Fit you too
Fit you too

Haluatko voittaa Anastasia Beverly Hills meikkipaketin?

Vierailin torstaina Akvamariinin Bloggers dayssa ja sain heiltä kotiinviemisiksi myös Anastasia Beverly Hillsin goodiebagin! Kuten tiedätte, niin rakastan meikkejä ja ABH on yksi luottomerkeistäni!
Goodiebagissa oli ”Dipbrow Pomade”, joka on yksi varmasti maailman kuuluisimmista kulmatuotteista! Pomadea levitetään pienellä sudilla ja sillä saa todella tarkkaa ja siistiä jälkeä, mutta kuitenkin hyvin luonnolliset kulmat! Itselläni no käytössä tällä hetkellä ABH:n ”Browwiz” joka on myös todella hyvä tuote ja mulla on jo kolmas kynä menossa.
Tässä hyvä video, jolla näkyy kuinka upeaa jälkeä pomadella saa.

Sen lisäksi bägissä oli nestemäinen highlighter, jota voi laittaa esim poskipäille, sekoitaa meikkivoiteeseen tai käyttää luomilla. En ole käyttänyt tätä nimenomaista tuotetta ennen, mutta väriä kokeilin sen verran käsivarteen, että ainakin hohtoa riittää!

Koska oma meikkipussini pursuilee liitoksistaan, niin haluaisin arpoa nämä kaksi Anastasia Beverly Hillsin tuotetta jollekulle teistä ihanat ja uskolliset lukijani! 
Kommentoi alle millaisen postauksen haluaisit lukea blogistani ja muista jättää toimiva sähköposti sille varattuun kenttään! Yksi kommentoija voittaa molemmat tuotteet. Kannattaa toimia nopeasti, koska arvonta päättyy jo tulevana maanantaina 9.10. Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti!

Kommentit (118)

 1. Adelheid

  Miusta ois kiva lukea sellainen postaus näin pimenevänä syksynä viikon top seitsemän smoothieta, ateriaa, välipalaa ja iltapalaa ohjeineen ja treeneineen haasteen muodossa lukijoille. Boostia viikkoon -teemalla 😉

 2. Fanny

  Toivoisin postausta sun ihonhoitorutiinista.

 3. Minna

  Olisi kiva lukea lisää arjen ruokaohjeita 🙂

 4. Riikka

  Kiinnostaisi lukea Minun päivä-postaus, jossa kerrot miten hanskaat työssäkäyvän arkea kahden pienen lapsen kanssa.

 5. Iris

  Ruokapäiväkirja tai joku My day -tyylinen postaus olisi kiinnostava. 🙂

 6. Sini

  Moi, tykkään sun blogista, koska se on mukavan monipuolinen.
  Treeni, meikki ja ruokapostaukset on kaikki kivoja. Ehkä joku postaus missä kerrot esim. miten sun tyyli on muuttunut tms.
  Minun päivä postaukset on myös aina hauskoja!

 7. Li

  Joku lajikokeilupostaus voisi olla kiva 🙂

 8. Jasmin

  Itse tykkään ihan perus kuulumispostauksista! Niitä olisi siis kiva lukea 🙂

 9. Epe

  Urheilulajit/ryhmäliikuntatunnit joista et pidä/pitänyt tai jotka eivät olleet vaan siun juttu ja missä urheilulajissa haluaisit olla hyvä.

 10. Nelli

  Moikka. Mua kiinostaisi, jos sulla olisi jakaa vinkkejä mahdollisen vatsalihasten erkauman kuntouttamiseen. Itselläni tämä on valitettavasti ilmeisesti vaivana, vaikka viimeisimmästä raskaudesta on jo useampi vuosi.

 11. Nina

  Koska tykkäsin paljon aiemmista videopostauksista (meikki ja hiusten laitto) , näkisin sellaisia jatkossakin mielelläni!! Esimerkiksi tiedän kodista.
  Osallistun ABH:n bägin arvontaan.

 12. Heidi

  Ruokapäiväkirjat jaksaa kiinnostaa aina vaan 😄

 13. Niina

  Haluaisin lukea ihan perusarjestasi erityisesti työn ja perheen yhdistämisestä 😀

 14. Mariem

  ”Päivä Katrin matkassa” -postaus eli päiväkirjamainen postaus. Oon tykänny myös tosi paljon sun resepteistä 🙂

 15. Saara

  Kauneuspostauksia ja ruokavinkit:)

 16. Annu

  Kirjoita vinkkejä arkipukeutumiseen

 17. Marika

  Ois mielenkiintosta kuulla sun fitness-ajoista ja siitä mitä ajattelet niistä tai fitneksestä ylipäänsä nykyään.

