Fit you too
Fit you too

Hauska tutustua! (+arvonta)

Mulla on ollut jo pidemmän aikaa mielessä tehdä pientä ”lukijatutkimusta” ja koska sunnuntai on hyvä bloggauspäivä, niin teen sen nyt! Samalla liitän tähän kylkeen pienen arvonnan, joka toimii toivottavasti tehokkaana motivaatiokeinona 🙂 ! Voit vastata lyhyesti tai pitkästi – kunhan vastaat!Niveaarvonta2 (1 of 1)
Arvon kaikkien vastanneiden kesken kaksi Nivean kesäistä tuotepakettia (arvo 20,80€), joka sisältää:
NIVEA Protect & Care naisten uutuusdeodorantit (spray & roll-on)
NIVEA Creme Care –sarjan hoitavia puhdistustuotteita
– Cleansing Milk -puhdistusemulsio(200ml), jolla voit poistaa meikin veden sijaan myös vanulapulla
– Cleansing Cream -puhdistusvoide(150ml), joka hierotaan kosteille kasvoille ja huuhdellaan pois
– Cleansing Wipes -puhdistusliinat(25kpl), joilla on helppoa ja nopeaa puhdistaa iho ilman vettäNiveaarvonta3 (1 of 1)
Haluaisinkin nyt tosi mielellään kuulla teitä vastaukset seuraaviin kysymyksiin;

 1. Kuinka alunperin löysit blogini?
 2. Mikä minua ja sinua yhdistää?
 3. Millaisia juttuja luet mielelläsi ylipäätään blogeista (siis minun ja myös muiden blogeista!)

Vastausaikaa on perjantaihin 10.6 asti ja vastaukset tämän postauksen kommenttiboxiin! Arvonnan jälkeen ilmoitan molemmille voittajille henkilökohtaisesti sähköpostitse (muista jättää siis osoitteesi!) ja tuotteet lähetetään postissa. Kiitos kaikille jo etukäteen ja rentouttavaa sunnuntaita 🙂 !

Niveaarvonta1 (1 of 1)
*Kuvan tuotteet saatu blogin kautta

 

Kommentit (70)

 1. Anna

  Aloin seurata blogia silloin kun valmistauduit bikini-kisoihin ja silloinhan taisit sen kirjoittamisen aloittaa? Opiskeltiin tuolloin siis samassa paikassa.
  Meitä yhdistää se että opiskeltiin yhtäaikaa Arcadassa liikuntaa, kuljettiin muuten samalla bussilla (:D), ollaan asuttu Joensuussa ja minusta meillä on aika samanlainen ajattelutapa mitä tulee liikkumiseen ja syömiseen. 🙂
  Blogeista luen oikeastaan vain terveyttä ja liikuntaa käsitteleviä, mielestäni hyvin kirjoitettuja blogeja. Tällä hetkellä kiinnostaa etenkin hormonitasapaino. Mukavaa olis myös saada ruokavinkkejä (ihan vaikka reseptejä) ja vinkkejä miten monipuolistaa ruokavaliota. Ehkä myös palautumisesta joku kattava tietopläjäys 😎

 2. Larissa

  Aikanaan löysin googlettamalla hyvän ruokavalion blogistasi. Kolmen pojan yksinhuoltajana se sopi minulle ja sitä hetken noudatinkin. Sitten elämä ja herkut vei taas…
  Vuoden alusta tuli totaalinen ”en kestä enää itseäni”-olo ja lähdin tutustumaan salielämään. Hitaasti, mutta varmasti hurahdin kuntoiluun!
  (Kuntoilu)Blogi on silloin hyvä, kun se motivoi, eikä lannista. Kun bloggaaja pystyy näyttään itsestään muutakin kuin timmin peffan ja hauiksen, sen että raskausarpia ja normaalia ikääntymistä tapahtuu kaikille ja normaalia elämää eletään myös bloggaajan perheessä. Silloin mielenkiinto lukemiseen pysyy ja se motivoi itseäkin saavuttamaan parempia tuloksia, niin kuntoilussa kuin ruuan suhteenkin.
  Mukavaa kesää 🙂

 3. Tiia

  1.Kuinka alunperin löysit blogini?
  – Tätä piti ihan miettiä. Mielestäni olen lukenut jo ennen Fitfashionia tätä, mutta en silti saa tarkalleen päähäni mitään ajankohtaa. Veikkaisin jotain vuotta 2013? 😀
  2.Mikä minua ja sinua yhdistää?
  – Elämäntilanteissa ei ainakaan mikään, mutta varmasti se rakkaus liikuntaa ja kiinnostus hyvinvointia kohtaan. 🙂 Ehkä myös sellainen tervejärkinen suhtautuminen noihin asioihin. 😀
  3.Millaisia juttuja luet mielelläsi ylipäätään blogeista (siis minun ja myös muiden blogeista!)
  – Luen blogeista mieluiten juttuja liikunnasta, terveydestä ja hyvinvoinnista. Sitten myös ihan sellaiset lifestyle-tyyppiset postaukset ja erilaiset syvällisemmät pohdiskelut ovat kovasti mieleeni. 🙂 Tykkään lukea postauksia, joissa on oikeasti jotain asiaa ja nimenomaan se teksti on se juttu. Kuvilla ei ole itselleni niin väliä. Sulla tykkään juuri noista pohdiskelevimmista postauksista ja siitä, että niissä on usein oikeasti aihetta ajattelemiseen. Tykkään siitä, että kerrotaan rohkeasti mielipiteitä ja ajatuksia, eikä kaikki ole vain sellaista neutraalia.

 4. mariem

  1. Löysin blogiisi fitfashion-portaalin kautta
  2. Meitä yhdistää rento kiinnostus terveellisiin elintapoihin, itsekään en halaja kisalavoille tai lähde viettämään iltaa muovipurnukoiden kera
  3. Luen mielelläni monenlaisia juttuja kunhan ne ovat rehellisiä, oivaltavia ja viihdyttäviä, aina ei tarvitse olla samaa mieltä.

 5. Punttimimmi

  Heh mä jotenkin ajattelin että teksti facebookjaon yhteydessä oli sarkastinen niin oli pakko tulla katsomaan että millaisesta tekstistä oikein on kyse 😀 😀
  1. Löysin blogisi Fitfashionin kautta kun itse siirryin tänne bloggaamaan ja selasin mitä muita bloggaajia täältä löytyy.
  2. No bloggaaminen ainakin ja kiinnostus urheiluun. Niin ja tietty se ettei kumpikaan tykkää mennä ulkoilemaan vain koska on hyvä sää tms 😀
  3. Rehellisiä mielipidepostauksia, jossa ei kumarreta joka suuntaan. Vaikka ei itse olisi samaa mieltä, on mielenkiintoista lukea hyvin argumentoituja mielipidepostauksia!

