Fit you too
Fit you too

En jaksa enää jutella!


Kuvailisin itseäni hyvin sosiaaliseksi ja helposti lähestyttäväksi persoonaksi. Tykkään, että ympärillä on ihmisiä ja vilinää, jonka takia viihdyn hyvin esimerkiksi juhlissa. Työskentelen mieluummin porukassa kuin yksin ja eniten jäinkin kaipaamaan entisestä duunipaikasta meidän aivan mahtavaa työporukkaa! Nelli, Maria, Annika ja Paulina – ootte ihan ykkösihania tyyppejä ❤ ❤ ❤ .
Jokainen, joka on työssä jossa pitää olla hyvin sosiaalinen ja puhua paljon tietää myös sen kääntöpuolen. Joskus haluaisi vain olla puhumatta kellekään! Itse nautin suunnattomasti nykyään siitäkin, että voin olla hiljaisessa kotitoimistossa. En laita mitään ylimääräistä ääntä taustalle. Musiikkia pidän joskus hiljaisella kun kirjoitan blogia, koska se auttaa mut jotenkin parempaan kirjoitusflowhon ja oikeaan tunnelmaan.
Sosiaalinen työ on hermostollekin hyvin stressaavaa, etenkin kun siihen liittyy paljon puhetta, ääniä, musiikkia ja esilläoloa.
Junassa töistä kotiintullessa oli vain ihana selata somea ”pää jäässä”, enkä kyllä yhtään koe huonoa omaatuntoa noista hetkistä!
Pienten lasten äitinä sitä äänisaastetta, eli mölyä, itkua, kiljuntaa ja pauketta kuuluu aina silloin, kun lapset eivät katso jotain ruutua tai nuku. Koitan nykyään olla reagoimatta joka inahdukseen, koska en jaksa koko ajan itse papattaa. Nyt olemme olleet jo muutaman päivän vanhempieni luona ja vaikka tietysti rakastan äitiäni todella paljon, niin hän puhuu koko ajan ja paljon 😀 . Ymmärrän sen, koska hän kaipaa keskustelukaveria ja haluaa tietää mitä kuuluu sille, tälle ja tolle. WC:ssä onkin aivan ihanan hiljaista!

Mulla on tänään peräti 3h sellaista aikaa, että sain olla yksikseni. Heti ekana Joensuun keskustassa mua vastaan tuli ylipirteä feissari kundi, joka kysyi ”jutellaanko hetki?”. Sanoin, että ei kiitos nyt kun minulla on vapaapäivä. Mulla ei oo mitään heidän ammattia vastaan ja ymmärrän että he tekevät tärkeää työtä, mutta itse haluan olla tällaisina hetkinä vähän epäsosiaalinen ja mieluummin vain kulkea omissa ajatuksissani. Tuntuu hyvältä, ettei tarvitse puhua, rekisteröidä kenenkään puhetta tai välttämättä edes hymyillä ystävällisesti.
Varasin itselleni myös hierojan ja ihan hullua, mutta mua stressasi hieman etukäteen, että kehtaanko ehdottaa hänelle voinko kuunnella hieronnan ajan musiikkia?? Nimittäin koen painetta olla kiinnostunut hierojan jutuista, vaikka usein hoidossa tekisi mieli vain nauttia ja rentoutua hiljaisuudessa. Viimeksi jollain random hierojalla ollessa hän kertoi 45minuuttia omista harrastuksistaan ja saavutuksistaan ja ihan pommin varmaa, etten samaan paikkaan enää toista kertaa mene!
Onko noloa siis sanoa, että en jaksa juuri nyt jutella…? No, ei tietenkään ole! Tänään Hierojakoulun hieroja Mira Pihlajamaa tarjosi aivan taivaallisen selkähieronnan ja nautin joka minuutista! Voin suositella häntä!

Tuleeko sinulle joskus tunne, ettet jaksaisi jutella kenenkään kanssa? Mikä on sinulle parasta vastapainoa sosiaalisuudelle ja jatkuvalla höpöttämiselle?

Ps. Lähden nyt koiran kanssa metsälenkille enkä ota kuulokkeita mukaan vaan nautin hiljaisuudesta.
 

Kommentit (2)

  1. Jutta

    Ai tuleeko?! Kyllä, koko ajan! 😂 Aamuisin en puhu mitään kellekään. En kotona tai missään muuallakaan. Töissä syön lounaani tietoisesti sellaiseen aikaan kun muita ei ole ruokailemassa koska en jaksa a) kuunnella sitä kalkatusta ja b) en todellakaan halua osallistua siihen. Mulla on prepaid liittymä, jonka kuukausilataukseksi riittää helposti se minimaalinen 10 € koska en juurikaan soita kenellekään ikinä. Jos soitan, niin asia käydään läpi heti, sanotaan hyvästi ja lopetetaan puhelu. Mulla muutama tuttu joita hotsittais höpötellä mutta yleensä sanon suoraan että lopetetaanko jo, en jaksa enää jutella sun kanssa 😂😂 Kotona hölisen miehen ja lasten kanssa ja siihen se jääkin. Hiljaisuus on parasta!! 👌🏼

    • fityoutoo

      Hehe, sä viet tän ihan uusiin sfääreihin sitten 😀 ! Mä kyllä tykkään jutella, mutta rajansa kaikella. Sitten kun on ollut taas päivän yksin on kiva höpötellä jonkun kanssa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.