Fit you too
Fit you too

Ihonhoitotuotteiden suosikit!

En tiedä johtuuko (kröhöm) ikääntymisestä (joka on ihme, koska olen niin nuori!!!), mutta oon hirveän kiinnostunut kaikesta ihonhoitoon liittyvästä! Jos olisin Rva Euro, niin kävisin varmaan joka viikko jossain ihanassa kasvohoidossa!
Voin olla tosi iloinen, että kasvojeni iho on tällä hetkellä niin hyvässä kunossa, koska asia ei todellakaan ole aina ollut näin! Atopia on joskus saanut kasvojen ihon todella surkeaan kuntoon, mutta nykyään tilanne on onneksi naaman osalta rauhoittunut. Joskus kutina silmäluomissa ja suun ympärillä oli ihan helvetillistä!
Sellainen ”varoitus” lienee siis paikallaan, että jos kärsit kasvojen alueella pahasta atopiasta, niin nämä tuotteet eivät välttämättä sovi sulle. Mulla on hyvin pintakuiva iho ja joihinkin voiteisiin reagoi punoituksella, mutta voin silti käyttää esimerkiksi meikkiä ihan normaalisti. Kokeile siis tuotteita ensin varovaisesti, etenkin jos ihosi on helposti ärsyyntyvää sorttia! Nämä eivät ole mitään atoopikoille erityisesti tarkoitettuja tuotteita siis.

 
Tässä vielä linkit videossa ja kuvissa näkyviin tuotteisiin!

Favora Pehmeä Puhdistusvaahto 
Nivea Gentle Caring Micellar Water ”Dry Skin”

Phytomer Hydracontinue
Mia Höytö ”Unelma”*
Avene Hydrance Riche

Vichy Rehydrating Thermal Mask (Poistunut valikoimista, muita Vichyn tuotteita TÄÄLLÄ*)
Yves Rocher Apricot Fruity Scrub
 
OLIKO JOUKOSSA OMIA SUOSIKKEJASI?? Muista painaa otsikon alta sydän, jos haluat lisää samankaltaisia postauksia blogiin!
Huom!
Nordic Feel -verkkokaupassa* on menossa parhaillaan kampanja, joka tukee Syöpäsäätiötä ja lasten Syöpärahastoa, eli he lahjoittavat 5% 20.2-4.3 välisenä aikana tulleista myynneistä syöpärahastoon!
Käytä kassalla koodia FIGHTCANCER aktivoidaksesi lahjoituksen! Lisätietoa kampanjasta täällä.

Kommentit (1)

  1. Tiltu

    Myöskin atoopikkona tietty kiinnostaa kanssakärsijälle sopivat tuotteet 🙂
    Mä koen tuon Yves Rocherin kuorinnan huonoksi. Rakeet ovat liian kovia ja niitä on liian harvassa.
    Konjac-sientä kun olen nyt käyttänyt muutaman viikon, olen kyllä huomannut että kuorinnalle ei sinänsä ole edes tarvetta. Jos kuitenkin kuorin, käytän Paula’s choicen BHA -kuorintaa, koska ei sisällä rakeita.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.