Fit you too
Fit you too

Haluatteko tietää miten täällä menee?

Olen hakenut sellaista sopivaa hetkeä kirjoittaa blogia, mutta jostain syystä ei ole tullut himoa näpytellä mitään. En tiedä onko tämä pysyvää vai vaan joku väliaikainen ilmiö. Olin aika sipissä kun lähdin Suomesta mutta jo parissa päivässä aurinkoterapia on tehnyt ihmeitä! Tuntuu, että töihin tarttuminen on vaikeaa ja niin kai sen kuuluu lomalla vähän ollakin!

Nyt tarjoilen teille hyvin perinteisen matkapostauksen. Vain ruokakuvat puuttuvat 😀 ! Olemme Arabiemiraateissa Ras Al Khaimahissa ja hotellimme on Hilton Ras Al Khaimah. Meillä on all inclusive, eli ruoka ja kaikki muut paitsi alkoholijuomat kuuluvat hintaan. Hotelli on iso ja paikalliseen tyyliin kaikki on prameaa. Ei kuitenkaan niin överiä, kuin edellisessä Dubain hotellissa. Olemme olleet itseasiassa tosi tyytyväisiä kaikkeen! Altaat ovat siistit, vesi lämmintä, meri vieressä ja ruoka oikein monipuolista ja hyvää. Meillä on vain yks kokemus all inclusivesta Haniasta ja siellä ruoka oli kyllä aika kamalaa. Täällä ollaan oltu todella positiivisesti yllättyneitä ruoan monipuolisuuteen ja hyviin makuihin.

Täällä on high season vasta aluillaan, joten hotelli ei todellakaan ole täynnä. On mukavaa kun allasalueella saa helposti aurinkotuolin ja ruokailuissa on aina hyvin tilaa, eikä jonoja kerry. Arabiemiraateissa käyneet tietävät, että täällä palvelu pelaa hotelleissa ja joka paikassa on hyvin siistiä. Ihmiset ovat siistejä ja kohteliaita. Täällä on aika vähän Suomalaisia ja siitä johtuen tai johtumatta känniördääjiä palaneine nahkoineen ei näy missään.
Tällainen loma on todella helppo, eikä välttämättä vaadi poistumista hotellialueelta ollenkaan muualle! Hurri lähtee tosin lauantaina sukeltamaan ja itse käytän varmaan sunnuntain pieniä ostoksia tehden.

Ainoa ihan pieni miinus tulee ehkä huoneemme sijainnissa, joka on aika lailla hotellin toisessa päässä iso rakennusta. Toisaalta kävely tekee hyvää ja Theokin jaksaa hyvin kävellä omilla jaloillaan välimatkat. Tämä on muuten ensimäinen reissu ilman vaunuja ja vaipparumbaa! Olen niin ekstaasissa kun näiden kahden kanssa alkaa jo asiat helpottaa. Lennot he nukkuivat alusta loppuun ja ruokailussa ei tarvitse syöttää ketään. Yksi merkittävä asia on se, ettei lapsia tarvitse enää vahtia joka hetki! Mä lupaan kaikkien taaperoiden äidit, se päivä koittaa vielä! Mä muistan kuin mietin varmaan satamiljoonaa kertaa, että loppuuko tämä perässäjuokseminen ikinä? LOPPUU SE!
Meillä on Theolla kelluttava uimapuku ja kun hänelle iskee sen päälle, niin hän voi käytännössä hypätä milloin tahansa altaaseen ilman pelkoa hukkumisesta. Suosittelen sellaista lämpimästi! Ben puolestaan oppi jo aikoja sitten uimaan. Aktiivinen uimassa käyminen kannattaa! Kannattaa uittaa lasta myös ilman kellukkeita niin paljon kuin mahdollista aikuisen auttaessa. Terveisin uimaope 😉 .

Kuvasin tänään koko päivän IG TV:hen ruokapäiväkirjaa ja editoin sen lähipäivinä. Pääsette näkemään mitä täällä on tullut herkuteltua! Muista laittaa mun IG tili katrigruner seurantaan!

Mites siellä Suomessa menee? Joko on lunta??

Kommentit (2)

 1. Hanne

  Joo todellakin kyllä se aika tulee!
  Meillä lapset nyt kutosella ja vitosella ja muistan oikein hyvin kun mietin, että koskakohan saa nukkua tai syödä rauhassa:).
  Voin sanoa että nyt saa.
  Saman uimapuvun nimeen myös minä peukutan sekä siihen, että opettakaa lapset ajoissa uimaan. On aika halpa henkivakuutus ja reissailu on huomattavasti helpompaa.
  Molempien lasten kanssa tehtiin ekat ulkomaanmatkat kun olivat 10kk joten paljon on matkustamisen eri vaiheita tullut koettua tähän asti lasten ollessa eri ikäisiä.

 2. Anna

  Hei. Hotelli jossa olette ja Ras Al Khaimah ylipäänsä kiinnostaa kovasti, koska harkitaan matkaa sinne. Mainitsit, että altaiden vedet on lämpimät. Onko myös lastenallas lämmin? Entä merivesi ja onko ranta lapsille sopiva? Minkälainen hotellissa on äänieristys? Lisäksi kiinnostaisi, että oletteko tehneet jotain retkiä lähiympäristöön? Kiitos paljon jos jaksat vastata!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.