Fit you too
Fit you too

Haluatko ilmaisen treeniohjelman?

Kaupallinen yhteistyö: Your pocket trainer

Kuten jo aiemmin kirjoittelin blogissani, niin olen ollut suunnittelemassa uudenlaista treeniaplikaatiota, jonka tarkoitus on tarjota sen käyttäjille tasaisin väliajoin vaihtuvia ja monipuolisia treenejä. Haluan siksi kertoa teille vielä lisää YPT nimisestä applikaatiosta!

 
YPT tulee  sanoista Your pocket trainer ja se sen on todellakin tarkoitus olla treeniohjelma, joka on helposti mukaan otettavissa ja ymmärrettävissä. Emme halunneet tehdä ohjelmista liian vaikeita, vaan sellaisia, että niiden toteutus onnistuu mahdollisimman monelle ja monessa paikassa. Sen takia mukana on myös kotitreenejä, koska kaikki eivät voi tai halua treenata salilla. Nyt on mielestäni ulkona melkein parhaimmat säät treenata, kun aurinko ei enää kärvennä ja iltaisin on ihanan viileää. Kun ottaa kännykän mukaan vaikka lenkille tai lasten kanssa mennessä puistoilemaan, niin treenin voi tehdä siinä samalla. Toki, itse liikunta-alan ammattilaisena erittäin lämpimästi suosittelen ihan kaikille myös kuntosalitreeniä.
Haluan myös muistuttaa, että hyväkään treeniohjelma toimii vain oikein toteutettuna. Etenkin jos aloitat vasta salitreeniä, niin panosta alussa liikkeiden läpikäyntiin jonkun asiaan vihkiytyneen kanssa! Se panostus todellakin kannattaa! Kun olet opetellut esimerkiksi kunnollisen kyykkytekniikan sekä maastavedon ja ja tiedät missä minkäkin liikkeen pitäisi tuntua, niin sinun on helpompi treenata ilman ohjausta. YPT:n treenit sopivat kaikille, joilla ei ole esteitä treenata normaalisti. Jos esimerkiksi kuntoutat vammaa, niin ota aina juuri sinulle sopivat jumppaohjeet sinua hoitavalta taholta.

Tässä vielä syitä miksi YPT kannattaa ladata omaan puhelimeen HETI

  • Saat treeniohjelmat käyttöösi ilmaiseksi elokuun loppuun asti! Ohjelma ei vaadi sinulta edes sähköpostin syöttämistä, ellet halua. Saat siis täysin veloituksetta viisi erilaista treeniohjelmaa.
  • Kaikista liikkeistä on video. Näin liike on helpompi ymmärtää, eikä jumpatessa tarvitse koittaa muistella mikä liike on mikäkin. Mukana on myös sanallinen ohjeistus. Kaikki videot voi katsoa ilman ääntä.
  • Kaksi ohjelmista on salille ja ne on toteutettavissa ihan normaalin salin varusteilla ja laitteilla.
  • Kotitreenissä et tarvitse välttämättä ollenkaan välineitä ja maksimissaan käsipainot, tai kahvakuulan. Tulevaisuudessa appiin tulee myös kuminauha-, kahvakuula-, ja kuntopallojumppia.
  • Yksi ohjelmista on pelkästään keskivartalolle ja sen tarkoitus on vahvistaa keskivartaloa monipuolisesti. Huom! Jos olet juuri synnyttänyt tai epäilet vatsalihasten erkaumaa, niin kannattaa välttää suoria rutistuksia ja lankkuasennossa tehtäviä liikkeitä.
  • Apissa tulee olemaan vaihtuvat ohjaajat ja sen takia vaihtuvat ohjelmat. Jokainen ohjaaja suunnittelee oman näköisensä treenin.
  • Haluamme tarjota treenejä sekä heikko- että hyväkuntoisilla ja kaikille siltä väliltä. Kiinnitämme tulevaisuudessa huomiota etenkin siihen, että liikkeistä on eri variaatiot ja hypyttömät vaihtoehdot.
  • Useimmat verkkovalmennukset sisältävät yhden tai maksimissaan kaksi treeniä. YPT sovelluksella saat yhteensä viisi treeniä ja todella edullisella kk-maksulla (tulee vasta elokuun jälkeen).
  • Ohjelma on ladattavissa sekä Android että Apple puhlimiin. Ja mikä parasta, se ei sisällä ollenkaan mainoksia (eli ei sitä ärsyttävää X-merkkien klikkailua joka välissä)!


Tässä vielä suorat linkit mistä pääset lataamaan ohjelmat

ANDROID PUHELIN*

IPHONE*

Ps. Tänään kuvataan taas uusia treenejä aplikaatioon ja siellä onkin varmasti teille monelle tuttu kasvo näyttämässä liikkeitä 😉 ….

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.