 6. Anette Häikiö

  Hei. Etsin juttua treenaamisesta ja terveellisemmästä ruuasta siten törmäsin sivuihisi.
  Itse olen kohta 30v 4-tytön äiti ja vihdoin oppinut syömään fiksusti. Treenaaminenkin on tullut jäädäkseen.
  Pidän rehellisestä tyylistäsi kirjoittaa ja nyt alkanut myös seurata instassa.
  Tykkään lukea treenaamisesta, uusista ruoka ideoista sekä jonkin verran myös sisustus jutuista.

 7. Mini

  1. Luin fitness-blogeja, joten olisinko blogilistan kautta hakusanalla fitness löytänyt blogisi alunperin 🙂
  2. Meitä yhdistää äitiys ja blondius 😉
  3. Arkiset jutut jokapäiväisestä elämästä, ruokapäiväkirjat

 8. Minskuliina

  Kuinka alunperin löysit blogini?
  No tästä on vuosia. SIlloisessa liikuntainnostuksessani googlailin fitness blogeja ja jostain syystä eksyin blogiisi. Olit silloin kilpaillut ja odotit ensimmäistä lastasi.
  Mikä minua ja sinua yhdistää?
  Itsellä on kolmikuinen vauva täällä kotona ja se yhdistää vahvasti. Ja toki mammakilot, rakkaus liikuntaan ja hyvääään ruokaan :))
  Millaisia juttuja luet mielelläsi ylipäätään blogeista ?
  Vauvoista, perusarjesta. liikunnasta ja ennen kaikkea sellaisista päiväkirjamaisista kirjoituksista!

 9. Ripsu

  Kuinka alunperin löysit blogini?
  Löysin blogisi täältä Fitfashionin sivuilta silloin se tänne ilmestyi, ennen tuota en ollut blogistasi kuullut.
  Mikä minua ja sinua yhdistää?
  Liikunta; salitreenit sekä työ liikunta-alalla.
  Lisäksi blogissasi on tosi positiivista se, että et koko ajan hehkuta useiden muiden blogaajien tapaan raakasuklasta, superfoodeista etkä gluteenittomasta ja maidottomasta ruokavaliosta. Olen ainakin saanut blogistasi sen kuvan, että perusterveellinen ruokavalio ja liikunta on sinusta esim. painonpudotustulosten kannalta järkevämpää kuin nuo ns. ravinnon trendijutut, ja noin uskon itsekin asian olevan.
  Millaisia juttuja luet mielelläsi ylipäätään blogeista (siis minun ja myös muiden blogeista!)
  Blogeista luen mielelläni:
  juttuja ravinnosta (ei reseptejä kuitenkaan),
  kaikenlaisesta liikunnasta (treenivinkit, kirjoittajan tekemät treenit, jne.),
  lapsista (omia minulla ei ole mutta siskollani ja kaikilla ystävilläni on lapsia, ja olenkin hyvin perillä ”lapsimaailmasta”),
  tuotetestejä ja tuotearvosteluja,
  kirjoittajan kuulumisia ja arkipäivän juttuja.

 10. Maria M

  1. Blogisi oli linkitettynä aiemmin seuraamaani blogiin. Sitä kautta alin seuraamaan aktiivisesti blogiasi.
  2. Mikä meitä yhdistää? Kiinnostus fitness-urheiluun ja ylipäänsä liikkumiseen. Itsellä on varsinkin tauon (joka on tullut esim. sairastumisesta yms.) jälkeen saada innostusta liikkumiseen aikaiseksi. Minulle sopii parhaiten ohjatut jutut tai vaikka pt:n kanssa treenailu. Voi kun asuisimme lähempänä… Samaistun myös lapsiperheasiaan, itsellä kun on kaksoset ja ensimmäiset vuodet oli aika kiireisiä.
  3. Olen kiinnostunut lukemaan ihan tavallisesta arki-elämästä mukavasti höystettynä liikunta-, matka- ja asujutuilla. Tietyt sisustusblogit kiinnostaa myös.

 11. Maare

  Löysin blogisi täältä Fitfashionilta, kun portaalia seurailen aktiivisesti ja muidenkin blogeja luen. 😀 Luen lähinnä treeni- ja ruokavaliojuttuja, mutta nyt on kiinnostanut enemmän myös kauneuden- ja hiustenhoito! Pääasiassa täältä sinunkin blogista bongailen ruokajutut tai treenisuunnitelmat siis. Mietin pitkään, että mikä meitä yhdistää ja keksin vain ulkonäöllisiä juttuja! Molemmilla meillä on vaaleat hiukset ja leveä hymy, haha. 😀 Ihanaa sunnuntaita!

 12. Laura K.

  1. En tarkalleen muista mutta luulisin että oon selaillut läpi fitfashionin blogeja ja sitä kautta jäänyt lukijaksi :).
  2. Apua.. Treenataan(tai yritän..) ja syödään ruokaa :D!
  3. Treeni- ja ruokavaliojuttuja. Inspiroivia tekstejä hyvillä kuvilla varustettuna jotka saa mut haluamaan sitä liikkumaan lähtemistä. Vaatejututkin kiinnostaa ja uutuusjutuista kertominen.

 13. Noora Katariina

  Kuinka alunperin löysit blogini?
  – Taisin ihan täältä fitfashionista vain selailla blogeja ja etsiä uusia luettavaksi.
  Mikä minua ja sinua yhdistää?
  – Rehellisesti sanottuna, ei hirveän moni asia 😀 Toki kiinnostus hyvinvointiin ja terveellisiin elämäntapoihin, mutta esimerkiksi elämäntilanne ja ruokailutottumukset on ihan erilaiset. Tykkään lukea monia erilaisia blogeja, kriteerinä ei ole tosiaankaan se, että kirjoittaja olisi ihan samanlainen kuin minä itse.
  Millaisia juttuja luet mielelläsi ylipäätään blogeista (siis minun ja myös muiden blogeista!)
  – Eniten tykkään lukea ihan kuulumispostauksia, sellaisia missä ihan kerrotaan omasta päivästä tai omista kokemuksista. Myös reseptit ja treenijutut kiinnostaa.