 18. Elisamm

  My Day mieluiten videona ois kiva ☺️

 19. Veera

  Tykkäisin ”my day” postauksesta tai treeni päiväkirjasta 🙂

 20. Lotta

  Ruoka-aiheiset postaukset kiinnostaa aina. My day -tyyppinen postaus olisi myös mukavaa luettavaa. 🙂

 21. Linda

  Muakin ehkä kiinnostais ruoka-aiheinen, esim. Välipala vinkkejä… tai sitten treenivaatteista jotakin, mitkä on sun suosikkeja ja mitkä ominaisuudet sulle on tärkeitä paljon liikkuvana ihmisenä.

 22. Enma

  Ruoasta minäkin lukisin mielelläni arkisia vinkkejä ja reseptejä, mitä helpompia ja nopeampia, sen parempi!

 23. Nanni

  Ruokapäiväkirjat kiinnostaa aina, sekä ohjeet nopeisiin arkiruokiin. Lisäksi olisi kiva lukea, että miten saat ajan riittämään töiden jälkeen kotitöille, lapsille yms.

 24. Anni

  Toivoisin postausta esim. sun lempiulkoilureiteistä tai miten ulkona voisi vaikka vaunujen kanssa tehostaa kävelytreeniä. Myös mun päivä-postaukset sekä kaikki vaate/tyylipostaukset kiinnostaa! Lisäksi lukisin mielelläni vatsalihas- sekä vatsalihasten erkauma -tekstejä.

 25. Jonna

  Mun mielestä sulla on aina hyviä mielipidepostauksia erilaisista ajankohtaisista aiheista, joten niitä luen mielelläni lähes aiheesta riippumatta perinteisten arkipäivän postausten ja kommellusten ohessa.

 26. Papu

  Moi,
  sun blogi on mielenkiintoinen, koska blogisi on aito ja rehellinen. Kirjoitat mukavasti elämästä ja painonhallinnan haasteista. Ruoka- ja treenipäiväkirjat on jees, varsinkin kun sulla on nyt uudet työkuviot. Lisäksi kiinnostaa MyDay-videot tai päivä sun matkassa -postaukset. 🙂

 27. Venla

  Minua kiinnostaisi lukea ruokapäiväkirja postauksia tai sitten treeni vinkkejä:)

 28. Ida

  Joku kiva ruokapostaus 🙂

 29. Hanna

  Mä tykkäisin lukea ihan perus kuulumisia arjesta. Joku my day postaus kans vois olla kiva. Tai ruoka, treenipäiväkirjat. Siis ihan perusaiheet kiinnostaa eniten, arki ja sen meno ja meininki 🙂

 30. riikka

  Toivoisin postausta hätäkeskuspäivystäjän työhön/koulutukseen liittyen, esim. miten aikanaan päädyit sinne. 🙂

 31. tyttönen

  ripsari testaus, ruokapäiväkirjat, reseptit

 32. Minskuliina

  Moikka. Kiinnostaisi lukea postaus ”päivä mun kanssani”. Ne on parhaita ja varsinkin kun niistä saa vertaistukea, ettei se muidenkaan äitien elämä oo aina yhtä ruusuilla tanssimista 🙂

 33. Hanna

  Tykkään lukea liikuntaan liittyviä postauksia, mutta myös lifestyle tyyppiset aiheet kiinnostavat, kuten meikkivinkit ja ruokaohjeet ja ihan tavalliset kuulumiset myös!

 34. Ulla

  Sullahan on 2poikaa, mikäli oikein muistan..millä tavalla liikut heidän kanssaan eli vinkkejä siihen..Lisäksi ylipäätään postausta lasten liikkumisesta/harrastuksista, ruokailuista jne..omia mielipiteitäsi asiasta 🙂

 35. lilli

  Ihonhoito olisi mielenkiintoinen ja ruokapäiväkirja kuvina.

