Fit you too
Fit you too

Epäilijät

Vapaapäivä koulusta! Kiitos korkeimmalle, että hälsoteorier tunti oli tänään vapaehtoinen! Heräänkö mieluummin 05.30 vai 08.30…hmm…kuinka vaikea valinta!
Takana 1,5h:n aerobinen ja siihen päälle venyttelyt ja hieman muutakin kehonhuoltoa. Olen aika jumissa, joten olen napannut joogasta muutamia hyviä avaavia liikkeitä, jotka teen joka aamu crossarin jälkeen. Katselin myös eilen alkaneen Matti Nykäsestä kertovan ohjelman ensimäisen jakson crossaamisen lomassa. Kaikki kunnioitus hänelle, aika kova äijä, kun on niin totaalisen suunnanmuutoksen elämässään pystynyt tekemään. Jännä sinänsä, mutta hän laukoi muutamia ajatuksia jotka sopivat täysin myös omaan ajattelumaailmaani (enkä nyt tarkoita niitä kuolemattomia jokainen tsäänssi on mahdollisuus-lausahduksia..)!
Aamun vakio setissä myös tietysti ruokaohjelmia ja tänään yksi omista suosikeistani: Arvostele mun illallinen ja nimenomaan se ruotsalainen versio! Suomenruotsalainen Matti valmisti lammasta ja pastaa.

Eilinen päivä oli tämän dieetin sisällä toinen todella järkyttävänraskas päivä, ehkä jopa raskain. Liikunan riemu oli kyllä hylänny meikeläisen aivan täysin… Illalla saunaan päästyäni rupesin kuitenkin hiukan ajattelemaan asioita ja nimenomaan järjellä. Ärsyttää vaan välillä, kun koko tää homma ottaa vallan elämästä eikä mukamas siinä nää enää mitään muuta. Koko ajan samat ajatukset kiertää päässä kehää ja voin lyödä vetoa, että muutama ihminen (avomieheni mukaanluettuna) ovat jo hieman kyllästyneet juttuihini. Olen nimittäin itsekin hieman, toisinaan… Välillä toivon, että tulisi jo jotain muuta. Olisi aikaa jollekkin muulle.
Onneksi sain pirisitystarkoituksessa illalla tuliaisina K-marketista ihanan yllätyksen, nimitäin tuoreita mansikoita (epäilijöille tiedoksi, että mansikat kuuluvat ruokavaliooni edelleen…)! No, äsken niitä pääsin sitten maistelemaan ja vaikka maku nyt ei ollut aivan verrattavissa kotimaisiin, niin ajatus on tärkein! Vähän jos tuli kakkaa niskaan, niin tuli vähän mansikoitakin! 

Tänään on muuten tasan kuukausi kisoihin! Odotan jännityksellä viimeisiä viikkoja! Suurin toiveeni on, että pysyn terveenä ja päänikin pysyisi edes jotenkuten terveenä :D.

Taidanpa laittaa nuo pässinpäät narun jatkoksi ja mennä pihalle vähän kävelemään. Sen jälkeen vuorossa on TAAS pyykkäystä, en tiedä miten teillä, mutta meillä pestään ihan älytön määrä pyykkiä! Jumankauta jos tässä olis muutama penska vielä sotkemassa, niin pitäs hankkia varmaan pesutorneja koko kämppä täyteen! Mä en voi käsittää, miten kahdesta aikuisesta voi tulla näin paljon likapyykkiä, varsinkin kun ottaa sen faktan huomioon, että itsehän en hiukoile juurikaan. Ja naisten hikihän ei tunnetusti edes haise! 😀

 

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.