 14. jiip

  Täältä fitfashionilta löysin blogisi aikoinaan ja koska aika kuluu niin nopeasti en osaa sanoa milloin löydön tein!
  En ole äiti, joten äitiys ei ainakaan yhdistä. Ennemminkin rento elämänasenne urheilua ja ruokaa kohtaan.
  Tykkään lukea elämästä urheilulla ja ruokajutuilla höystettynä.

 15. Anna

  1. Blogiisi taisin alkujaan päätyä jonkun toisen Fitfashion-blogin kautta. Nykyään blogisi on suosikeissani ja käyn lukemassa päivityksiäsi lähes päivittäin.
  2. Kiinnostus terveellisiin elämäntapoihin ja liikunta
  3. Luen mielelläni bloggaajan omia kokemuksia asioista – myös niitä valtavirrasta poikkeavia. Pelkät kaupalliset yhteistyöt ei innosta vaan niidenkin taustalla täytyy löytyä sopivuus blogin muuhun sisältöön ja bloggaajan elämäntapaan.

 16. Saara

  Onpas hauska idea tällainen tutustuminen 🙂 Löysin blogisi reilu vuosi sitten kun selailin FF:n suosituimpia blogeja. Jotenkin sun kirjoitustyyli ja samanlainen huumorintaju sai mut heti sun vakkarilukijaks. Melkein joka päivä käyn tääl kattoo onks tullu uusii postauksii 🙂 Minusta sua ja mua yhdistää samantyyppinen huumorintaju eli nauran välillä ihan ääneen täällä. Vaikka ikäeroa on monta vuotta silti koen et oot jotekin nii samantyyppinen ihmisenä. Tykkään lukea ihan kaikenlaista; kuulumisista treenivinkkeihin. Parhaita juttuja on melkeempä ne kuulumiset ja se et saa kuulla et bloggaritki herkuttelee välillä 😀 Kiitos tästä ihanasta blogista!!

 17. ninna

  1.fitfashionin sivulla oli 2015 linkki postaukseesi vinkkejä edulliseen ruokavalioon ja se kiinnosti joten tuppasin tänne.
  2.olemme molemmat liikunta-alalla, jag är också finlandssvensk, käyn tapanilan erän jumpissa ja asun samoilla kulmilla.
  3.motivaatiota, treeniohjelmia, vertaistukea, lukea aitoja ja rehellisiä hyvänolonvinkkejä- ja havaintoja. mielelläni en lue lapsi-raskaus-parisuhdejuttuja koska ne eivät koske minua. enkä myöskään liikaa meikki-kosmetiikkajuttuja

 18. Ansku

  Moi! Löysin blogisi alunperin jonkun linkkaamana. Suurin ja tärkein syy, miksi luen blogiasi ja mikä meitä yhdistää, on sun järkevä ja maanläheinen suhtautuminen urheiluun, diettailuun, perhe-elämään ja elämään ylipäätään. Elämästä ja myös liikunnasta pitää nauttia, itselle pitää osata olla armollinen ja pienet asiat tekee arjen onnen. Bonusta blogiin tuo myös hurri-jutut😜. Mikäli ikinä tuun raskaaksi, palkkaisin sut sekunnissa omaksi pt:ksi. Ai niin, ja jutut, joita eniten luen blogeissa koskevat tavallista arkea (mun mielestä on mielenkiintoista saada tavallaan tutustua sitä kautta blogaajiin), vaatteita ja hankintoja, ruokavinkkejä, urheiluvaate- ja urheiluvälinevinkkejä sekä urheilua ylipäänsä. Täytyy kyllä rehellisyyden nimessä myöntää, että salipäivitykset kiinnostaa vähiten😂

 19. Anni

  Uskollinen lukijasi täällä terve! Olen seurannut blogiasi nyt reilun vuoden verran, ehkä pidempäänkin. Löysin tänne luultavasti jonkun sporttiblogihaun kautta, itseasiassa löysin ensin sun blogin ja vasta sitten muut Fitfashionilaiset. Että sä olit niinku eka! Sun postauksissa mua miellyttää joku outo maanläheisyys, mikä ei missään tapauksessa tarkoita mitään nuhjua tai nukkavierua, vaan sellaista samaistuvuutta ja i feel you, sis-tyyppistä hengenheimolaisuutta. Harvemminhan sulla mitään raakamansikkakakku-viheroksennus-smoothiebowl-tyyppisiä reseptejä onkaan, enkä sellaisista välitäkään, oikeastaan kenenkään blogeissa. Mutta että jos pidettäis tällä sopimuksella sellanen linja, ettei lähettäis reseptilinjalle ollenkaan! 😀 Toisaalta mua aina kiinnostaa ihan tavalliset ruokapäiväkirjapostaukset ja stoorit siitä, kuinka arkiruokailu ylipäänsä ihmisillä hoituu. Mutta kirjoititpa mitä tahansa niin mä luen! Videopostauksia en ehkä jaksa katsella, kun niissä on se äänielementti joita muutenkin maailmassa riittää ja aina niitä katsellessa joku telkkarikin on päällä ja miekkonen huutelee tavanomaisia ”missä mun maito, ai tossa, missä mun tohvelit ai tossa”-älämölöjään. Mutta muuten (tämäpä oli oiva tilaisuus!) tahtoisin kiittää sua ihanasta blogistasi, jonka parissa olen viihtynyt useita (joskus liiankin pitkiä!) hetkiä! Hyvää kesää!!

 20. vakkarilukija

  1. Täällä fitfashionilla selatessa alkoi juuri sinun postaukset olla joka kerta kiinnostavempia ja sitä mukaa varmaan päädyin vakiolukijaksi!
  2. Ennenkaikkea pienen lapsen äitiys, mutta myös intohimo urheiluun ja hyvään terveelliseen ruokaa. Ja se tietty rentous ja kohtuus kaikessa! Ja toki meillä taitaa olla samat synnyinseudut 😉
  3. Mammahöpötyksiä, treeni- ja urheilupostauksia kaikissa muodoissa sekä ihan vaan sitä arkista löpinää. Ruokajututkin on kivoja!