 36. Hannah-Tuulia

  Näin syksyllä olisi kiva kuulla vinkkejä millä selättää syysväsymyksen ja millaisesta ruuasta saa eniten virtaa päivän haasteisiin niin töihin kuin treeneihinkin 🙂 itse taistelen jatkuvan väsymyksen kanssa joten lisäenergia tulee todellakin tarpeeseen 😀
  https://aktiivinensohvaperuna.blogspot.fi

 37. Aada

  Oon jo pitkään harkinnut tän kulmavärin ostamista, tulis kyl tarpeeseen!
  Ja mun mielestä blogeissa puhutaan ihan liian vähän kehonhuollosta, ois ihana saada aiheesta postausta. Mielellään kuulisin vinkkejä erilaisista venytyksistä. 🙂

 38. meri

  Edulliset suosikkikosmetiikkatuotteet 🙂

 39. Laura

  Mua kiinnostaisi aktiiviseen kehonhuoltoon liittyvä postaus. Itse osaan huoltaa kroppaa lähinnä staattisesti venyttelemällä ja putkirullaamalla, mutta kiinnostaisi, miten muutoin itse hoidat kehoa tai teet ylläpitävää treeniä (esim. kuminauhalla tehtävät liikkeet kiinnostaisi ja kaikki muut vinkit otetaan kiitollisena vastaan!)

 40. Mira

  Aiheet kuin aiheet ovat kiinnostavia, mutta kiinnostavaa olis kehonhuoltovinkit arjen keskellä kotioloissa tai ruokapäiväkirja normaaleista terveellisistä kotiruuista, ei siis pelkkää perus kanariisiä 😉😊

 41. Anni Nikkanen

  Moi! Olisi kiva lukea ihan vaan kuulumispostauksia ja mydayt on myös kivoja 🙂

 42. Ana

  Meikki videopostaus tai muuten vaan videopostaus…ne on kivoja😊

 43. Varpu

  mitä syön päivässä- postaukset ja ihan perinteiset kuulumiset olisi toiveissa ! 🙂

 44. Jenna

  Kehonhuolto vinkit on aina tervetulleita. Tykkään tosin sun blogista sen verran että kaikki tulee luettua. Mieleen tuli semmoinen postaus, jossa olisi jokin esim. lonkankoukistajien jumi ja mihin kaikkeen se voi vaikuttaa ja mitä tehdä helpottaakseen sitä.

 45. Tanja

  Tykkään aina lukea ”minun päiväni”- tyylisiä postauksia. Niissä saa pienen maistiaisen sitä oikeaa arkea, mitä bloggaaja elää. 🙂

 46. Postaus sun nykysestä ruokavaliosta ja mitä mieltä oot kaikista ruokavalio trendeistä ja niiden kannattavuudesta (jos on esim. gluteenittomalla/ maidottomalla terveellisyyden vuoksi, vaikkei ole allergiaa tai sairautta). 🙂

 47. Anniina

  Olisi kiva lukea ruokapäiväkirja-tyyppinen postaus kulutuksineen nyt kun teet taas ohjaushommia, oletko tietoisesti lisännyt syömistä että jaksat yms. 🙂

 48. Henna

  Sun tyyli on tosi upea, niin vaatepostauksia lisää. Myös se meikkitutorial oli jees. Jos vastaavaa sais hiuksista?

 49. Annie

  Moi!
  Hävettävän harvoin kommentoin mitään blogeihin, vaikka sunkin blogia oon lukenut vuosia (!!??). Tykkään tyylistäsi paljon 🙂 työ ja perhe voisi kiinnostaa aiheena.

 50. LindaL

  Hei!
  Tykkään lukea sun blogiasi, on aitoja kirjoituksia sekä hyviä aiheita ❤️ Täytyy myöntää etten ole mikään blogi ihminen, mutta sun blogi jotenkin vie mukanaan.
  Esim. lisää arkiruokavinkkejä. Sitten olisi mielenkiintoista seurata sellaista viikkoa missä käytettävänäsi olisi vain esim. 50€ koko viikoksi. Onnistuisiko se käytännössä?
  Mukavaa viikonloppua!

 51. Henna

  Haluaisin lukea blogistasi arjen jaksamisesta ja meikki postaukset on aina kivoja, eli meikkiä kehiin 🙂 Kehonhuolto on myös yksi aihe joka jaksaa aina kiinnostaa!

