Fit you too
Fit you too

En voisi onnellisempi olla!

*Sisältää mainoslinkin

Tänään oli aivan mielettömän onnellinen päivä! 

Käytiin tänään miehen, kaasojen ja seremoniamestarin kanssa katsomassa EKAA kertaa hääpaikkaamme (siis oltiin varattu se vain kuvien perusteella) ja olen edelleen positiivisessa shokissa! Paikka oli täydellinen, juuri sellainen mistä oltiin unelmoitu ja sellainen jossa juuri meidän näköiset rennot juhlat voivat tapahtua. Kaikki tuntuu nyt niin todelliselta. Mulla oli myös puvun ensimäinen sovitus tiistaina Ateljee Aariassa ja se oli jo pieniä viimeistelyjä vaille valmis. Täydellinen sekin. Puvun kuvaa en valitettavasti voi teille näyttää, mutta se on tyylikäs, mutta rento ja käytännöllinen. Se päällä voi hengittää, syödä ja tanssia (aamuun asti).
Nää hetket elämässä on kyllä niin timanttia!!! Kaikki tää järjestely tuntuu samalla niin kutkuttavalta ja samalla epätodelliselta. Vielä tammikuussa tuntui, että häät ovat tosi kaukainen juttu. ”Eihän tässä oo mitään kiirettä, vielä puoli vuotta.”
Kolmen päivän päästä häihin on enää kaksi kuukautta. Mulla on todella hyvä ”taustatiimi” ja lähes kaikki onkin jo hoidossa!

Farkkuhaalari TÄÄLTÄ*!

Elämä on ihanaa, kun on jotain mitä suunnitella ja odottaa! Alan varmaan heinäkuun jälkeen järjestellä jotain omia 35-vuotisjuhliani 😀 . No joo, niihin varmaan pysty ihan tähän tyyliin panostamaan heh heh.
Kyllä tässä ollaan sillä ajatuksella, että naimisiin mennään vain kerran elämässä ja onneksi oon löytänyt rinnalleni ihmisen, joka tuntuu ei melkein, vaan täydellisen oikealta! Toivon niin kovasti, että kaikki saisivat kokea samanlaisen rakkauden tunteen kuin mitä itse saan. Okei, nyt alan pillittää. Apua.
Täällä siis kirjoittelee nyt yksi onnenhuuruinen tuleva morsian. 
Jos hääjärjestelyt kiinnostaa, niin niitä voi seurailla enemmän hääblogistani #Grunerit2017.
Olisi kiva kuulla, että mitä te odotatte tältä kesältä eniten? Onko teillä tulossa tärkeitä päiviä, jopa häitä…? Lapsia? Matkoja? Jotain sellaista, joka saa vatsanpohjassa ihanan kihelmöinnin aikaiseksi ja jotain mitä ei jaksaisi millään odottaa!

Kommentit (5)

 1. papu

  Näyttää hienolta paikalta! Toihan on niin että kun rakastaa jotakuta/jotakin niin mukana yleensä menettämisen pelko, kun mikään ja kukaan ei ole pysyvää vaan voi olla poissa vaikka huomenna. Siksi on välillä jopa helpompaa, mitä vähemmän on kiinni missään tai kessään. Vaikkei toki pysyvä ratkaisu, muuten olisi vaikea tehdä yhtään mitään, kuten avioitua.

  • fityoutoo

   En oo ihan varma sainko ideasta kiinni :). Aika moni kuitenkin kaipaa rakkautta ja sitä, että saa rakastaa. Jos pelkää koko ajan pelkästään asioiden menettämistä, niin eihän silloin kannattaisi aamulla edes nousta sängystä! Oon aina ajatellut, että haluan perheen ja naimisiin. TOKI ymmärrän aivan täysin myös sen, jos joku ei halua ja se on myös todella fine, eikä kuulu minulle.

 2. Outi Karita

  Voi että, kun kiva lukea kaikkia hääjuttuja. Häät on niin ihania ja omien häiden suunnittelu ja se hääpäivä ovat niin ihania hetkiä. Nautinnollisia hetkiä siis 😘
  Meillähän on tänä vuonna 27.7.2017 7-vuotis hääpäivä ja noiden seiskojen määrän takia olinko päätynyt, että tästä tulee onnen vuotemme ja siltä kovasti näyttäisi ja tuntuisi nyt vihdoin kasvavan masun kanssa 😍

  • fityoutoo

   Hei huippu sattuma!! 🙂 Oon kyllä niiiiiin onnellinen teidän puolesta… Niinkuin varmasti ihan jokainen sut tunteva ja tietävä. Toivottavasti nähdään taas pian!

  • Outi Karita

   Kiitos ❤ ja toivottavasti tosiaan 😘

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.