Fit you too
Fit you too

Hullareiden huippulöytö : Täydelliset langattomat kuulokkeet!

*Yhteistyössä Itis

Jos seuraat mua instagramissa (katrivee), niin saatoit eilen huomata, että tämän naisen löysi Itiksen Stockan Hulluilta päiviltä jo kukonpierun aikaan!!! En aina edes eksy Hullareille, koska inhoan sitä ryysistä ja kassoille jonottamista. Netistä joo voi myös tuotteita nykyään tilata, joka tietysti on kiva niille, joilla ei tavaratalo ole ihan nurkan takana.
Tällä kertaa Tarjoushaukka-Jorma bongasi kuitenkin kuvastosta niin lyömättömän tarjouksen, että sitä piti lähteä ihan hakemaan Itiksestä asti; Nimittäin JBL:n langattomat bluetooth -nappikuulokkeet, joita olen jo usemman viikon kytännyt! Kävi itseasiassa niin, että olin menossa niitä jo ostamaan Powerista viime viikolla, mutta onneksi reilu myyjä sanoi, että kuulokkeet ovat tulossa Hullujen alennukseen ja hyvällä prosentilla, eli -50%. Loppuhinnaksi jäi 49,90€.
Päädyin kuulokkeissa mintunvihreään väriin, koska se oli niin pirtsakka. Mulla on ollut testissä miehen Senz-merkkiset langattomat kuulokkeet, mutta ne ei muotoilunsa ansiosta pysy mun korvassa jos liikun yhtään reippaammin. Jo ne taas on esim. pipon alla, niin ne painuu aivoihin asti, joka ei tunnu kovin kivalta. Nää JBL:n kuulokkeet on mielettömän hyvän tuntuisen korvassa, ei paina ja pysyy tosi tiiviisti päässä. Kokeilin jo vähän hölkätä kuulokkeiden kanssa, eikä liikkuneet yhtään. Luulen, että tein tosi hyvät kaupat!
Muuten mun ei sitten pitänyt ostaa mitään erikoista, mutta kävin vähän samalla reissulla tutkailemassa urheilu- ja lastenosastoa. Itselle löytyi Niken treenitoppi (29,90€) joita käytän töissä päivittäin. Lisäksi mun on vaikea löytää tarpeeksi pieniä ja hyviä urheilusukkia, joten nappasin itselleni vielä 3-packin treenisukkia (7,90€). Noi alet on vähän niin ja näin… Välillä voi saada nettikaupoista samaa kamaa jopa edullisemmin, mutta koska Stockalla menee muutenkin huonosti, niin tuetaan nyt sitä!
Theolle ostin Molon bodyn (miten jännä nimi voikaan olla lastenvaatemerkillä…) ja Benille Gugguun trikoot. Itselleni katselin Vimman lettitrikoita, mutta niissä on niin julmetun pitkät lahkeet, että rekkiin jäivät. Tällaisilla töppöjaloilla on vaikea löytää trikoita, joissa ei olisi 1/3 liikaa lahjetta!
Niken Gym Vintage collarit olis ollu vain 34,90€, mutta mua nykyään ottaa ihan hulluna aivoon se, että kaikkiin collareihin (etenkin Niken) jää ihan karseat polvipussit 🙁 . Saman bröndin 70€:n collegehousut kesti käytössä hyvänä kuukauden, max kaksi ja sen jälkeen kangas oli venynyt ja housut käyttökelvottomat. Laatu on siis välillä aivan surkea!
Vaikka en tiedä oliko muut ostokseni mitään kovin erikoisia löytöjä, niin oon kyllä iloinen että sain itselleni sieltä noi kauan himoitsemani langattomat nappikuulokkeet. Ne tulee varmasti jokapäiväiseen käyttöön!
Oletteko jo käyneet Hulluilla ja mitä ostitte??

Kommentit (6)

 1. Anna

  Siis mää oon niin miettinyt tota merkkiä. Lapsettomana merkki ei oo tuttu, vaan tulee vastaan somessa/ blogeissa ja AINA pistää silmään toi Molo. Kuvassa lapsi, alapuolella #molo . 😀 Siitä tulee tasan yks asia mieleen. Kiva ku lapsen niskassa lukee Molo. :,D

  • fityoutoo

   Joo älä. Toihan on Tanskalainen vaatemerkki, mut ikävästi vaan nimestä tulee kyllä mielleyhtymä ihan johonkin muuhun 😀 .
   Tää onkin meillä ihka ensimäinen molo-vaate. Että molo vaan!

 2. Eikapitalismille

  En ole käynyt, enkä todellakaan aio edes käydä. En ole kapitalistisen markkinatalouden orja.

  • fityoutoo

   Hyvä, onneksi ei ole kenenkään pakko 🙂 .

 3. Pipsa

  Mä etsin yhtä Molon bodya kerran netistä: kirjoitin Googleen Molo ja klikkasin kuvahakua… Ei tiennyt Google että etsin lastenvaatteita 🙈 Piti sit vähän tarkentaa… 😃

  • fityoutoo

   AHAHAHAH en kestä!!! Päivän naurut!!!!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.