Fit you too
Fit you too

Häihin neljä päivää – kiristyykö kroppa vai hermo???

*Sisältää mainoslinkkejä

Täällä yksi väsynyt mutta erittäin onnellinen nainen iltaa! Mulla oli viikonloppuna aivan mielettömät polttarit ja niitä pystyi seurailemaan hiukan myös instan ja snäpin välityksellä. Kävi siis toisin kuin luulin, koska olin varma, että puhelimeni otetaan viikonlopuksi pois! Itseasiassa kaasot toivoivat matskua sinne, jotka sitten tallensin puhelimeeni ja lähetin heille. Toivottavasti ihan kaikkea ei tulla näkemään häissä 😀 …..
Koko polttari-stoorin pääset lukemaan Hääblogistani TÄÄLTÄ!

Nyt häihin on siis neljä päivää aikaa. Hain puvun tänään kotiin ompelijalta, mutta en jaksanut sovittaa sitä olettaen, että jos se on mahtunut kolme viikkoa sitten, niin varmaan menee edelleen. Mullahan oli salainen haave, että olisin rykässy tähän ennen häitä oikein kunnon häädieetin, mutta jos ihan suoraan sanotaan… Niin se jää nyt ens kertaan 😀 !
On muuten jännä juttu, että miten nimenomaan näin morsiamen ominaisuudessa sitä miettii, että hääpäivänä pitäisi olla aivan huipputäydellisessä tikissä! Siinä ajatuksessa ei oo kyllä mitään järkevää – eihän hääpuvun alta edes näy mitään! Mäkään en ihan oikeasti tarvitse mitään dieettejä, mutta piinaava ”näytänköhän kumminkin plösöltä” -ajatus tuntuu olevan meidän useimpien naisten ikuinen seuralainen. Kaason kanssa naurettiin, että neljä päivää aikaa tehdä kaikki mahdolliset ja mahdottomat temput!

Polttari illan look ei ollutkaan nunna-asu… Nuo ihanat housut on TÄÄLTÄ* ja valkoinen Calvin Klein -toppi TÄÄLTÄ*

Oon huomannut, että oon kuitenkin pohjimmiltani hyvin laiska tekemään radikaaleja muutoksia esimerkiksi ruokavaliooni. Uskon, että koska alitajuisesti tiedän kelpaavani hyvin näinkin, niin mulla ei vaan riitä intoa kovin suuriin dieetteihin. Mietin kyllä sitäkin, että joku hirvee treeniputki tähän olisi kyllä imaissut varmaan viimeisetkin voimat. Kuten aikaisemmissa postauksissa kerroin, niin kroppa on ollut vähän ylikierroksilla ja hormonitoiminta elänyt jotain ihan omaa elämäänsä.
Oon myös paljon miettinyt asiaa siltä kannalta, että usein meillä morsiammilla on aika kohtuuttomat vaatimukset itseltään huomioon ottaen, että kuitenki kysymyksessä on vain yksi päivä.
Kyllä, voisin (kerrankin) olla elämäni kunnossa ja kaikki se työ ja tuska toisi voittajaolon, koska mikään saavuttamisen arvoinen ei tule helpolla. Mutta mitä sitten? Mitä lisäarvoa se antaisi siihen juhlaan, jonka perimmäinen tehtävä on kuitenkin olla rakkauden juhla? Ei minua ainakaan kiinnosta kenenkään vieraan rasvaprosentti 😀 .
Mietin myös jossain vaiheessa, että onko hääpukuni liian yksinkertainen ja ”tylsä”, mutta tulin tulokseen, että mieluumin nautin päivästä mukavassa puvussa, jossa voin kulkea vetämättä koko ajan vatsaa sisään. Ja varmaan näitä viime hetken empimisiä tulee kaiken suhteen lähes kaikilla. Siitä olen kuitenkin varma, että mies on oikea!
Hommasin vielä korkkareiden kavereiksi häihin aivan mun näköiset ”hääkengät” ja vieläpä naurettavan halpaan hintaan! Kengät TÄÄLTÄ*

Viimeiset neljä päivää taidan elää aivan kuten ennenkin: Ei mehupaastoja, ei kikkakolmosia, ei mitään normaalista poikkeavaa! Lauantaina ei vedetä vatsaa sisään vaan juhlitaan sydämen kyllyydestä! <3
Huomenna meillä on virallinen hääkuvaus ja laittelen varmasti tännekin blogiin matskua kun saadaan sitten valmiita otoksia.

Kommentit (11)

 1. Krista

  Kattelen vaan tota polttaribiksukuvaa ja mietin että mikä ihmeen häädietti ku muija näyttää upealta! 😍👌

  • fityoutoo

   Heh, kiitos. Joo enää ei ehtiskään 😀 ….

 2. Paniikki pirkko

  Upea olet jo nyt!

  • fityoutoo

   Kiitos <3

 3. Siiri Kiviharju

  Wow oot upea! Ihana asu kuvassa, missä punaiset housut 🙂

  • fityoutoo

   Kiitos, housuista on tullut ihan mun lempparit!

 4. Niina

  Oot kyllä upean näköinen nainen, huhhuh! Mistä on mahtanut löytyä noin makee nahkarotsi?

  • fityoutoo

   Oi kiitos, se on ihan Zarasta! 🙂

 5. ninna

  totta yhden päivän takia ei kannata turhaa kidutuskuuria tehdä. ei ketään kiinnosta sinun rasvaprosentti enemmänkin katsovat hääpukua ja yleistä vireystilaa. ei tarvitse olla tiptop, vaikka olisikin eripari korvakorut, häänuttura vähän vinossa tai kynsilakka vähän haalistunut ei kukaan huomaa. ei liikaa stressiä ”jos jokin menee pieleen” koska siihen ei voi vaikuttaa. häissä tärkeintä on juhlia teidän rakkautta ja yhteenkuuluvuutta läheisten ihmisten ympäröimänä jotka antavat teille iloisia muistoja ja kauniita sanoja. toivotan teille ihanaa hääpäivää. ja kiitos(you know)

  • fityoutoo

   Kiitos <3 ! Ja otetaan pian uudestaan!

 6. Kateellinen

  miten voi noin kauniilta näyttää? T kateellinen 19- vuotias nuori nainen

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.