 21. Eve

  1.Löysin blogisi kun haeskelin Googlesta treeni/hyvinvointiblogeja ja sieltä vaan ahkerasti selailin 😀
  2. Pohjois-Karjalaisuus, oli jännä kun aloin lukemaan blogiasi että siulla on juuret pohjois-karjalassa, sekin syy sitten miksi rupesin blogia lukemaan 🙂
  3. Tällä hetkellä kaikki hyvinvointiin liittyvät postaukset kiinnostavat eniten 🙂

 22. R

  Moikka!
  1. Tulen aina surffailee FF:n sivuille ja jos otsikko pomppaa edukseen (eli itseä kiinnostava aihepiiri) niin hyppään lukee.
  2. Kiinnostus hyvinvointiin, liikuntaan, terveyteen ja ruokavalintoihin
  3. Hyvinvointiin liittyviä postauksia. Se voi olla treenivinkkejä, ruokareseptejä, syvällisempää pohdintaa terveydestä…

 23. Kaisa

  Kuinka alunperin löysit blogini?
  En ihan tarkkaan muista, mutta olisikohan Jonna linkittänyt omassa blogissaan johonkin sun juttuun. Olen seuraillut sun blogia vajaan vuoden.
  Mikä minua ja sinua yhdistää?
  Lapset, pt:n ammatti, liikunnallinen elämäntapa, huumorissasi huomaan myös usein yhteneväisen lähestymistavan elämään 😉
  Millaisia juttuja luet mielelläsi ylipäätään blogeista (siis minun ja myös muiden blogeista!)
  Tavis arki, treenit (haen usein liikepankkiin vinkkejä), treenivaatteita tulee ihasteltua..

 24. johanna

  1. Fitfashionia aloitin lukemaan joskus vuonna 2012 jonka kautta löysin blogisi! siitä lähtien olen lukenut juttujasi:)
  2. Meitä yhdistää fressi!
  3. treenivinkkejä, kauneuden hoito juttuja ja reseptejä : )

 25. Mari

  Löysin blogisi Googlen kautta noin vuosi sitten. Etsiskelin silloin raskauteen liittyviä blogijuttuja ja blogisi tuli silloin hakutuloksissa vastaan. Meillä on lähes samanikäiset vauvat ja esikoiset.
  Meitä yhdistää lapsiperhearki, liikunta, terveelliset elämäntavat, äitiys, atopia.
  Tykkään lukea elämänmakuisia ja rehellisiä postauksia elämän eri osa- alueista. Kirjoitat suoria ja hyviä tekstejä, joista saa vertaistukea ja ahaa- elämyksiä. Pidän erityisesti siitä, että blogissa käsitellään kaikenlaisia asioita eikä pelkästään elämän huippuhetkiä vaan juuri niitä arkisia asioita, joihin kuuluu vastoinkäymisiä, pettymyksiä ja riittämättömyyden tunteita. Sitähän elämä on. Minua ei kiinnosta lukea epäaitoja blogeja, joista paistaa läpi se, että niissä käsitellään vain glamouria, täydellisiä koteja ja asuja.

 26. kaisa

  1. Alunperin löysin blogisi FitFashionin kautta. Nyt seuraan blogiasi Facebookin kautta, joten suurin osa postauksistasi osuu silmiin!
  2. Meitä yhdistää äitiys ja elämäntilanne (täällä 3,5v poika ja toinen tulossa), noin 30v. ikä sekä kiinnostus omasta hyvinvoinnista, kunnosta ja kauneudesta huolehtimiseen hektisen elämän keskellä. Itseä ei tarvi unohtaa! 🙂
  3. Luen lähinnä hyvinvointiin ja liikuntaan liittyviä blogeja. Tällä hetkellä myös toisten äitien blogit kiinnostavat. Blogeista haluan saada inspiraatiota ja vinkkejä omaan elämään. On myös mukavaa kuulla rehellistä ja suoraa tekstiä monista asioista..sellaista rehellistä ja aitoa elämää 🙂

 27. sikkuralla

  Löysin blogisi Fitfashionin sivujen kautta. Meitä yhdistää ainakin äitiys ja kiinnostus terveellisiin elämäntapoihin. Tykkään kaikista eniten lukea kuulumisia, ihan arkisia juttuja. Ruokapostaukset ovat myös kiinnostavia.

 28. Sarppa

  1.Täältä fitfashionin kautta tutustuin blogiisi
  2.Yhteistä varmaan se että itsellänikin on lapsia
  3.blogeista luen treenivinkkejä,ruokapäiväkirjoja,arkielämän juttuja jne..aidot ja ei liian ”hienostellut” blogit on parhaita kuten esim sun blogis:)

 29. Ässä

  1. Fitfashionin kautta, kun luin joitain muuta tämän portaalin blogia.
  2. Hyvinvointi
  3. Lifestyle jutut on kiinnostavampia.

 30. Jasmiina

  Kuinka alunperin löysit blogini?
  – Fitfashion.fi ja sattumalta
  Mikä minua ja sinua yhdistää?
  – Rento asenne elämään
  Millaisia juttuja luet mielelläsi ylipäätään blogeista (siis minun ja myös muiden blogeista!)
  – Ruokajuttuja

 31. jennijii

  1. Bongasin blogisi fitfashionista, jossa kulutin reilusti aikaani polvileikkauksen jälkeen reilu kaksi vuotta sitten. Yritin pitää treenimotivaatiota yllä, vaikka jalat olivat pitkään pois pelistä. Ja itse asiassa onnistuinkin siinä.
  2. Itse asiassa minäkin täytän tänä vuonna 33v. ja minulla on kaksi lasta (tosin tyttö ja poika) ja löysin itseni takaisin liikunnan maailmaan pitkän ”sohvakauden jälkeen” 3,5 vuotta sitten.
  3. Tykkään lukea reseptejä ja ihan arkisia asioita. Kehonhuoltoon liittyvät kirjoitukset ahmin aina. Treenipostauksiakin luen, mutta koska treenaan lähes aina valmentajan kanssa ja crossfit salini ohjelmoinnin mukaan, en koe saavani niistä hirveästi irti. Toki extratreeneihin niistä voi saada ideoita 😊

 32. GoogleUser35

  Löysin muistaakseni blogisi alunperin Annan ”Too big to be me” -blogin kautta tai sitten Monnan ”Monna Treenaa” -blogin kautta, ihan sata varma en ole kummasta! 😀 Olisiko kuitenkin ollut, että olit kommentoinut jomman kumman blogeja ja sitä kautta eksyinkin tänne. 🙂
  Meitä ei varmasti varsinaisesti ihan hirveästi muut asiat yhdistä, kuin se että molemmat tykkäämme salitreenistä ja terveellisestä elämäntavasta! 🙂 Itselläni se on tosin vielä harjoituksen alla jojo laihdutustaustan takia, mutta täältä blogista olen saanut monia hyviä vinkkejä myös mielenhallintaan!
  Tykkään lukea treenipostauksiasi, mutta myös ihan sitä normaalia arkea ja katsoa ihanan terveellisiä kuvia syömisistäsi! 🙂 Paino/kehityskuvat ja postaukset toki kiinnostavat aina eniten, vaikka onneksi olen sinultakin sen jo oppinut ettei se vaaka kerro kaikkea.. 😉
  Terkuin: Sanna
  http://pudotus.blogspot.fi/

