Fit you too
Fit you too

Helppo tapa tienata rahaa!

Haluaisitko lähteä kauttani verkostomarkkinointibisnekseen ja tienata HELPOSTI  jopa 10 000€ kuussa??? 

Tämän upean makrameen ostin torista! Jos osaat tehdä käsitöitä, niin kannattaa harkita niiden myymistä ainakin pienimuotoisesti jos kaipaat lisätuloja!

Juu no ei nyt sentään. 😀
Mä oon nykyään aika huono myymään ja ostamaan perinteisiltä kirppareilta. Ennen, kun asuin Tampereella myin puolen vuoden välein siinä bonuskirppiksellä tavaraa ja välillä sain ihan kivasti rahaa! Tykkäsin siitä hommasta, mutta nykyään ei oo enää aikaa enkä jaksa hinnoitella jokaista riepua erikseen. Lisäksi perinteisillä kirppareilla työmäärä ei oo mielestäni ihan suhteessa siitä saatavaan rahamäärään. Toki riippuu hirveesti mitä ja miten paljon myy!
Oon nykyään aika aktiivinen tori.fi ja fb-kirppareiden käyttäjä ja yllättynyt, miten nopeasti ja ”helposti” niillä saa tehtyä ihan kivat extrat kukkaroon! Myyn ja annan tavaraa useita kertoja kuukaudessa. Nyt meillä on ollut ajankohtaista päästä eroon vauva-ajan kamasta ja esimerkiksi Baby Bjornin sitterin myin noin puolessa tunnissa! Pyysin siitä varmaan liian vähän, koska siitä tuli aivan hulluna kyselyitä. Joskus harmittaa jälkikäteen, jos joku juttu menee ihan hetkessä, mutta tärkeintä on päästä kuitenkin kamasta eroon. Lastenvaatteista oon tehnyt paketteja ja harvoin meillä on mitään niin kallista tai hienoa lastenvaatetta, jonka jaksan laittaa ihan erikseen myyntiin.
Oon huomannut, että kun alkaa penkoa kaappeja ja varastoa, niin sieltä löytyy vaikka mitä itselle turhaa tavaraa! Joku sellainen juttu, jolle ei oo itselle mitään käyttöä, voi mennä torissa tai fb-kirpulla ihan hetkessä! Torista tykkään siksi, että sieltä puuttuu se fb-kirpuille tyypillinen av, yv, jono, anna mitat, kysyn mieheltä -säätö.
Tietysti riippuu myös hinnoittelusta, koska pitää vähän olla hajua siitä mitä voi pyytää mistäkin. Noista vauvojen jutuista huomaa, että jotkut menee ihan hetkessä.
Myös äitiysvaatteet meni tosi nopeasti ja niistäkin tein paketteja. 
Tosi paljon on merkitystä sillä kuinka vaatteen ”esittelee”. Panostan kuviin hieman (jotka toki otan ihan puhelimella) ja tietysti pesen ja usein myös silitän vaatteet (myös lasten) ennen myyntiä. Itse kiinnostun tuotteista, jotka näyttää siistiltä ja myös sillä kuvausympäristöllä on väliä! Joku ryppyinen paita sängyn päällä kuvattuna pimeässä makuuhuoneessa ei ainakaan edistä myyntiä. Vaatteet kannattaa kuvata valoisassa paikassa ja tarkistaa myös, että värit ovat oikeat, eli että vaaleasta paidasta ei tule ihan tumma tai toisinpäin. Puhelimella saa tehtyä vaatteista kollaaseja, jotka on käteviä jos myy vaatepaketteja.
Uusin tori-löytöni oli hääkengät, jotka tosin sitten palautin. Meillä oli myyjän kanssa sopimus, että koska hän asuu Mikkelissä niin saan sovittaa kenkiä ennen ostopäätöstä. Kengät oli aivan ihanat, mutta valitettavasti liian isot 🙁 ! Paljon häitäkin varten löytää tavaraa esim fb-kirpparilta, koska harva tarvitsee 30 tuikkukippoa tai 15 viinikarahvia…
Oon yllättynyt miten tavallaan helposti saa ylimääräistä kun laittaa tavaraa kiertoon! Jos sulla on jotain tosi spessua jota et halua myydä puoli-ilmaiseksi, niin kannattaa laittaa omasta mielestä tyydyttävä hinta tuotteelle ja se menee tai on menemättä. Itse taisin kerätä n.400€ Dubain reissua varten ainoastaan vaatteita ja lasten tarvikkeita myymällä. Kun laittaa rahat säästöpossuun niin sinne kertyy mukava matkakassa ja lähestyvä matka tai joku isompi hankinta myös motivoi laittamaan kamaa myyntiin.
Käytättekö te paljon toria, huuto.nettiä tai fb-kirppuja tavaran kierrätyksen?
Mitä yleensä ostatte sieltä?
 
 
 

Kommentit (2)

  1. Panna

    Tykkään kans itte Torista, se on niin älyttömän nopea ja helppo ja simppeli. Kerran laitoin runkopatjan myyntiin ja se meni Torissa siinä ajassa, kun odottelin johonkin FB:n myyntiryhmään hyväksymistä.

  2. Jonna / Palasia arjestani

    Joo käytän toria ja fb-kirppuja! Yhdet liput möin vasta huuto.netistä ja sain hyvin hinnan 🙂
    Hyvä muistutus taas, pitääkin alkaa taas lataamaan kamaa myyntiin. Kaappeja siivoillessa kerään aina johonkin laatikkoon tai pussiin myyntiin menevät kamat, mutta nyt en ole ehtinyt niitä vielä latailemaan. Teen kans paljon paketteja vaatteista. Ne menee kaupaksi paremmin kuin yksittäiset.
    Mulla on sellainen pieni metallinen rasia kotona johon kerään kaikki myynneistä tulleet rahat. Siellä on jo kiva summa odottamassa matkaa 😉

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.