 52. Elinap

  Kauneudenhoito ja ruoka aiheiset postaukset kiinnostaa 🙂

 53. Pauliina.K

  Ruokapäiväkirja olisi kiva 🙂

 54. Ph

  Muistelen, että sulla on ollut ihon kanssa ongelmia eli kiinnostaa se kuinka hoidat kasvojen ihoa ja kuinka olet selättänyt ne ongelmat.

 55. Sannukka

  Mäkin toivoisin My day-tyyppistä postausta! Vaikka ollaankin täysin eri elämäntilanteissa, oon aina tykännyt lukea sun juttuja ja saan tosi paljon inspistä sun positiivisuudesta 🙂

 56. Emmi

  Sun elämästä olisi kiva nähdä My day -video, ne on parasta realitykatsottavaa! Lisäksi olisi kiva lukea postaus siitä kuinka palata taas treeneihin ylirasituksesta johtuneen pitkän tauon jälkeen 🙂

 57. Emmi

  My day/ helppoja aamupala reseptejä!
  Molempia on kiva lukea 🙂

 58. Susa

  My day-postaus olisi kiva. Itsellä tuntuu, että hektinen arki vie kaikki mehut eikä liikunnnalle jää aikaa. Olisi kiva tietää miten itse saat sen rullaamaan.

 59. Mikaela

  Ruokaan liittyviä postauksia! 🙂

 60. Maria

  Ruokapäiväkirja kiinnostaa aina! Varsinkin nyt, kun liikut työn puolesta useita tunteja viikossa. Siitä voisi itsellekin saada uusia vinkkejä aktiiviseen arkeen.🙂

 61. Cindy

  Haluaisin lukea esim. raskauksistasi palautumisista. 😊

 62. Marja Nätti

  Heippa,olispa ihanaa voittaa jotain joskus ja vielä meikkejä näin 37vuotiaana .
  Olen itsekin hoitaja, tykkään seurata blogiasi , puhut asiaa niiden oikeilla nimillä myös liität mukaan huumoria 👌👌
  Herkän ihoni ansiosta meikkailu on jäänyt, ja toisaalta arjessa tykkään käyttää vain ripsaria,kulmäväriä ja huulipunaa.
  Tren itse toiminimelläni hemmotteluhoitoja, kuten intialaista päähierpntaa, jalka-ja käsihierontaa sekä facelift hierontaa.
  Jos olet itse käynyt näissä tai joissain muissa hoidoissa kirjoittaisitko niistä? Mitä odotuksia, yllättikö,toiko pettymyksiä jne.

  • Marja Nätti

   Ihanaa tämä puhelimella vastailu, kirjaimet sekaisin 😰😰🤔

 63. Johanna

  My day -postausta toivoisin! 🙂

 64. Kirsikka

  Moi! Kotitreenipostauksia olet tehnytkin, mutta niitä olisi aina kiva olla lisää, jotta saa ideoita omaan kotitreeniin silloin, kun salille ei ole aikaa mennä. Toiveena olisi erityisesti kotitreeni, joka ei sisällä kauheasti pomppimista (koska kerrostaloasuminen) mutta on silti tehokas. Nopeita arkiruokareseptejä olisi kiva lukea myös lisää! 😊

 65. Karita

  Ruoka- tai treenipäiväkirjaa olisi mielenkiintoista lukea! 🙂

 66. Oona S.

  Postaus miten söit opiskeluaikoina ja lisäks terveellisiä arkiruokia opikelija budjetilla. 🙂

 67. Hertta

  Ruoka- ja reseptipostauksia on kiva lukea, esim miten teillä kotona syödään yhdessä. 🙂

 68. taika

  Kiinnostaa lukea just syvällisii pohdintoja ihmissuhteista, äitiydestä tms.

 69. Hanna

  Ruokapäiväkirjaa olis tosi kiva lueskella😊 Samoin kaikki kehonhuoltoon liittyvä kiinnostaa!
  Ihanaa syksyn jatkoa sulle Katri!

 70. anna s.

