Fit you too
Fit you too

Huippu fiiliksillä!

Kuten kerroin eilen, minulla oli tänään tapaaminen valmentajani kanssa ja melkein puolitoista tuntia siinä vierähtikin! Tapaamisesta jäi todella positiiviset fiilikset ja olin jopa yllättynyt siitä, että en ollutkaan yhtään toivottomassa kunnossa:)! Hän jopa väitti minun kehittyneen ja kehui takalistoani! Ja ei kai kukaan nainen voi olla naama näkkärillä jos omaa ahteria joku mies kehuu!! Kuten olen kertonut, olen ollut hieman huolissani siitä riittääkö aika ja voiko minut todellakin saada mahtumaan bikineihin. Ja ei, nyt en puhu niistä kukallisista isojen tyttöjen osastolta ostetuista bikineistä. Olenkin alkanut jo tutustumaan muutamien amerikkalaisten nettimyymälöiden valikoimaan…vielä kun osaisi päättää, että minkä väriset!
Lisäksi puhuimme tulevista muutoksista ja heti huomenna laitetaankin jo isompi vaihde silmään! Kaloreita tiputetaan ja aamuaeroa lisätään. Seuraavan kuukauden aikana selkeitä muutoksia pitäisi ruveta jo näkymään ja arvatkaas odotanko jo sitä!! Onneksi minulla on silloin tällöin mahdollisuus tehdä aamujumpat myös salilla, koska sali aukeaa jo kuudelta ja siihen aikaan minulla on vielä auto käytössäni. Eli tämä tietää sitä, että tällä naisella on nukkumaanmeno aika heti salkkareiden jälkeen.
 
Hassua, miten vaikeaa on itseään nähdä objektiivisesti ja varmaan lähes jokainen nainen lisäkseni allekirjoittaa sen faktan, että omaan ulkonäköönsä on vaikea olla koskaan 100% tyytyväinen. Aina joku paikka roikkuu, jossain (yleensä tisseissä) on liian vähän, perseessä on selluliittia jne. Siksi minulle on niin tärkeää, että on olemassa joku, joka kertoo minulle totuudenmukaisesti  missä mennään. Koska itse näkee helposti vain ne viat – ei sitä kehitystä.
On oltava hiukan narsisti pitääkseen tällaisesta ja tiedän todellakin, että moni ihminen pitää tätä lajia todella turhamaisena. Fitness ja kehonrakennus ovat lajeja, joissa ulkonäkö määrittelee sijoituksen. Kyseessä on tietenkin aina kokonaisuus, lihasmassa, kehon mittasuhteet, ihon väri ja kunto, sekä stailaus. Itse en ihannoi liian lihaksikasta kroppaa naisella, enkä miehelläkään, enkä esimerkiksi pidä bodarimiesten ulkonäöstä ollenkaan. Ehkäpä myöhemmin kirjoitankin postauksen omista ulkonäköihanteistani.
Kaikki rakkaimmat ihmiset kuitenkin tietävät, että minulle merkkaa vain se, mitä ihmisen sisällä on. Parhaimmat ystävät antavat voimaa ja iloa ja sen asian kanssa täydellisesti muodotuneilla pakaralihaksilla ei ole mitään tekemistä!
 
Tänään treenivuorossa selkä ja vatsat. Yksi koko kaksiviikkoisen raskaimmista seteistä. Koko selkä on kaikessa pyhässä yksinkertaisuudessaan yksi supersarja; Neljä liikettä kaikki yhteen putkeen, kunnes tunnet kölnin kellojen soivan päässäsi. Kolmennen kerran jälkeen tuntui, että nyt ei kyllä irtoo enää ei sitten millään…Mut niin se vaan kuulkaa irtos, että papat sai taas pidättää hengitystään!! Mitä tästä opimme? Kyllä se irtoo kun niin haluaa! Tuon hommelin jälkeen sai kyllä taas pikkusen säätää tahdistinta…siis myös minä niiden pappaparkojen lisäksi!

Nyt munat ja muut naamavärkkiin ja petiin. Siellä se lihas nimittäin kasvaa!!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.