Fit you too
Fit you too

Haetaan Lahdesta apua häihin liittyen!

Hei nyt kokeillaan miten blogi toimii ja löydänkö etsimäni!
Meillä on häät 29.7 Asikkalassa ja etsin nyt niihin liittyen kahta tyyppiä Lahden seudulta:
1. Etsin häihin kampaajaa/kampaajaopiskelijaa, joka voisi tulla hääpaikalle Lehmonkärkeen laittamaan kampaukset klo.10-14 välisenä aikana n.5 henkilölle (huom, ei minulle vaan kaasoille ym). Erityisesti toiveissa on lettikampausten onnistuminen ja sinun tulisi pystyä kehittelemään jotain myös lyhyempään tukkaan 🙂 .
2. Jälkiruokaosasto puuttuu vielä! Etsimme henkilöä, jolta kakkujen/jälkkäreiden teko onnistuu (n.80 henkilölle) ja mietinnässä on kakkubuffa tms. Tärkeintä olisi, että kakkujen/jälkkäreiden kuljetus hääpaikalle onnistuu! Myös kotileipurit huomioidaan, jos on kakkujen tekemisestä vaan jotain näyttöä ja mahdollisuus tekeleiden kuljetukselle ilman fiaskoa 🙂 ! Paikan päällä ei ole riittävästi kylmäsäilytystilaa niin, että kakkuja voisi tuoda paikan päälle paljon etukäteen.
Toiveissa on jotain muuta kuin perinteinen mansikkakermakakku tai sokerimassahökötys, joten otamme mielellämme ideoita vastaan (jopa erikoisia, tiedätte minut 😉 ).
 
Jos olet etsimämme henkilö, niin lähesty minua viestein ja miellään myös kuvin osoitteeseen katri@katriviirret.fi . Huomioin tosiaan myös opiskelijat ja eläkeläiset, eli tärkeintä on tietysti työn jälki ja mahdollisuus saapua paikan päälle. Myös vinkkejä sopivista ihmisistä voi antaa, niin kontaktoin heitä sitten kaasojen kanssa.
Kiitos jo etukäteen!!!

Kommentit (4)

 1. Lahest

  Kahvila Pikku Eetu Lahden kauppahallissa erittäin hyvä, suosittelen! Kannattaa käydä nettisivuihin tutustumassa, löytyy toki myös fb ja ig. 🙂

  • Nimetön

   Tmi Tasty cake Tiina tekee kaikki ihanat makeat ja suolaiset herkut! 🙂
   //Sanna Lahest

 2. Marjo

  Katso instagramista minttuamie, hän teki kampaukseni viime kesänä Parturi-kampaamo Somassa 🙂 myös toinen kampaaja siellä teki taidokkaasti kaasojen hiukset.

 3. Mrs.

  Olin kolmisen vuotta sitten Lehmonkärjessä häissä, jonne yllä mainittu TastyCaken Tiina kävi juhlien aikana tuomassa tekemänsä hääkakun. Ainakin silloin kuljetushomma toimi.
  Olen myös ollut samoihin aikoihin toisissakin häissä, joihin Tiina toi hääkakun ja koristeli paikan päällä loppuun. Oli mielenkiintoista seurata hänen toimintaansa kun sillä hetkellä ei vielä ollut ohjelmaa vaan jengi lähinnä sulatteli ruokia vatsoissaan ja odotteli kahvihetken alkua.
  Kampaajia Lahdessa on pilvin pimein. Valitettavasti en osaa siihen hommaan nimetä ketään ehdokasta. Toivottavasti joku löytyy 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.