  Tykkään lukea paljon arkisia postauksia, miten normaali arki kuluu ja mitä siihen kuuluu 🙂

 71. hilkka

  Arkimeikki -postaus 🙂

 72. Suvi

  Minun päivä-tyylinen postaus kiinnostaisi. 🙂

 73. Terhi

  Terveellistä, helppoa kotiruokaa ja mitä yleensä ostat ruokakaupasta sekä parhaat palautumisvinkkisi

 74. Eve

  Toivoisin ruokapäiväkirja postausta! 🙂

 75. I

  Reseptit ilahduttaa aina! 🙂

 76. lotta

  Haluaisin kovasti saada postauksen siitä, miten itse bloggaajana rajaat blogiin kuuluvat/kuulumattomat asiat. Toisin sanoen, missä menee yksityisyyden raja? En toivo mitenkään erityisen yksityiskohtaista postausta aiheesta, vaan pikemminkin suuren linjan neuvoja. <3

 77. Eeva

  Haluaisin reseptejä terveellisiin pääruokiin:) Ja kaikki ihonhoito ja meikkitutoriaalit kiinnostaisi myös kovasti.

 78. Riinu

  Raskaudesta palautuminen, treenivinkit siihen! Itselläni 3kk ikäinen kääryle, kropan remppaaminen alkaa olemaan pikkuhiljaa
  ajankohtaista.
  Ihana blogi! Värikästä syksyä!

 79. Ilona

  Ruokavinkkejä kiitos!

 80. elisa

  Kaikki treeniaiheiset postaukset on kivoja. Myös meikkipostaukset kiinnostaa 🙂

 81. Satuj

  My day-tyylinen postaus tai ruokapäiväkirja kiinnostaa minua. Myös ”get ready with me” olisi mielenkiintoista luettavaa 🙂

 82. Maikki

  Kiva arvonta!:) olisi kiva lukea joku reseptivinkki, jossa mahdollisesti hyödynnetty satokausituotteita:)

 83. Anna

  Hei, sulla on tosi kiva tapa kirjoittaa ja blogiasi on ilo lukea. Joku uusi lajikokeilu voisi olla hauska. Eihän sen niin väliä vaikka kaikki ei menisi niin kuin Strömsössä 😀

 84. Karoliina

  Tykkään sun ajankohtaisista ja kantaa ottamista postauksista eniten, mutta toiveena olisi kehonhuolto vinkkejä 🙂

 85. Lenssu

  Mua kiinnostais lukea sun historiasta semmonen kooste miten ja millä valinnoilla oot päätynyt entiselle ja nykyiselle alalle, Helsinkiin asumaan ja muutenkin tohon tämän hetkiseen elämäntilanteeseen.

 86. Janica

  Ois kiinnostavaa lukee Joku syksyyn liittyvä meikki/pukeutuminen tai just syksyisiä ruokia tai herkkuja. 😊

 87. mjai

  Joku video!

 88. Sini

  Haluaisin lukea sinun päivästäsi tai tehokkaasta koti treenistä 🙂

 89. maikki

  Jonkinlainen myday, etenkin työsi kiinnostaa, vaikka viikonajalta tarkemmin juttuja työpäivistäsi

 90. AnnaE

  Jonkin sinulle uuden lajin kokeilu?

 91. Jaaana

  Minua kiinnostaa ruokapäiväkirjat! 🙂 Esim. postaus viikon ajalta kuvineen, edes silloin tällöin ellei joka viikko 🙂
  Niistä saa hyviä vinkkejä ja sitä kautta vaihtelua myös omiin piintyneisiin sapuskoihin 🙂
  Myös My day -tyyppinen postaus kiinnostaa erityisesti nyt, kun olet palannut työhön. Kuinka saat koko ”orkesterin” hanskattua? 🙂

 92. tina

  Ruokaohjeita lukisin mielelläni.

 93. Beau

  Viikon asut postaus, että sais vaate inspistä. Tai miten valitset treenivaatteet.

 94. Elina

  Esimerkiksi päivä mukanani – postaus olisi kiva!! 🙂

 95. Essi Perttunen

  Sellanen postaus olisi kiva missä kertoisit tarkemmin siitä millanen suhde sulla on ollu ruokaan ja liikuntaan elämäsi eri vaiheissa!

 96. Eeva

  Toivon postausta siitä, miten pitää ittensä freesinä, kun harrastaa hikiliikuntaa monta päivää viikossa (itse 4). Monesti kun tuntuu että aina on joko menossa salille, jolloin ei välttämättä viiti panostaa kun hiikset ja meikki menee kuitenkin sekaisin tai sitten on taas tulossa salilta. Eli lopputulos on helposti räjähtänyt look lähes päivittäin.

