Fit you too
Fit you too

Ikä on vain numero

No heippa taas!

Mulla sitten tosiaan tuli tossa perjantaina kolmekymppiä täyteen ja sen verran voimille otti, etten eilen jaksanut kirjoittaa :D. Nyt onkin vuorossa todella epäurheilullinen postaus!
Torstaina käytiin pankkineidin kanssa rääkkäämässä GB:llä jalat oikein ”bilekuntoon”. Mulla oli vielä tuoreessa muistissa meidän reilun viikon takainen kerta, kun mulla tulehtui toi oikean jalan pohje heti polvitaipeen alta siihen malliin, että mun piti kävellä jalka koukussa kolme päivää. Kesti lähes viikon, että jalka pelitti normaalisti ja pohje oli koko ajan niin kosketusarka, ettei hierominen tullut kuuloonkaan! Mietittiin siinä sitten tostaina salilla miten hauska on vetää korkkarit seuraavana päivänä jalkaan, kun jalat on hakattu alhaalta ylös! Ihme ja kumma säästyttiin molemmat ihan kammottavalta jumilta ja nestekiertoa pidettiin kintuissa yllä seuraavana iltana vatkaamalla lannetta Apollon tanssilattialla ja ottamalla muutama palautusjuoma.

Sain aivan ihanan korun mun mielettömiltä ystäviltä!

Mä tosiaan varauduin perjantai iltaan parillakin kuoharipullolla, koska olin ilmeisesti taas unohtanut että edellinen kokemus viinan kanssa on puolentoista vuoden takaa. Voin kertoa että ihan yksikin pullo riitti! Oltiin neitsytkammiossa aloittelemassa ja kävin siinä perjantaipäivällä ostamassa oikein biletopin suurta iltaa varten. Tähän väliin voisin muuten mainita, että noissa vaatekaupoissa on tällä hetkellä kaikissa ihan samat rytkyt tarjolla! Just niitä 90 prosenttisesti läpinäkyviä teltanmallisia toppeja, jotka imartelee lähinnä 180cm pojaltamuistuttavan naisen vartaloa. Ei oo siis mulla paljon asiaa julkisille paikoille sellainen päällä. Lisäksi noissa paidoissa oli ihan hirveesti tissien kohdalla aina meneillään ja mä kun en mielellään enää yhtään enempää korosta tätä kauniisti sanottuna ”täyteläistä etumusta”. Löysin sitten hirveen työn ja tuskan jälkeen maailman tavallisimman mustan paidan, jossa oli pari jotain hassua niitintapasta juttua.
No se ilta oli ja meni ja hauskaahan meillä oli ja totta munassa mä tulin humalaan. Mä sain tietenkin myös lukemattoman määrän iskuyrityksiä, mutta jouduin antaan tietenkin pakit jokaiselle :D. Apollossa oli joku aika huono covereita soittava ruotsalaisbändi ja se vähän harmitti kun oltas mieluummin tanssittu läpi kevään kuumimmat diskohitit. Pankkineidin TOP ykkönen on muuten tällä hetkellä tämä. Jokainen 80-luvun alussa syntyny muistaa miten joka helvetin rallatuksessa piti jossain maailman vaiheessa olla aina se ”Bumdigidigidigi bumdigibam”-kohta!

Mä kokeilin pankkineidin toimistolaseja. Näytän kuulemma ihan Samppa Linnalta, hei kiitti kaverit!!


Tänne sitä kakkua!!!


Eilen olikin sitten elämäni ensimäinen päivä kolmekymppisenä ja toivoa sopii että loppuvuosi menee hiukan paremmissa merkeissä…
En halua mitenkään kiillottaa omaa sädekehääni, mutta viinan juonti ei sovi mulle kyllä pätkääkään. Perjantaina oli toki hauskaa, mutta lauantaipäivä meni kyllä viimeseen minuuttiin asti pelastusarmeijalle! Mulle ei ole koskaan tullut mitään kovin kauheita krapuloita enkä ole koskaan esim. oksentanut krapulassa. Eilen mulla oli kuitenkin NIIIIIN voimaton, iloton, passiivinen ja väsähtänyt fiilis, että sellasta ei kyllä jaksa erkkikään. Kaiken kruunas jo tutuksi tullut migreenikohtaus illalla, joka oli jo kolmas tällä viikolla! Lisäksi vedin kolmen kympin kunniaksi aamupalaksi croisantin ja sämpylän ja maha oli ihan sekaisin koko loppupäivän. Onneksi hurri pakeni kaverinsa luokse saunoon illalla, koska se käryn määrä olis tuhonnut meidän parisuhteen. Mä niin säälin tota mun puolustuskyvytöntä lastani!
Onneksi tänään taas elämä voitti ja pääsin jopa treenaamaan. Eilen oli nimittäin taas sellainen fiilis, että peilistä katsoi yhdessä yössä varmaan 10kg lihonut läskipulla. Mutta tästä se taas lähtee…matka kohti neljääkymppiä!


Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.