Fit you too
Fit you too

Ensi kuussa luvassa #hauskathautajaiset

Kuten varmaan olette kuulleet, niin FitFashion on tullut tiensä päähän. Osa FF:n blogeista siirtyy Terve.fi -sivuston alle ensi kuussa. Niinpä tiet osan bloggaajien kanssa eroaa, mutta onneksi ennen sitä luvassa on varmasti vuoden hauskimmat hautajaiset!!
Oma blogini tulee siis jatkamaan Terve.fi -sivustolla.

Kuva: Johanna Varis. Tässä kuvassa olen surullinen, koska sain juuri kuulla FF:n lopettamispäätöksestä.

Paljon on spekuloitu, onko blogeilla ylipäätään enää tulevaisuutta, kun porukka ei jaksa enää lukea? Minulla itselläni esimerkiksi Instagram ja siellä erityisesti story on todella suosittu väylä tavoittaa seuraajia. Saan todella paljon sitä kautta myös viestejä, joskus lähemmäs 50 päivässä! Itse tykkään todella paljon, kun voin vaihtaa ajatuksia seuraajien kanssa ja paljon tulee sitä kautta myös postausaiheita blogiin. Mulle on kehittynyt oma ”tyyli” IG:ssä ja koitan pitää sen niin realistisena kuin mahdollista. Yleensä silloin kun puhun jostain todella arkisesta (kuten vaikka lapsen raivarista) niin saan eniten viestejä teiltä.
Kannattaa siis laittaa IG-tilini katrivee seurantaan!
Se mikä harmittavasti on hieman kadonnut blogeista on juuri sellainen raa’an avoin fiilis. Kaikki on enemmän tai vähemmän siloiteltua. Ymmärrän toki, että jos tähtää mallimaailman kirkkaimmaksi tähdeksi (kuten itse), niin kuvat jossain pieruverkkareissa ruoat rinnuksilla ei välttämättä ole parasta PR:ää. Silti musta tuntuu, että ihan arkiset jutut kiinnostaa silti lukijoita eniten!

Itse en ole blogia vielä kuoppaamassa, koska blogin lopettaminen tuntuu jo ajatuksenakin vaikealta. Siksi toivoisin teiltä taas todella kovasti uusia postausaiheita! Mikä teitä kiinnostaa? Mistä haluaisitte lukea lisää? Terveys? Ravinto? Iho-ongelmat? Lapsiperhearki? Yrittäjyys tai yrityksen aloittaminen? Raha ja säästäminen? Asuntoasiat ja kotimme sisustus? Parisuhde? Yritykseni Match by K (jolla muuten on myös oma parisuhde aiheinen blogi TÄÄLLÄ)?
Tiedän, että laihdutus on blogini suosituin aihe… Mutta to be honest… Siitä kirjoittaminen alkaa hieman puuduttaa! Sanottakoon silti, että jos teillä on jotain oikein vänkää postaustoivetta laihdutukseen liittyen, niin voin näpytellä kyllä siitäkin! Meillä on nyt #5kgjengi tyyppien kanssa menossa 5vkoa ja -5kg projekti, ja nyt ollaan tasan puolessa välissä! Ensi maanantaina 3vkon kohdalla on välitilityksen aika.
Treeniohjeitakin on niin monessa blogissa ja hyviä onkin! Reseptien jakaminen on työn alla ja olen luvannut teille mm. ”Voiko kananrintafileen olla pilaamatta?” -postauksen, jossa syvennymme kanan rintafileen täydellisen kypsentämisen saloihin. 😀
Kommentoi siis alle mistä haluaisit lukea jatkossa ja muista osallistua myös Kauppahalli24 lahjakortin arvontaan, joka on vielä perjantaihin asti käynnissä!

Mä lähden tästä salille, koska saan kokeilla meidän ihanan bloggaajan Piia Pajusen PROVE by Piia -nettivalmennusta. Neljä salitreeniä viikossa on vähän haaste ajankäytöllisesti, mutta aion ainakin yrittää! Tähän mennessä ohjeet on olleet aivan loistavat ja näin pidempäänkin salilla käyneenä valmennuksesta on saanut paljon irti.

Mukavaa loppuviikkoa kaikille ja muistakaa jättää postausehdotuksia!

Kommentit (2)

  1. miranda

    Raha-ja asuntoasiat kiinnostaa. Missä olet asunut ja millaisissa asunnoissa 😀

    • fityoutoo

      Kiitos ideoista, näistä sitten juttua lisää tulossa!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.