 33. Tiima

  Töissä yön rauhallisina hetkinä luen oikeastaan lähes kaikki Fitfashionin blogien uudet postaukset, joten sitä myötä seuraan myös sinun blogiasi. Meitä yhdistää sellainen sopiva intohimo liikuntaan yhdistettynä myös rentouteen 🙂
  Matkakuumetta potevana luen juuri nyt mielelläni matkapostauksia, mutta myös kaikenlaiset liikuntaan ja ravintoon liittyvät ovat aina mielenkiintoista luettavaa.

 34. Tiltu

  1: Löysin blogisi kun luin jonkun artikkelin, jossa kerroit atopiastasi
  2. Katso kohta yksi 😀
  3. Kauneusblogeja luen eniten, myös ruoka ja reseptit kiinnostaa. En ole varsinaisesti liikuntaihminen, ja tämä onkin ainoa asiaan keskittyvä blogi, joka on lukulistallani. . Hyvinvointi toki kiinnostaa ja viime aikoina olen huomannut kiinnostuvani myös lifestyle – postauksista.

 35. Susanne

  1. Löysin blogisi aikoinaan Fitfashion:ssa surffaillessa.
  2. Meitä tuntuisi yhdistän vanhemmuus ja huumorintaju ja elämän tapamme on hyvin samankaltaiset.
  3. Luen mielelläni ruokapäiväkirjoja, treeni-, ja ruokavinkkejä. Tietyiltä bloggaajilta (esim. sinulta) tykkään lukea oikeastaan ihan mistä aiheesta vaan. Toiset vaan osaa kirjoittaa niin mielenkiintoisesti. 🙂

 36. Eve

  1.Kuinka alunperin löysit blogini?
  – Taisin löytää blogisi silloin kun tämä Fitfashion portaali perustettiin…
  2.Mikä minua ja sinua yhdistää?
  -HUUMORI 😀
  3.Millaisia juttuja luet mielelläsi ylipäätään blogeista (siis minun ja myös muiden blogeista!)
  -Kaikki käy, ruokajutut kiinnostaa kovasti. 🙂

 37. PH

  1. Kaverini tykkäsi fb:ssä sinun blogista ja sitä kautta aloin lukea blogiasi.
  2. Meitä yhdistää liikunta ja pyrkimys hyvinvointiin.
  3. Luen urheiluaiheisia blogeja ja sellaisia kevyitä yleishömppäblogeja. Ruokaohjeet ja treeniohjelmat jätän yleensä lukematta. Tavallinen arkielämä on kiinnostavampaa 🙂

 38. Sinii

  1. Löysin blogiisi muistaakseni selatessani Fitfashionin tarjontaa ja osuit kohdalle. Tässä sitä sitten ollaan jo muutaman(?) vuoden pysynyt mukana…
  2. Kiinnostus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä aitous.
  3. Arkisia ruokareseptejä, hyviä vinkkejä mihin tahansa liittyen, syvällisempiä pohdiskeluja jne :))

 39. Kaisu

  Löysin blogin fitfashionin kautta ja tätä on tullut lueskeltua jo pidemmän aikaa. Yhdistävien tekijöiden suhteen oma elämäntilanteeni on vielä kaukana esimerkiksi lapsiarjesta ja siihen liittyvistä asioista. Meitä yhdistää kuitenkin kiinnostus liikuntaan ja hyvinvointiin sekä tietynlainen suhtautuminen asioihin (myös huumorisi uppoaa). Vaikutat tasapainoiselta, aidolta, mukavalta ja rehelliseltä ihmiseltä, josta on hyvä nuorempana ammentaa oppeja! On mukava lukea blogia, jonka kirjoittaja ottaa asiat sopivan rennosti sekä muistuttaa myös hölläämisestä ja muustakin kuin kanasta ja parsakaalista.
  Blogeista tykkään lukea juuri hyvinvointiin liittyvistä asioita resepteistä treenivinkkeihin, mutta lapsirakkaana myös arkeen ja esimerkiksi lapsiin liittyvät asiat kiinnostavat. Blogissasi myös videot ovat olleet mukava lisä. Hyvä sinä!

 40. juli

  1. luin aiemmin jotain muita blogeja ja muistaakseni sitten sattumalta sun blogi pomppas esille ja siitä asti palasin aina uudelleen lukemaan tätä 🙂
  2.kiinnostus ruokaan ja liikuntaan, myönteinen/rento/maanläheinen asenne elämään
  3. tykkään lukea arkielämästä ja sit kaikista ruoka/liikunta/vaate ja kosmetiikkavinkeistä

 41. Moona

  Löysin sun blogin täältä fitfashionin portaalin kautta, ihan silloin alkumetreillä.
  Elämäntilanteen puolesta meillä ei ole mitään yhteistä (heh :D), mutta terve ja järkevä suhtautuminen treeniin, ruokaan ja omaan itseen on yhteistä. Myös meidän yhteinen inho ulkoilua kohtaan – onneksi löysin toisen samanlaisen! 😀
  Mä tykkään lukea reseptejä ja ruokavinkkejä (en tosin fitness-kisaajien), hyvinvointijuttuja, kantaaottavia juttuja esimerkiksi liikunnasta, ruokasuosituksista ja pt-jutuista. Myös kaikkia naisten itsetuntoon ynnä muuhun liittyviä juttuja 🙂 (sulla on ollut lähiaikoina muutamakin, esimerkiksi se naisten itsensä haukkumiseen liittyvä). Ja tykkään kyllä myös paljon ihan tavallisista arkijutuista 🙂

 42. Ulla

  Hei! Löysin blogisi ihan täältä Fitfashion-sivustolta ja hyvä, että löysin;tyylisi kirjoittaa on positiivinen ja energiaa antava! Lisäksi olen saanut kirjoituksistasi hyviä treenivinkkejä (liikkeitä, joita en olisi itse ehkä hoksaanutkaan kokeilla) ja vinkkejä ruokailuun. Meitä yhdistää suurin piirtein sama ikä ja elämäntilanne 2pojan äitinä❤️

