen sanat
 
Jättänyt oot jälkesi, koskemattomaan hankeeni.
 
Mun mies on ollut matkalla, eikä olla nähty yli viikkoon. Häntäkin on tietysti järkyttävä ikävä enkä ikinä totu erossaoloon, vaikka ollaan oltu yli 8 vuotta yhdessä. Mun mies on mulle todellakin kuin kallio, johon voin aina nojata. Olisin tietysti halunnut, että hän olisi ollut tukena, kun sain kuulla ystäväni kuolemasta. Puhelut Amerikkaan ovat haastavia, kun aikaero on niin suuri. Siksi keskustelut jäävät aika lyhyiksi. Ehkä siksi on ollut myös tosi yksinäinen olo, kun ei olla paljon puhuttu.

En yleensä kirjoita blogiin mitään näin surullista, mutta nyt halusin jakaa tämän teidän kanssa. Kuitenkin nuo kuvat jotenkin sopivat tähän tekstiin, koska mun fiilis on on yhtä lailla ei minkään värinen.
Tuntuu, etten ole ehkä pitkään aikaan vielä täysin oma itseni, koska mielessä on asioita, jotka painavat. Huomenna saan rakkaan ystävän kylään ja miehen viikonloppuna kotiin. Tuntuu, että yksinäisyys loppuu ja saan ajatuksia muualle.

Ketä sinä ikävöit juuri nyt?

PS. Kiitos kuvista Johanna

Kommentit (1)

  1. A

    Voimia, pystyn samaistumaan <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.