 97. henriikkav

  Kaikki ruokavalioon liittyvät postaukset on mun mieleeni!
  Sh-taustan omaavana (ja sittemmin pullahtaneena) joskus on aika hankala hahmottaa mikä on normaalia safkaamista ja mikä ei, sun blogissa on ihanan NORMAALI ja terve suhtautuminen ruokaan. Ei tarvitse syödä pelkkää kanaa, parsakaalia ja superfoodeja ollakseen hyvinvoiva. Ja just se, että ne satunnaiset herkutkin on just sitä HYVINvointia.
  Jatka samaan malliin, oot todella inspiroiva ihminen!

 98. Heidi

  Mun mielestä sun meikki- ja hiuspostaukset on tosi inspiroivia, niitä lisää! 🙂

 99. Stelle3

  Meikkirutiinit.

 100. maarit

  Postaus kehonhuollosta; sen tärkeydestä, kuinka usein ja milloin sitä tulisi tehdä. Myös vinkkejä toimistotyöläisen keehonhuoltoon ja miten saisi toimistossa lisättyä aktiivisuutta päivään :).

 101. Josefiina Grönlund

  Moikka! Huikea arvonta! Sun postauksista lemppareikseni on muodostuneet mielipidepostaukset, ja ruokaan liittyvät postaukset. Ruokapäiväkirjat on kuumaa kamaa! Ylipäänsä kaikki sun omat jutut kiiinnostaa, koska kirjotat niin hemmetin hyvin etkä kaunistele asioita turhaan. Ihailen myös ruokafilosofiaasi kovasti 😀

 102. Janita

  Päivä kuvina tyyppinen teksti ja kaikenlaiset treenijutut kiinnostavat! 🙂

 103. Suski

  RUokaohjeet tervetulleita ja perusarki postaukset kiinnostavat.

 104. Helle

  Hei, ruokapäivänkirja ja kotitreenit kiinostavat !
  Mukavaa viikkoa!

 105. Vipss

  Ois kiva lukea treeniohjelmien suunnittelusta ja jutuista jotka oot todennu hyväksi/huonoksi esim. ruassa, treenissä tai vaikka arjen suunnittelussa:)

 106. VIrppss

  Olis kiva lukea treeni/viikko ohjelmien suunnittelusta ja mitä kikkoja tai asoita oot kokenu hyviks/huonoiks 😀

 107. minttu47

  Yksi vuorokausi elämästäsi tapahtumineen ja kuvineen.
  Ihan tavallinen arki kiinnostaa!

 108. Salena

  Tietoa mitä hiilareista kannattaa ensisijaisesti syödä ja kuinka ne ajottaisit päivän aterioille ? 🙂

 109. Hiisukas

  On aina kiva lukea kokemuksiin perustuvista suosikkituotteista niin meikeissä kuin muissakin. Elämä pienten lasten kanssa kiinnostaa, kun on itselläkin ajankohtaista.

 110. Pia

  Moikka!
  Kirjoita aiheesta kuinka olet liikkunut/liikut lastesi kanssa? Mitä liikunta -lajeja olette kokeilleet? Onko olemassa vain tyttöjen ja poikien harrastuksia??

 111. Ellen Sundberg

  Olisi mukavaa nähdä blogissasi ruokapostausta terveellisistä herkuista, esim. Miten korvata tavalliset suklaat ja karkit jollain terveellisemmällä? Tietysti myös arki- tai syysmeikki olisi hyvä!
  <3

 112. Sonja

  Minun päiväni postaus olis mahtava, myös terveellinen perusruoka / välipala ohjeet olis kiinnostavia 🙂

 113. Milla

  Muistatko kun lapsena kirjotettiin kavereiden ystäväkirjaan? Olisi kiva lukea sun ystävänkirja-kirja aukeama mitä sielä lukisi susta tänäpäivänä 😊

 114. Titta

  Ruokavinkit kiinnostaa aina!!

 115. Tanja

  Välipalavinkkejä kiireiselle. Myös kehonhuoltoon liittyviä postauksia olisi kiva lukea.
  Myös omasta aikataulustai olisi kiva lukea.Mihin väliin sopivat treenit?

 116. Ida

  My day- postaus 🙂

 117. jepa59

  Throwback- päivä vaikka 10v takaa kuvien kera olisi hauska lukea.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.