Fit you too
Fit you too

Hääpäivitys: Puku, valokuvaaja ja bändi hoidossa!

Vielä tammikuun alussa tuntui, että koko hääasia on vielä jossain kaukaisuudessa. Mulla ei ollut oikein motivaatiotakaan hääjärjestelyille, koska aloin empiä alkuperäistä hääpaikkaamme ja koko homma meni ihan säädöksi. Sitten löytyi kuitenkin uusi, unelmiemme hääpaikka ja heille oli tullut heinäkuun viimeiselle viikonlopulle peruutus!! Eli meidän häitä voidaan juhlia silloin!
Laitoin todellakin hösseliksi järjestelyiden kanssa, koska jotenkin ennustin ajan kuluvan loppujen lopuksi aika nopsaan. Meni n.5vkoa ja olin löytänyt puvulleni ompelijan, häihimme kuvaajan ja hääbändin! Nuo kolme asiaa ovat itselleni ehkä ne tärkeimmät ruoan lisäksi, mutta se tulee paikanpäältä. Mulla oli myös noiden kaikkien kohdalla kovimmat vaatimukset; Hääpuku… No koska hääpuku nyt vaan ON tärkeä asia. Sen varmaan allekirjoittaa lähes jokainen morsian!
Kuvaajan kädenjäljestä sen sijaan jää ikuinen muisto häistä ja bändi on mielestäni se, joka vaikuttaa ehkä eniten juhlatunnelmaan. Meidän juhlista ei todellakaan ole tulossa mikään körttiläisten kahvihetki vaan toivon mukaan kunnon bileet, jossa viihdytään aamuun asti!!



Pukuni valmistaa Ateljee Aaria Helsingissä. Teetätän puvun, koska en löytänyt oikein mieleistäni pukua valmiina. Tai siis löysin, mutta teetettynä puku tuli aika paljon edullisemmaksi! Luulisi, että hinta olisi paljon kalliimpi, mutta näin aina ole! Ateljee Aarian Terhi on aivan todella mukava tyyppi ja meidän oli helppo sopia kaikista yksityiskohdista. Luotan kyllä hänen visioon monessa jutussa ja toisaalta tiedän kyllä täysin mitä halusin. Homma on siinä vaiheessa, että isommat koepalat kankaista on tilattu, jotta päätöstä ei tarvitse tehdä pienien tilkkujen perusteella. Huhtikuussa otetaan tarkat mitat ja sitten alkaa puvun valmistus, joka on kesäkuussa valmis.
Hääkuvaajana meillä on Oona Linna, jonka portfolioon rakastuin välittömästi! Meille tulee myös näillä näkymin erikseen potrettikuvaus, jossa kuvaajana on Jussi Rekiaro, koska halusin tavallaan molempien ajatuksen ja kädenjäljet hääkuviin. Jos teillä on häät suunnitteilla, niin käykää ihmeessä katsomassa molempien portfoliot! Parhaimmat kuvaajat varataan nopeasti ja kuvat ovat lähes ainoa pysyvä muisto häistä.
Oon kuullut aika kauheita tarinoita siitä, kuinka hääkuvat ovat olleet pettymys, joten tässä me emme halua tehdä kompromissia. Myös videokuvaus olisi ollut ihana, mutta ei oikein mahtunut enää budjettiin.
Mieheni antoi mulle aika vapaat kädet kuvaajan ja bändin suhteen, koska hän kuulemma pääsee helpommalla ja luottaa mun arvostelukykyyn 😀 .
Bändin hankkiminen ei ollutkaan aivan yksinkertainen juttu, koska seilasin pitkään kahden vaihtoehdon välillä; Bändi vai DJ? Vai riittääkö sittenkin pelkkä Spotify?? Tulin kuitenkin tulokseen, että elävä musiikki on kuitenkin oma ohjelmanumeronsa ja tykkään tanssia!
Mutta mistä löytää bändi, joilla on hyvä meininki ja joka saa vieraiden tanssijalkaan kunnolla vipinää??
Kiitos viimevuoden hääryhmän, silmiini osui ylistyssanat bändistä nimeltään InstaGlamour!
Mä ajatelin, että no tän on pakko olla joku enne 😀 ! Bloggaajana ja somen käyttäjänä nimi kolahti heti (vaikkei se miltään osin viittaakaan Instagramiin…). Menin heidän sivuilleen, kuuntelin, vaikutuin ja laitoin pojille viestiä.
Meillä on InstaGlamourin kanssa pieni blogiyhteistyö, joten kirjoittelen vielä blogissani tarkemmin mitä asioita kannattaa ottaa huomioon hääbändin valinnassa. Voin samalla kertoa millaista ohjelmaa muuten ollaan suunniteltu ja jos teitä kiinnostaa häiden suunnittelussa joku niin laittakaa kommenttiboxiin!
Nyt vaan odottelemaan toukokuuta, että päästään käymään hääpaikalla! <3
 

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.