 43. Janina

  Löysin blogisi, kun aloin selailemaan Fitfashionin sivuja siten että valitsin mielenkiintoisia otsikoita. Jäin samantien lukijaksi!
  Meitä yhdistää huumorintaju! Sulla on niin hyviä postauksia ja välillä saa nauraa vedet silmissä, välillä taas sun sanavalintoja katsoessa mietin että toi on pakko muistaa, käytän joskus hah hah!
  Minua kiinnostaa vähän kaikenlaiset tekstit, treenijutut, myös suositukset liittyen ruokaan, liikuntaan ym. Minusta on mielenkiintoista nähdä myös sitä ihan tavallista elämää, ja uteliaisuuden vuoksi tämmöiset ostoskorin sisältö tms. on aina hyviä! 😀

 44. Erja

  1. FF:n kautta blogeja selatessa. Sinun blogissasi viehätti erityisesti muidenkin jo mainitsema tietty maanläheisyys tai ei liian tiukkapipoinen asenne sekä tietysti huumori.
  2. Ikä, kiinnostus hyvinvointiin, salilla treenaus
  3. Terveyttä ja hyvinvointia edistävät asiat perusarjessa ja niiden ujuttaminen myös vähän kiireisempiin hetkiin, treenivinkit

 45. J

  Heipsan!
  Löysin blogisi ehkä vajaa vuosi sitten, kun ystäväni vinkkasi tästä.
  Minua ja sinua yhdistää liikunnallisuus, kiinnostus terveellisiin elämäntapoihin ja näiden yhdistäminen perhe-elämään.
  Luen blogeista edellämainittuja juttuja, mutta myös vatteet, kauneudenhoito, reissut, ruoka, sisustus ja ylipäätään elämä kiinnostaa etenkin kun kirjoittaja on hyvä! Myös kuvat piristävät, eli kai se on sen blogin kokonaisuus joka ratkaisee kuinka paljon tulee seurattua. 🙂

 46. Jemina

  1. Löysin blogisi muita treeniblogeja etsiskellessä.
  2. Meitä yhdistää kiinnostus urheiluun ja hyvinvointiin.
  3. Mielelläni luen treenipostauksia sekä terveellisiä ruokareseptejä, sekä tykkään vain selata ja katsella kuvia 🙂

 47. Laura

  1. En muista tarkkaan kuinka kauan oon seuraillu, ehkä pari vuotta.
  2. Hmm, en oikein tiiä mikä yhdistää, oon itseasiassa 15 vuotias 😀 Sun juttuja on vaan tosi kiva lukee 🙂
  3. Treeni, ruoka, vaatteet, kauneus

 48. Jenni

  Löysin blogisi vähän sattumalta selaillessani täällä Fitfashionissa olevia blogeja. Lueskelin postauksiasi ja kiinnostuin blogistasi, koska kirjoituksistasi välittyi aitous ja rehellisyys sekä pilke silmäkulmassa -asenne.
  Meitä yhdistää rentous ja maalaisjärkinen asenne syömistä ja liikkumista kohtaan. Kaikkea ei oteta liian vakavasti, ja elämä on paljon muutakin, kuin kanaa ja parsakaalia sekä tiukkaa treenaamista!
  Luen mieluiten blogeja, jotka käsittelevät hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Erilaiset ruokaan liityvät postaukset on kivoja, on kiva kokeilla jotain itselle uutta reseptiä 🙂

 49. SN

  Moi!
  Löysin sun blogin muutama vuosi takaperin kun harkitsin PT:n palkkaamista ja päädyin sun sivulle, jossa oli linkki siis tänne blogiin. Jäin lukijaksi!
  Meitä yhdistää varmasti rakkaus jumppiin sekä rento suhtautuminen liikuntaan ja ruokaan. Hauska juttu on, että olen aika eri elämäntilanteessa sun kanssa (ei lapsia), mutta silti jotenkin koen voivani samaistua sun juttuihin. 😀
  Minusta paras blogisisältö on kirjoittajansa näköinen; teennäisyys paistaa helposti läpi. Luen aika paljon erilaisia ’lifestyle’-sivustoja ja kiinnostavia juttuja ovat tietty treeniin liittyvät (treeniohjelmat ja ryhmäliikuntaan liittyvät), reseptit, ravintolavinkit ja sun blogissa mun mielestä on ollut mielenkiintoista lukea pt:n ja ryhmäliikuntaohjaajan työstä.

 50. Mari

  Moikka!
  Satuin eksymään fitfashionille treenihöyryissäni.
  Terveellinen ruoka ilman hillitöntä hiusten halkomista, lapset, treeni nyt ekana tuli mieleen.
  Alussa sukkuloin täällä ja luin sitä sun tätä, lopulta parhaimmistoon valikoitui sinun blogisi ja myös muutama muu. Luen siis mielelläni treenijuttuja, muutosprojektijuttuja, dieettihommia ja lapsia/tavan perhe-elämää koskevat jutut kiinnostaa myös =)

 51. Sari

  Löysin blogisi selaillessani fitfashionin uusimpia postauksia, ja avasin blogisivustosi mielenkiintoisen otsikon perusteella. Tämän jälkeen olen lukenut blogiasi silloin tällöin.
  Meitä yhdistää kiinnostus hyvinvointiin sekä saliharrastus.
  Luen mielelläni blogeja, jotka ovat aitoja, hyvinvointiin ja terveyteen liittyviä. Luen myös mielelläni vinkkejä treenaamiseen liittyvien. Myös ruokaohjeet kiinnostavat.

 52. Jen

  Hei!
  Taisin joskus eksyä blogiisi googlen kautta, kun odotit ensimmäistä lastasi ja itse odotin myös esikoistani.
  Meitä yhdistää aika moni asia. Itselläni on myös kilpauintitausta, olen työskennellyt uinninvalvojana, nykyään olen liikunta-alalla, minulla on kaksi poikaa (1 ja 3 vuotiaat) ja käsittääkseni asutaan vielä aika samalla suunnalla. 😀
  Mielelläni luen liikunta- ja hyvinvointijuttuja sekä lapsiperheen arjesta. Myös kokkailu- ja kauneusjutut kiinnostaa.

