Fit you too
Fit you too

Hammasremppaa: Hampaiden valkaisu

                   *Yhteistyössä Offerilla & Hammasvelho

hammavelho_kollaasi
Hampaiden ”remontti” on ollut mulla jo pidempään työn alla. Hampaat ovat asia, josta haluan pitää huolta ja ne ovat myös itselleni tärkeä juttu ulkonäössäni. Ehkä siksi, ettei mulla ole sitä kuuluisaa ”Pepsodent-hymyä”. Pienenä en ollut nimittäin niin onnekas (omasta mielestäni), että olisin päässyt oikomishoitoon, vaikka mielestäni alarivini oli jo kouluiässä ihan sikin sokin. Tämän huomaa etenkin silloin, kun puhun ja se häiritsee itseäni, vaikka onkin vain kosmeettinen haitta. Alarivin hampaat ovat limittäin ja yhdestä hampaasta on lohjennut pala.

Kiinnitän usein ihmisessä huomiota hampaisiin ja ihastusta herättää etenkin kaunis, valkoinen ja suora hammasrivistö. Varmaan tämä siitä syystä, että omat hampaani ovat olleet aina se osa itsestäni, jota en mielelläni esittele. Jostain syystä asia ei ole vaivannut mua vielä hirveästi ennen tätä, eli liekö kyse sitten myöhässä tulevasta kolmen kympin kriisistä 😀 . Jokatapauksessa olen nyt päättänyt, että jotain näille leegoille on tehtävä! Ei tässä ainakaan nuorennuta ja kroppaa on pakko remontoida. Tai sanotaanko paremminkin ”päivittää”.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Löysin sattumalta Offerilla* tarjouksen hampaidenvalkaisusta ja ajattelin, että se voisi olla ensimäinen steppi hampaiden uudistamisessa! Olen ostanut ennenkin Offerilla-diilejä ja ne ovat olleet aina todella hyviä hinta-laatu-suhteeltaan. Tämänkin hampaidenvalkaisu diilin* ovh on 195€, mutta Offrerilla tarjous 59€ – eli alle kolmasosa alkuperäisestä hinnasta!
Sovin lopulta blogiyhteistyön valkaisun tiimoilta ja varasin ajan Vuosaaren Hammasvelhoon. Olen käynyt joskus hampaiden valkaisussa ja tulos oli ihan ok, mutta ei missään nimessä luokkaa ”Barbie ja Ken” – jota en tosin odottanutkaan. Mulla ei onneksi ole edes kovin keltaiset hampaat ja tähän vaikuttaa sekin, etten käytä kovin suuria määriä värjääviä nautintoaineita, kuten esimerkisi kahvia tai punaviiniä. Myös tupakointi kellastuttaa hampaita.

Hammasvelho sijaitsee siis Vuosaaressa Ulappasaarentiellä. Odotustila oli viihtyisä ja minut otettiin ystävällisesti vastaan. Ensivaikutelma on aina todella tärkeä. Lopulta hoitaja kutsui minut toimenpidehuoneeseen, jonka värivalinnat olivat yllättävät, tosin hauskat!  Itse en pelkää hammaslääkäriä eikä mulla ole siitä mitään traumoja, joten muutenkin otin aika lunkisti enkä erityisemmin panikoinut tai jännittänyt.

Suuhygienisti Nina oli todella mukava ja ystävällinen. Hän kysyi milloin multa on viimeksi poistettu hammaskivi…. Hmm…Öööö… Juu on poistettu. Mutta milloin??? 😀 Mun mielestä mulla ei koskaan ole edes ollut hirveämmin hammaskiveä? Valkaisua ei nimittäin voida tehdä, jos hampaissa on sitä paljon. Ja mullahan oli! Mitä ihmettä???
Onneksi Nina lohdutti, että raskaus ja proteiinipitoinen ruokavalio voivat lisätä hammaskiven syntymistä. Sen lisäksi oma sähköhammasharjani sanoi sopimuksen irti kesän alussa ja sen jälkeen olen veivannut manuaaliversiolla. Sen Nina neuvoi vaihtamaan mitä pikimmiten sähköhammasharjaan, koska se puhdistaa hampaat ”100 kertaa paremmin”. Liskäksi mun alarivin ollessa niin ahdas, on sille näytettävä myös hammaslankaa pari kertaa viikossa.
Siksipä ekalla kerralla hampaitani ei voitu valkaista ja ensi viikolla on sitten uusi yritys. Oli kyllä tosi hyvä, että hammaskivi poistettiin nyt ja lisäksi Nina havaitsi, että ainoa jäljellä oleva viisurini tekee hidasta kuolemaa… Eli sekin pitää varmaan jossain vaiheessa repiä irti. Auts!OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hammasvelhoa voin kyllä suositella lämpimästi ja jäi todella hyvä fiilis tästä ekasta kerrasta! Kerron muuten teille nyt jotain aivan hullua: Hammaskiven irroitus tuntui oikeastaan aika hyvältä 😀 . I know, call me crazy!!!
Kirjoittelen sitten lisää kun hampaiden valkaisu on takana.

Onko teille tehty hampaidenvalkaisu? Olisi kiva kuulla kokemuksia asiasta. Oliko tulos pysyvä, millainen valkaisu oli, menisittekö uudestaan yms.

*Offerilla on Suomen suurin paikallisten tarjousten markkinapaikka, joka aloitti toimintansa maaliskuussa 2016 ja on saanut tosi vauhdikkaan startin. Palvelusta löytyy jopa 50-90% alennuksella erilaisia mielenkiintoisia ja tarpeellisia palveluita kuten kampaamoita, ravintoloita, kauneushoitoloita, autokorjaamoja ja kuntosaleja. Palvelusta voi ostaa siis esimerkiksi kaksi ravintola ateriaa yhden hinnalla, ripsienpidennykset -70% alennuksella tai hiustenleikkauksen ja värjäyksen muutamalla kympillä. Palvelu toimii tällä hetkellä Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Lahdessa, mutta suunnitelmissa on laajentua Suomen muihinkin kaupunkeihin. Palveluiden lisäksi sivustolla on myynnissä mielenkiintoisia ympäri Suomea ostettavia tuotteita, kuten Lenson.comin piilolinssit -50% alennuksella. Offerilla toimii siten, että etsit palvelusta sinua kiinnostavan tarjouksen. Tämän jälkeen ostat kyseisen diilin ja saat sen jälkeen sähköpostiisi lahjakortin. Lahjakorttia liikkeessä näyttämällä saat lunastettua ostamasi palvelun. Lahjakorttia ei tarvitse tulostaa erikseen, vaan riittää, että vilautat lahjakorttia paikan päällä älypuhelimesi näytöltä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.