Fit you too
Fit you too

FAT you too……

Huh huh ihmiset.OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Enpä muista milloin olisin viimeksi syönyt kaksi päivää NÄIN epäterveellisesti! En mitenkään tietoisesti tehnyt valintaa, että nyt ”repäisen”, vaan en vaan ole jaksanut välittää! Olen syönyt nyt reissussa sitä sun tätä ja täysin ilman mitään aikatauluja. Tampereen tunnelma on imaissut mut täysillä mukaansa, samalla kun mun lantio on imaissut epäilemättä muutaman lisäkilon! Olen pari päivää miettinyt kaikkea muuta kuin terveellistä ruokavaliota ja vaikka raahasin tänne lenkkaritkin, niin niitä on hyvin vähän kulutettu 😀 . Fiilis on ollut jopa hieman vapauttava ja mietin, että onkohan tääkään ihan normaalia pohtia tällaista.
En mä nyt suosittele kellekkään, että vetäkää kaksin käsin mitä mieli tekee päivästä toiseen, mutta toisaalta välillä on ihan jees laittaa aivot narikkaan ja työntää ranskanperuna suuhun.

Friends and brgrs vakuutti! Hampurilainen ei ole yleensä mun lempiasia, mutta tän mestan versio oli todella maukas ja mielestäni hintansa veroinen!
Friends & brgrs vakuutti! Hampurilainen ei ole yleensä mun lempiasia, mutta tän mestan versio oli todella maukas ja mielestäni hintansa veroinen!

Mä tiedän, että blogeissa usein esitellään siloiteltua pintaa ja etenkin näistä FF:n blogeista tietysti etsitään inspiraatiota ja motivaatiota terveelliseen elämään, treeniin ja ruokavalioon. Toisaalta kaikki varmaan ymmärtää, että aika usein julkisesti jätetään asioita kertomatta, joka toki sekin on ihan ok! Silti ehkä joskus haiskahtaa jopa pieni yliterveellisyyden tavoittelu ja sädekehän kiillotus. Toki blogin kirjoittaja haluaa, että hänestä luodaan joku tietynlainen image juttujen perusteella, eikä välttämättä ensimäisenä halua olla esittelemässä niitä törkeimpiä ylilyöntejä.
Koomisinta (vai traagisinta?) tässä viikonlopussa on varmaan se kuinka viiden viikon päässä häämöttävä rantaloma asettaa bikinikuntopaineita! Sallikaa mun nauraa – ne paineet unohtuivat erittäin nopeasti kun haistoin huumaavan rasvan käryn Tampereen Stockan sisäänkäynnin luona… 😀
Juu, tänä aamuna ei ollut puuroa tarjolla...
Juu, tänä aamuna ei ollut puuroa tarjolla…

Jotta uskotte, että mun ”irtiotto terveellisestä elämästä” ei todellakaan tarkoittanut puolikasta banaania, niin tässä tulee – watch and learn!
Perjantai:

 • Kaurapuuroa (aamu lähti vielä ihan terveellisesti käyntiin, tosin en jaksanut syödä kananmunanvalkuaisia, jotka piti)
 • Magnum latte kookossiirapilla + croisant junassa
 • Haamusmoothie + kahvi stockalla
 • 2 pientä donitsia + kahvia
 • kinkkutoast + salaattia Pyymäen Oma -kahvilassa
 • 3 jauhelihatortilaa (ranskankermalla, TIETYSTI) + pari lasia pepsi max cherryä (aaaaaah)
 • Mövenpickin walnut-jäätelöä
  Ihanan tunnelmallinen Pyymäen Oma -kahvila ihan siinä Stockan kulmilla. Suosittelen!
  Ihanan tunnelmallinen Pyymäen Oma -kahvila ihan siinä Stockan kulmilla. Suosittelen!

Lauantai:

 • Aamiaisella täytetty croisant (juusto + kasviksia), puolikas ruissämpylä + kalkkunaa, puolikas marjayosa + kahvia
 • Kahvia kampaajalla
 • Lidlin suklaanmakuinen proteiinijuoma
 • Kahvia, 3 ruispalan puolikasta, juustoa ja paprikaa. Puolikas croisant (TAAS….) = hiilareista päätellen tankkaan maratonille…
 • Friends and brgrissa  ”burger of the month”, ranskalaiset, lasi cocis zeroa
 • Kahvia, desi Mövenpickin jäätelöä, puolikas minidonitsi
 • Kuivattuja mangoja + ananaksia

No, nyt kun mä katson tota listaa, niin ei se näytä edes niin hirveältä. Miten musta tuntuu siltä, kun olisin suunnilleen elänyt aivan täysin holtittomasti pari päivää???
Ja hei, jos kommentoit, niin älä tuu kertomaan, että vedit just ”raakasuklaaöverit”… 😀
PS. Paino putosi ainakin sen verran, että tukkaa lähti aamulla ihan kiitettävästi! Kiitos Umppu ja PRIME Hair and beauty aivan loistavasta lopputuloksesta!!!

Kommentit (3)

 1. ninna

  Mun mielestä on ne blogit joissa luodaan täydellisyydenkuvaa ei kiinnosta, tulee enemmänkin ahdistusta. Eli hyvä lukea ns. joustavia ja inhimillisiä juttuja. Se on pikemminkin ärsyttävää jos luodaan itsestään sellainen täydellinen kiiltokuva tai teeskennellään. Eikä mielestäni tuo ruokavalio ollut kovinkaan epäterveellinen, olihan siinä sentään kasviksia mukana! Millainen tukka tuli?

 2. Jenni

  Hei sä imetät!! 😀 Mulla toi oli silloin normipäivä! 😛 Sillon tekee mieli”välillä” vetää hiilarisokerirasva överit.

 3. Piia Pajunen

  Ah! Rakastan ruokaylilyöntejä, varsinkin, jos niistä oikeasti osataan nauttia eikä lähdetä jälkikäteen morkkistelemaan 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.