 53. skribentti

  Kuinka alunperin löysit blogini?
  Taisit kommentoida jotain niin päräyttävää johonkin seuraamaani blogiin, että klikkasin tänne heti 😀
  Mikä minua ja sinua yhdistää? Kahden pojan äitiys ja terveelliset elämäntavat nyt ainakin 🙂
  Millaisia juttuja luet mielelläsi ylipäätään blogeista (siis minun ja myös muiden blogeista!) Persoonallisessa twistillä kirjoitettuna melkein mitä tahansa 😀

 54. anna s.

  Fitfashion.fistä löysin sinun blogisi 🙂
  Meitäkin yhdistää äiteys ja terveelliset elämäntavat 🙂
  Luen mielelläni kauneuteen ja hyvinvointiin liittyviä blogeja, lisäksi minua kiinnostaa perhe-elämäblogit 🙂

 55. Mimmu

  En kyllä edes muista miten päädyin lukemaan juuri blogiasi ja laitoin sen kirjanmerkkeihin ja palasin myöhemminkin. Varmaan jollain aivottomalla blogi-klikkailulla. Ei varmaan sellainen vastaus mitä toivois, että sattumalta 😀
  Atooppinen iho, heh. En yleensä kyllä lue lifestyle-blogea enkä juurikaan treeni blogejakaan. Mutta tykästyin suoraan ja maalaisjärkiseen touhuun ja siihen, ettei selitetä jotain ihan himmeetä, kuinka rahka nyt vaan on niin huikee juttu ja joku itu maistuu oikeestaan paremmalta ku suklaa.
  Luen mielelläni käytännöllisiä vinkkejä oikeastaan mistä vaan: Ruuasta, matkustamisesta, urheilusta, kehonhuollosta, atooppisen ihon hoidosta yms. Nää äippä jutut mua ei juurikaan kosketa, mutta valaa uskoa siihen, että äitinä voi olla puhumatta penskoistaan kokoajan (Vaikka ne tärkeitä onkin).

 56. Annie

  Moikka!
  Olen lukenut blogiasi jo useamman vuoden, silloin kun et ollut Fitfashionilla ja käytit ah-niin-ihanaa valkoista fonttia mustalla pohjalla. 😉 En muista, miten sinne silloin eksyin, mutta tykästyin sun sarkastiseen kirjoitustyyliin. Sanoisinkin, et se yhdistää ja se on syy, miksi luen blogiasi. Luen sulta kaikenlaisia juttuja. Yleisesti tykkään erityisesti blogeista, joissa on jotain sanottavaa tai pohdintaa ja jotka herättävät ajatuksia, esim. Lähiömutsi, Valeäiti tai Ainon treeniblogi. Vaikka olen erittäin passiivinen lukija (sori!!), niin uskollisesti hörähtelen jutuillesi 🙂 Kiitos siis isosti!
  -Annie

 57. Elvi

  Oon löytäny sun blogin varmaan alun alkaen siten, että aloin lukemaan annan blogia ja sitten löysin fitfashionin muitaki blogeja. Meitä ei yhdistä varmaan oikeestaan mikään xD silti oon lukenu sun blogia jo vuosia ja tykkään kovasti!! Oon reilu parikymppinen sinkku just amkista valmistunu ja asun pohjoisessa Suomessa, eli yhtymäkohtia sun elämään ei nopeesti aateltuna hirveesti oo. Joka tapauksessa, tykkään eniten lukea normaalista arjesta, kuulumispostauksia yms. Lisäksi erityisesti kiinnostaa ruokapostaukset (ruokapäiväkirjat, reseptit) ja matkusteluun liittyvät postaukset.

 58. Pia

  Hei
  Löysin blogisi sattumalta viime talvena kun eteen tuli juttu lapsen ruokavaliosta. Tämä onkin ainoa säännöllisesti seuraamani fitness-blogi ja se, minkä vuoksi seuraan blogiasi johtuu varmaan siitä, että tapasi suhtautua liikuntaan ym. on realistinen ja armollinen äiti-ihmisen näkökulmasta. Eli blogisi kuvastaa semmosta suht normaalia elämää eikä pelkästään jtn absurdia ”rahkaa ja rautaa ainoastaan”-asennetta
  Enimmäkseen luen lifestyle- ja sisustusblogeja, mutta blogisi on siinä joukossa mukava poikkeus.
  Ja meitä yhdistää Joensuu ja atooppinen iho 😀 ja toki myös monet samanlaiset ajatukset liikunnasta

 59. Satu

  Olen lukenut blogiasi ihan alusta asti, ja lähes tulkoon joka jutun! Alun perin löytyi varmaan facebookin linkistä jonka jaoit.
  Meitä yhdistää lapsuus, meidän vanhemmat, syntymäpaikka, lapset ja elämäntilanne, kiinnostus liikuntaan ja hyvään oloon jne.
  Tykkään lukea kaikenlaisia juttuja, kirjoitustyylisi on hauska ja mukaansatempaava sekä humoristinen unohtamatta oikeaa asiaa.

 60. Riikuli

  Moi
  Mä en enää ihan tarkkaan muista miten löysin blogisi, olen lukenut sitä tosi pitkään. Ehkäpä Annan ja Saran blogien kautta, ehkä vaan portaalin kautta.
  Meitä yhdistää hyvin samantapainen asenne elämään ja halu kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Myös mä kamppailen oman treeniajan löytymisen kanssa ja olen tykänny seurata sun raskautta blogissa koska kolmas meillä haaveissa. Mulla myös atooppisia iho-ongelmia samoin lapsilla.
  Mä luen useampaa fitnessblogia mutta vuosien varrella on muutama vakkari joka on pysynyt ja sun blogi on ehdottomasti yksi näistä. Tykkään lukea blogeja joissa enemmän kuin vaan sitä treeniä, tarkoitan että enemmän kokonaisvaltainen ote terveyteen ja kunnossa pysymiseen.

