Fit you too
Fit you too

Festarikesä korkattu!

Varoitus: Postaus sisältää kuvia, joissa minä, äiti-ihminen, nautin alkoholia. Ei siis kannata pahoittaa mieltänsä siitä, että myönnän julkisesti nauttivani joskus siiderin jos toisenkin, ja usein kolmannenkin.

Mun sisko on ihan mieletön tyyppi!! Ikää 47v ja ihan parasta bile- sekä festariseuraa!

No niin, kesän ekat festarit takana!
Oon NIIN fiiliksissä! Huh miten ihana viikonloppu takana. Olimme kotikaupungissani Joensuussa, jossa järjestettiin perjantaina ja lauantaina Osuuskaupparock. Joo tiedän, teistä varmasti moni on että ööö… Mikä??? No, Osuuskaupparock on vähän niinkuin Ilosaarirockin ”etkot” ja artistit enemmän suunnattu suurelle yleisölle (eli ei vaihtoehtomusaa). Olimme mukana vain lauantaina, mutta sitäkin innokkaammin! Päivän aloitti Juha Tapio, jonne ei ihan ehditty, koska meillä oli siinä pieni geokätkö-projekti ennen sitä (tän tarinan näätte mun Instastorystä, nimimerkki katrivee)…

Joskus käy niin, että maksaa kalliin festarilipun, mutta ei lopulta nää yhtään artistia. Tällä kertaa näimme ihan jokaisen esiintyjän, jonka halusimmekin nähdä, eli Happoradion (ah, rakastan <3), Teflarit, Neljä Ruusua ja Kaija Koo (joka btw on ihan mieletön nainen!!). Festarialue oli sopivan pieni, joten käytännössä istuskeltiin ihan teltan ulkopuolella esiintyjien välissä. Molemmat päivät oli loppuunmyyty, enkä ihmettele; Todella hyvät esiintyjät ottaen huomioon, että liput oli tosi kohtuullisen hintaiset (S-etukortilla 1pvä 41€ ja kaksi päivää 70€). Nykyään noi lippujen hinnat on lähteneet ihan lapasesta monen festarin suhteen. Meillä on tietysti se etu, että majoitus onnistuu aina vanhempieni luona heidän ”talviasunnossa” ja kämppä aivan keskustassa.Ilmat sattui kyllä NIIN kohdalleen, ettei olis voinut parempaa toivoa! Festaritunnelma on niin ilmasta riippuvainen ja mä oon ainakin sen verran kermaper**, että en talsi enää kumppareissa mudassa. Mä en oo itseasiassa koskaan harrastanut oikein HC festarimeininkiä niin, että oltas nukuttu jossain teltassa ilman peseytymismahdollisuutta 😀 . Oletteko te?
Ihmettelen muuten, että nykyään tosi moni ikäiseni ei enää innostu festivaalitunnelmista samalla tavalla kuin itse. Äh en jaksa, ei oo aikaa, menee rahaa, oon liian vanha. Oon varmaan itse poikkeava tapaus, koska mä kyllä jaksan ihan samaan tahtiin kuin ennenkin, tai no – ainakin yhden päivän kunnolla. Kesä, ystävät ja musa, voiko olla parempaa comboa??

Kiitos järjestäjille ja kiitos myös mediakortista, jonka sain blogin kautta! Tullaan aivan varmasti ensi vuonna uudestaan, kun tämä ensimäinen kerta oli niin positiivinen kokemus. Juhlassa on myös sopivasti ”paikallisen meiningin” tuntua ja kyllähän sitä nostalginen olo tulee, kun talsii pitkin lapsuusmaisemia ja tälläkin reissulla tuli tavattua muutama ala-asteaikainen kaveri.
Onko joku teistä menossa tänä kesänä festareille?? Vieläkö jaksatte innostua??

Kommentit (6)

 1. Tis

  Festarit on parasta! 😀 Nuorena tuli käytyä hyvinkin ahkerasti, nykyisin tässä iässä (38v) ainakin yhdet festarit kesään mahtuu, joskus jopa kahdet! 👍☺ Ehdottomasti mielummin festarit, kuin baarissa notkuminen.
  Mahtava fiilis välittyy kuvista! ☺

  • fityoutoo

   No hei, kiva kuulla että en oo ainoa festarifani 🙂 . Ja kiitos, meillä todella oli kyllä huippu reissu, josta jää ihanat muistot (jota muistella näin maanantai-aamuisin 😀 …)

 2. Jutta

  Mä en tykkää festareista yhtään! Kuvaavaa kun edellisen kerran vuosia takaperin kömmin aamulla teltasta ulos niin vasemmalla oli nainen puunjuurella paskalla ja oikealla joku lippatukka kundi byytalla. Plus festari täynnä pissiksiä pikkarit korvissa ja kaikenlaisia urpoja muutenkin 😂 Kallista viinaa ja hirveetä rahastusta joka puolella. Tänä kesänä tosin PAKKO mennä ysärifestareille Nylon Beatia tsekkaa ja yrittää olla ite niin tuubassa ettei muiden ördäily haittaa 😂 ttuuuu

  • fityoutoo

   Hahaha ai kauheeta! Joo, ei muakaan kyllä tuollainen näky paljon innostaisi! Mun kaverit oli viime vuonna tuolla ysäreissä ja tykkäsivät kyllä. Voihan olla että säkin yllätyt positiivisesti!

 3. Jonna / Palasia arjestani

  Tikkurila festareille on ehkä mentävä! Viime vuonna jäi välistä, mut sitä edellisenä oli huikee meno. En mäkään mihinkään telttaan lähtis rymyämään. Hotelliin sit jos on useamman päivän sessiot 😀

  • fityoutoo

   Tikkurila it is! Ois kyllä huippua mennä sinne yhdessä 🙂 !

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.