Fit you too
Fit you too

Haikeissa tunnelmissa

ben_syö (1 of 1)
Maailman parasta olla tämän pikkuapinan äippä! <3 Äiienpäivän kunniaksi sain herätä 06.30…

Tänään on äitienpäivä. Monet kakut ja kahvit on kannettu aamulla sänkyyn. On annettu kukkia, kortteja ja äitienpäivälahjoja. Nyt jo toisena äitienpäivänä peräkkäin meillä on perhe hajaantunut eri puolille maailmaa. Mieheni matkusti tänäkin vuonna Las Vegasiin työpaikan kick offiin viikoksi ja me Benin kanssa matkustettiin suomen Las Vegasiin – eli Joensuuhun! 😀 Tottakai olisi parasta olla kolmistaan, mutta tällä kertaa näin. Onneksi sain Beniltä aivan ihanan hoidossa tehdyn kortin ja kukkasen ja toki myös omalle äidille annoin lahjoja.
Ja todellinen yllätys oli, kun ovikello soi ja oven takana oli kukkalähetti kimppu ja sydämenmuotoinen suklaarasia kainalossaan!
kukat (1 of 1)
Olen jotenkin tässä koko viikonlopun ollut jossain melankolian kourissa, varmaan osaksi siksi, että ikävöin jo nyt aivan älyttömästi hurria. Hän kyllä matkustelee joka kuukausi, mutta ne ovat lyhyitä reissuja ja nyt olemme kokonaisen viikon erillään. Ensi perjantaina tulemme kaikki kotiin ja mulla onkin heti lauantaina HCR. Olemme varmaan molemmat lauantaina aika jumissa, tosin vähän eri syistä… Mulla on onneksi puolimaratonista aika hyvä fiilis, eikä se ainakaan toistaiseksi kovasti jännitä. Olen päässyt hyvin lenkeille ja viimeksi tänään kävin juoksemassa aivan mielettömässä auringonpaisteessa ja liian paksulla varustuksella 7,5km. Ensi viikolla täytyy keventää treenejä, mutta varmaan vielä alkuviikosta juoksen muutaman lyhyen lenkin. Saimme viikonloppuna Asicsin päästä valmistautumisohjeet viimeiselle viikolle, joissa olikin monia hyviä vinkkejä.
joensuu1 (1 of 1)
joensuu3 (1 of 1) joensuu2 (1 of 1)
Kävin eilisiltana lapsuuteni maisemissa lenkillä ja Joensuu oli aivan tyrmäävän kaunis! Aina välillä leikittelen ajatuksella, että voisinko muuttaa koskaan takaisin. Toki on ihan eri asia vain käydä synnyinseudulla, kuin sitten ihan aikuisten oikeasti muuttaa sinne takaisin. Joensuu on ihana kaupunki ja enemmänkin piristynyt kuin taantunut! Silti se on aikana kaukana ”kaikesta” ja vaikka rakastan rauhallisia lenkkimaisemia ja Joensuun kesää, niin ehkä jossain vaiheessa pieni tylsistyminen saattaisi iskeä. Olen tottunut jo Stadin meininkiin ja vaikka se ei olekaan ehkä lempparikaupunkini numero 1, niin onhan siellä hyviä mahdollisuuksia esimerkiksi just omalla alallani! Sen lisäkseni hurrilla ei ole kyllä mitään tsäänssejä löytää saman alan töitä Itä-Suomesta ja onhan se helppo asua 10min ajomatkan päässä lentokentältä, kun reissaa paljon työn takia.
mokkilook (1 of 1)
Terkut mun ihanalle könsikkäälle! Firma edustettuna mökilläkin :D!

Täytyy sanoa, että myös bloggaamisen kannalta Helsingissä asumisessa on etunsa. Joensuusta on Helsinkiin n.400km, joten ihan jokaisen tapahtuman tai bloggaajaillan takia ei todellakaan lähdetä tuollaista matkaa taivaltamaan. Lisäksi blogi on tietysti mulle loistava markkinointikanava pt-töiden kannalta ja mun on tietysti ihan samalla tavalla pakko miettiä, missä töitä ja asiakkaita on eniten. Kilpailu allalla on aika raakaa, mutta mä oon ainakin hirveän kiitollinen ja tyytyväinen, että kiinnostusta on ollut ja saan tehdä töitä juuri sopivasti – en liikaa, jotta aikaa jää myös muille hommille, mutta kuitenkin sen verran, että jollain tavalla pysyy leivän syrjässä kiinni :). En tiedä teenkö tätä pt:n hommaa koko loppuelämäni, vai teenkö kenties välissä jotain muuta liikunta-alan työtä kenties toisen palveluksessa…? Pidän kaikki ovet avoimena ja onneksi olen löytänyt alan jossa viihdyn loistavasti!
Onks muilla välillä ristiriitaisia fiiliksiä siitä, missä haluaisitte asua? Oletteko koskaan ajatelleet, voisitteko vielä palata synnyinseudulle vai oletteko kenties palanneet? Löytyisikö töitä omalta alaltanne muualtakin?
Hyvää äitienpäivää kaikille äideille <3.
PS. Blogikirppiksellä uutta tavaraa myytävänä, käykää kurkkaamassa!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.