 61. viiviK

  1. Pakko myöntää etten kyllä muista enään 🙂
  2. Positiivinen elämänasenne ja kiinnostus terveyteen ja hyvinvointiin
  3. Ihan tavallisia arkijuttuja sekä tuote vinkkejä. Reseptejä ja myös asia tekstejä 😀

 62. Maiju

  Moi!
  Olen lukenut sun blogia jo useamman vuoden ajan syystä että sun kirjoitukset on oikeasta elämästä ja arjesta. Meitä yhdistää moni asia, me ollaan samanikäisiä, mullakin kaksi poikaa (toinen 2 v ja toinen 2 vkoa ). Pienellä kauhulla odotan arkea kun isä lähtee isyysloman jälkeen töihin, apua! Mäkin olen löytänyt liikunnan ilon bilehilevuosien jälkeen ja odotan nyt kuin kuuta nousevaa että palaudun synnytyksestä ja pääsen takaisin haistelemaan hikistä salia 🙂

 63. Heini

  1. Kuinka alunperin löysit blogini?
  -Taisin selailla Fitfashiononin blogeja ja osui silmiin. Luin pari postausta ja lisäsin bloglovinin listalleni.
  2. Mikä minua ja sinua yhdistää?
  – Äitiys. Kiva lukea urheilullista ja terveellistä elämäntapaa viettävän äidin blogia ja (yrittää ainakin) inspiroitua itsekin.
  3. Millaisia juttuja luet mielelläsi ylipäätään blogeista (siis minun ja myös muiden blogeista!)
  -Perusarkea, ruokavikkejä yms.
  Toivottavasti onni osuisi kohdalle, viimeisillä voimilla vastasin pitkän päivän päätteeksi. 😁
  Heini

 64. Elina

  Kuinka alunperin löysit blogini?
  – Fitfashionin etusivulta olen bongannut ja täältä edelleen luen postauksia 🙂
  Mikä minua ja sinua yhdistää?
  – Itseasiassa ei juuri mikään. Meillä on tosi erilaiset elämäntilanteet. Tykkään lukea tekstejäsi, koska vaikutat tosi rempseältä ja aidolta ihmiseltä.
  Millaisia juttuja luet mielelläsi ylipäätään blogeista (siis minun ja myös muiden blogeista!)
  – Reseptejä, treenivinkkejä ja esimerkiksi kosmetiikkavinkkejä.

 65. Anne

  Löydin blogisi kun googlettelin rappustreenejä. Tekstin yhteydessä oli kuva, jossa oli tuttuni jääkiekko ajoilta ja aloin sitten lukemaan enemmänkin tekstejäsi.
  Meitä yhdistää samankaltainen elämäntilanne; 2 lasta, molemmat poikia ja samanikäiset. Myös kiinnostus urheiluun ja hyvinvointiin yhdistää (sekä myös läheinen maantieteellinen sijainti).
  Blogeissa kiinnostaa aitous ja rehellisyys, kuten sinun blogissakin. Kuvittelen aina, että muut äidit on kyllä paljon ehtivämpiä, aikaansaavia yms. On kiva lukea rehellisiä tekstejäsi miten aina ei vaan jaksa ja vain tekemällä pääsee eteenpäin.

 66. Anna

  Mieheni vinkkasi blogistasi ja aloin seuraamaan sitä.
  Meitä yhdistää urheilullinen elämäntapa ja melko samanlainen elämäntilanne. Lisäksi asumme samalla asuinalueella ja lapsemme ovat samassa tarhassa. Onhan siinä jo yhteistä 🙂
  Seuraan ainoastaan tätä sinun blogiasi ja pidän siitä, että olet armollinen itsellesi ja elämäntilanteen tuomiolle haasteille. Jotenkin se oikeuttaa itsenikin hyväksymään, että aina ei vain jaksa/ehdi.

 67. MarjaStiina

  Löysin blogisi Monna Treenaa blogin kautta ehkä vuosi pari sitten.
  Minusta on hauska seurata elämääsi blogisi kautta. On mukava kun ns. ” tavis” eikä fitnesurheilija pitää blogia liikunnasta ja muusta elämän arkeen liittyvästä. Olen itsekin urheilullinen ja saman tyyppiset asiat joista kirjoitat kiinnostaa minuakin.

 68. Krista Vilenius

  Löysin blogin googlettamalla. Tykkään lukea terveellisestä elämäntavasta ja saada vinkkejä hyvään oloon 🙂 kipa89@windowslive.com

 69. Ilona

  1. Löysin blogisi FitFashionin kautta ja tästä tuli heti yksi suosikeistani!
  2. Sinua ja minua yhdistää valmennusfilosofia. Olen itsekin PT. On mukavaa huomata että jollain on vielä järkeä päässä. Olen myös havainnut, että meillä on aika samantyyppinen huumorintaju, mutta ei siitä sen enempää…
  3. Luen mielelläni ihan arkisia asioita sekä mielipidepostauksia. Tykkään sinun tavastasi kirjoittaa. Olet nokkela olematta kuitenkaan liian nokkela ja sinusta huokuu terve itsevarmuus ilman että olet liian itsevarma. Ne on häilyviä rajoja, mutta sinä hallitset! Monet suosikkibloggaajatki ovat välillä vähän ärsyttäviä mutta sinussa ei oo ärsyttäny vielä mikään 😀 Luen jokaisen postauksesi, mutta olen ihan armottoman huono kommentoimaan. Olen kuitenkin päättänyt yrittää nyt ryhdistäytyä!

 70. Heidi Pitkänen

  1. Jaa,aa, vaikka kuinka yritän muistella niin en keksi enkä muista. Aikoinaan luin paljonkin erilaisia blogeja, joihin eksyin aina jonkin toisen blogin kautta. Ehkäpä jokin tuollainen reitti. Nykyisin tulee luettua vain harvoja ja valittuja 😉
  2. Samassa veneessä ollaan, monessa jutussa, siksi juttusi voisivat olla suoraan minun `päiväkirjastani`. Kisat (bodyfitness) takana jo vuosia sitten, siis yhdet, ja siihen ne sitten jäivätkin. Tosin treenaaminen ei. Ikää tuli, nyt 34v, ja sitä myöden lapsetkin. Tällä hetkellä kotiäidin arkea pyörittävät kaksi pikkupissista, ikää vanhemmalla kohta 2v 3kk ja pienemmällä 7kk. Virtaa näistä sähköjäniksistä löytyy, ei kai voi katsoa kuin peiliin 😀 Tässä ilmeisesti eletään niitä kuuluisia ruuhkavuosia ja treenataan puolison (ei inssi, vaan perus amislainen, kaikki siis ihan mätsää!!) kanssa vuoron perään. Melkoista palapeliä ja läpsystä vaihtoa!
  3. Oikeastaan kaikkea mahdollista, kovin olen kaikkiruokainen. Erityisesti sydäntä lähellä ovat: treenaaminen (kuntosali ja nyt tuoreimpana crossfit), ravinto, hyvinvointi, terveys, lapset/kasvatus ja kirsikkanakakussa parisuhde. Muoti ja sisustuskin ovat ihan jees. Ja kauneudenhoitokin tekisi oikein hyvää, olla siis edes vähän kartalla!! 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.