Fit you too
Fit you too

Harha terveellisestä elämästä.

*Sisältää mainoslinkkejä

Multa kysyttiin viikonloppuna, että kuinka mä jaksan päivästä toiseen syödä terveellisesti?
Vastaus; En jaksakaan! Koomisinta kaikessa oli vielä se, että olin tämän kysymyksen esittämishetkellä festareilla viinilasi kädessä! Jos olisin vuoden täydellisin terveysihminen en varmastikaan kävisi festareilla, saati joisi alkoholia siellä! Tottakai mä olisin salilla mavettamassa ja sen jälkeen imisin hartaudella mun luomuhera-viherjauhe-ashwagandha-pirtelöä.
Mutta en ollut.
motivaatio4 (1 of 1)
Kuka jaksaa oikeasti päivä toisensa jälkeen elää niin, että kaikki tähtää terveyden maksimointiin, lihaskasvun maksimointiin, levon maksimointiin, antioksidanttien saannin maksimointiin..?? Mun mielestä silloin moni hieno juttu elämässä menee ohi. Moni sellainen asia, jolla ei oo mitään tekemistä vaikka se pienen rasvaprosentin kanssa. Etenkin lasten kanssa on tajunnut sen ajatuksen, että tätä hetkeä, eikä tätä päivää saa enää ikinä takaisin.
Osaan siis vain puhua omasta puolestani, mutta terveellinen elämäntyyli ei missään nimessä itselleni tarkoita sitä, että kaiken pitäisi aina olla just eikä melkein. Eikä mulla ehkä samalla tavalla ole aikaakaan panostaa vain itseeni ja omaan hyvinvointiini mitä ennen oli. Keskityn siis niihin asioihin, millä on eniten merkitystä. Ja se näyttää toimivan!
Mä en todellakaan tässä kannusta ketään elämään niinkuin huomista ei ole, vaan lähinnä ymmärtämään, että terveellisiin elämäntapoihin jaksaa paljon paremmin motivoitua, kun koko elämä ei ole terveellistä elämäntapaa! Mä oon oikeasti huomannut, että mä voin oikein hyvin, vaikka välillä elää ihan pellossa – siis hetken. En mä jaksa kovin montaa päivää sellaista, mutta sitten onkin kiva taas kaivaa ne vihrejauheet ja luomuherat esille. Tosin, en ehkä havittelekaan enää sitä kireintä kuntoa. Mulle riittää ok-kunto, siis sellainen, että vaatteet ei purista ja mulla on hyvä olla itseni kanssa. Toki treenaamisessa tärkeintä on yksinkertaisesti pysyä fyysisesti hyvässä kunnossa, joka on itselleni perusedellytys liikunta-alalla toimiessa! Tämä taas onnistuu helpoiten silloin, kun ravinnon perusperiaatteet on kunnossa; Keholle sopivaa ravintoa ja riittävästi nestettä.

motivaatio2 (1 of 1)
Toppi Ivy Park TÄÄLLÄ* / Housut Nike TÄÄLLÄ*

Myös se, että koittaa matkia jonkun toisen elämäntyyliä ei pitkässä juoksussa koskaan toimi! Sun täytyy löytää ne jutut, jotka toimii juuri SULLA ja tämä koskee sekä liikuntaa, että ruokavaliota. Jos et yhtään ole innostunut vaikka kuntosaliharjoittelusta yrityksistä huolimatta, niin eihän sen ole mikään pakko olla sun juttusi! Motivaatio ei varmasti kauaa pysy yllä, jos väkisin koittaa jotain juttua vääntää ”siksi että muutkin”.
Tai jos näin kesällä kokee huonoa omaatuntoa siitä, ettei ole takapuoli pitkällä poimimassa metsästä viittätoista sangollista mustikoita, koska kaikkien instagramtili täyttyy iloisista marjastajista.
Ei muuta kuin kaupan pakastealtaalle ja stressinappulaa pienemmälle!white2-001
 

Kommentit (3)

 1. Sanna

  Ai että, mä niin tykkään sun tyylistä kirjottaa! Kiitos! ❤️

  • fityoutoo

   Kiitos <3

 2. Helena Arvio

  Tykkäsin kans!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.