Fit you too
Fit you too

Himotuimmat pukinkonttiin!

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

joulutonttuTänä vuona mä aijon olla KERRANKIN ajoissa joululahjojen suhteen. Itseasiassa mulla on jo yksi 😀 ! Aikuisille emme osta varmaankaan joululahjoja, tai enintään jotain pientä. Mulla on aina vaikeuksia keksiä vaan ”tyhjästä” jotain ostettavaa, eli mieluummin ostan sitten jotain sellaista, jota henkilö on itse toivonut.
Me ei osteta itse lapsillekaan joululahjoja, koska niitä varmasti tulee sukulaisilta. Ainoa, jota olen tänä vuonna vakavasti meille harkinnut on voimistelurenkaat. En vain oikein keksi mihin ne voisi turvallisesti kiinnittää niin, että niissä voisi itsekin roikkua. Toinen kiva idea olisi puolapuut. Haluaisin, että noilla pikkuapinoilla olisi joku paikka kotona jossa roikkua. Haluaisin panostaa lasten liikunnallisuuteen ja voihan renkaissa aikuinenkin voimistella!
Mulla ei sinänsä ole tänä jouluna mitään tiettyjä joululahjatoiveita. Tai jos onkin, niin en koskaan muista kirjoittaa niitä ylös. Tykkään kovasti vaatteista ja meikeistä, mutta niitä on tosi vaikea ostaa toiselle tietämättä täysin makua tai tarpeita. Mullakin on kaapit pullollaan turhaa kosmetiikkaa ja paljon olen laittanut kiertoon! Lisäksi olen myynyt varmaan 1/3 koko vaatekaappini sisällöstä FB-kirppiksellä tänä syksynä ja siitä olen tosi ylpeä. On ihanaa kun tilaa tulee lisää ja kaappiin jää vain vaatteita joita käyttää. Aion vähentää sellaisten ”rättien” ostamista, joita tulee käytettyä ehkä kerta tai pari. On käynyt aika selväksi, mitä vaatteita käyttää ja tarvitsee. Siihen liittyy myös omat joululahjatoiveeni.
Kokosin tähän Elloksen valikoimasta omia suosikkeja!

1. *Eskilstuna-varsikengät | 2. *Merry & Beautiful -ihonhoitosetti | 3. *BS49 -meikkipeili | 4. *Ronja-lampaankarvatohvelit | 5. *Favorite fleece full zip -collegetakki | 6. *Three Little Wonders
1. Olen (monien muiden) lailla haaveillut harmaista tai valkoisista Timberlandeista, mutta se hinta… Nämä Svean kengät ovat kuitenkin LÄHES saman näköiset ja puolet halvemmat (119,00€).
2. Murad on sarja, jota ystäväni suositteli mulle. Hän sanoin, että sarjalla on loistavat tuotteet kuivaihoiselle, kuten minä! Sarja ei ole edullisin, mutta olen huomannut, että valitettavasti ihonhoidossa laatu joskus maksaa. Tämän joululahjapaketin hinta on 119.00€ ja siinä on kolme tuotetta; Hydro-Dynamic Ultimate Moisture, 50 ml, AHA/BHA Exfoliating Cleansers, 200 ml ja Rapid Collagen Infusion, 15 ml. Onko teillä tästä sarjasta kokemusta??
3. Meillä on SURKEAT peilit vessassa ja kylpyhuoneessa ja esimerkiksi kulmakarvojen nyppiminen on ihan kamalaa 🙁 . Kun menin lentokoneen vessaan ja siellä valo oli ihan kiinni peilissä, niin karu totuus paljastui – mun kulmakarvat oli aivan hirveät!!!
Tämän meikkipeilin hinta on 34,90€.
4. Mulla on AINA kylmät jalat ja jos seison kylmällä lattialla pitkään saan helposti iskias-vaivoja. Käytän aina kotona joko villasukkia tai tohveleita, jotka ovat jo vuosia vanhat ja pohja on mennyt huonoksi. Nämä Ronja-tohvelit 75€.
5. Tämä Under Armourin collari on sellainen hyvin basic tyylikäs harmaa college-takki, joka on omassa arjessa hyvin käytetty vaate! Mulla oli tosi ihana harmaa Niken huppari, mutta se varastettiin salin pukuhuoneesta… Kyllä otti päähän! Tämä UA:n huppari 78€.
6. Jos tiedätte kuka on Teni Panosian, niin olette saattaneet nähdä hänen youtube-videoissaan Ole Henriksen -tuotteita. Esimerkiksi tällä videolla hän esittelee Henriksenin Sheer Transformation -tuotteen, joka on myös tuossa pakkauksessa! Aijon TODELLAKIN kokeilla tätä ja katsoa, ovatko tuotteet kaiken sen hehkutuksen ansiota??
Videolla näkyy muuten myös Muradin tuotteita.
Ole Henriksenin tuotteet sopivat hyvin myös sellaiselle, jolla ei ole ihan parikymppisen iho. Eli esimerkiksi meille hyvin valvoneille äideille 🙂 !
Three little wonders 97,90€.
Onko tästä sarjasta kokemusta??
Mitä te toivotte joululahjaksi?
Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.