Fit you too
Fit you too

Get ready with me – kuinka tehdä rennot ja helpot kiharat nopeasti?

Heipä hei kaikki kiharakarvaiset lukijani 😀 !
Viime viikolla julkaisin blogissa elämäni ensimmäisen meikkivideon ja silloin lupasin, että tällä viikolla on sitten luvassa video kiharoihin! Tietotekniikka ei oikein ollut mun puolella, joten video saadaan eetteriin vasta näin illan hämärtäessä…
Rakastan rentoja ja löysiä kiharoita ja oikeastaan aina kun haluan panostaa ulkoiseen habitukseeni, niin teen ainakin kampauksen pohjalle kiharat! Hiukset pysyvät myös paljon pidempään ”yhteistyökykyisinä”, eli niitä on helpompi laittaa vielä päivienkin päästä kun niissä on hyvä pohja alla! Oma tukkani on nimittäin sitä sorttia, että jos menen nukkumaan esimerkiksi kuivaamattomalla, kostella tukalla, niin seuraavana päivänä se valuu päätä myöten kuin lima 😀 !
Kaikista tärkeintä kiharoiden pysyvyyden kannalta on aina tuotteet, joita laitat kiharoiden alle! Siinäkin on pidettävä joku järki, eli ei kannata laittaa päällekkäin liikaa eri tuotteita. Itse en laita ollenkaan jätettävää hoitoainetta kiharoiden alle, koska hiukset muuttuvat liian liukkaiksi ja ikäänkuin hyväkuntoisiksi. Silloin kiharaa on vaikeampi saada pysymään! Tykkään tuosta videolla käyttämästäni Label. M:n muotovaahdosta, koska se ei tee tukasta tahmaista, eikä jää ällöttäviksi klönteiksi hiusten pituuksiin (kuten jotkut halvat vaahdot). Toistaiseksi en ole vielä löytänyt yhtä hyvää tuotetta, mutta intohimoisena hiustenhoitotuotteiden ystävänä aina sitä koittaa löytää jotain vielä parempaa. Suosituksia???
Tässä video, jolla opastan rentojen kiharoiden tekemisen GHD:n kiharruspuikolla (puikko saatu blogiyhteistyön kautta).

 
Jos mielit itsellesi tuota loistavaa kiharruspuikkoa, niin marssi oitis Manseen ja siellä Prime Hair and Beauty Design -kampaamoon (Voimakatu 2)!
Ja muista…..
Jos tykkäsit niin näytä se painamalla <3 ! LOVE!

Kommentit (1)

  1. Ana

    Mun tukka lakkasi valumasta littanana päätä myöten, kun vaihdoin luonnonkosmetiikan shampoisiin ja hoitsikoihin. Eivät litistä latista, voi mennä nukkumaan märälläkin tukalla! Jo vuosia menty tällä reseptillä. (En käytä ollenkaan fööniä.)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.