Fit you too
Fit you too

Eihän tän näin pitänyt mennä!

Mun loman nimittäin…
IMG_0514
Kerroin teille burbee-haasteen jälkeen, että mun olkapäät kipeytyi. Ne olikin sitten aivan järkyttävän kipeät kolme päivää! Olkanivelen liikuttaminen etenkin taakse, eli hienommin sanottuna olkanivelen ekstensio oli (ja on edelleenkin) tuskaa. En pystynyt laittamaan käsiä kunnolla yhteen selän takana. OIkein hyvä opetus siitä, että riittää, kun yhdenkin kerran jättää lämmittelemättä; Lämmittely on AINA tärkeää ennen treeniä ja etenkin ennen sellaista treeniä, jossa tehdään räjähtäviä toistoja. Kuinka mä olinkaan niin amatööri, että kylmillä lihaksilla lähdin vetämään tuota haastetta.. Onko teillä joskus tullut ongelmia, kun ette ole lämmitelleet?
Eipä siis tarvitse ihan heti koittaa uudestaan tätä haastetta! Jäi traumat 😀 !
kajakkiselfie
Onneksi me vuokratiin kuitenkin viikoksi KAJAKKI! 😀 Kuinka koomista – toi melominen kun ei käy yhtään hartioihin! Sen jälkeen kun me haettiin se kajakki, on myös  tuullut aivan hulluna! Nään silmissäni viime kesän peilityynen järven ja meidät hurrin kanssa melomassa romanttisesti auringonlaskuun…. Nyt ulkona on ollut tosi kolea ja tuulinen sää, eikä ole tehnyt mieli vaahtopäiden sekaan. Tänään ilma rauhoittui sen verran, että käytiin kokeilemassa pieni lenkki meloen. Kuten arvata saattaa, niin ei tässä tilanteessa varmaan parasta liikuntaa, mutta niin paljon poltteli kokeilla…. Lisäksi tietysti harmittaa maksaa ns. turhasta, vaikka Rääkkylän kunnan kajakkivuokra ei tosin päätä huimaa; 50€ / viikko! Kertokaa mistä saa niin halvalla kajakin vuokralle ja jos sää suosii niin järvimaisemat ovat henkeäsalpaavat!

IMG_0542
Personal Trailer….aahahaha. En edes itse keksinyt…

Jotkut pystyy olemaan helposti parikin viikkoa liikkumatta, mutta mulla alkaa olemaan takamus tulessa heti muutaman päivän joutenolon jälkeen! Tämän runteen varmaan moni teistä lukijoistakin tunnistaa..
Mulle tulee tunne, että mun lihakset surkastuu silmissä 😀 ! No tämähän ei todellakaan pidä paikkaansa, eli kunto ei huonone vielä päivässä eikä kahdessa, eli treenitaukoa täytyy olla takana viikkoja. Moni sanoo mulle, että mun pitäs nauttia liikkumattomuudesta, mutta en vain pysty nauttimaan siitä! Olen ollut pari päivää lähinnä sisällä, koska ulkona on ollut niin kylmä viima ja hartiat ovat ottaneet itseensä pienestäkin hypähtelystä.
Tässä tilanteessa kuntosaliliikkeet, kuten jalkaprässi ja erilaiset alakropan koneet olis aika kivoja vaihtoehtoja!! Ei kannata parjata niitä laitteita saati arvostella niitä, jotka treenaa laitteissa – bodareiden vakioväittelyn aihe! Ne on hyvä vaihtoehto silloin kun ei pysty treenaamaan täyspainoisesti; Esimerkiksi vanhuksille ja ylipainoisille kuntosalilaitteet on erittäin hyvä vaihtoehto. Ja sitten meille itsensä rikkoneille. Huomenna menen koittamaan Joensuussa salille, mitä siellä pystyn tekemään.
IMG_0509
Olen aikaisemminkin kirjoittanut tästä samasta aiheesta, eli mä rakastan rutiineja kun puhutaan syömisestä ja liikunnasta. Täällä hommat lähtee helposti syömisen suhteen lapasesta ja tulee naposteltua. Paljon siis on kaikkea sokerista tarjolla ja niin se on myös minunkin välillä kieltäytyä.
Tai siis ”välillä” lienee väärä ilmaus.
Kotioloissa mä saan aika pitkälti syödä mitä huvittaa, koska liikun todella paljon! Nyt musta tuntuu, että olen kadottanut viime viikon jälkeen vähän tatsin ja mun suuhun on eksynyt aivan liikaa suklaata. Onneksi olen malttanut pitää itseni erossa vehnäjutuista, joita täällä on myös yllin kyllin tarjolla. Vatsa ja iho kiittää!
Tänään äiti paistoi mun suosikkikalaa, eli isäni pyytämää kuhaa! Siinä on ehdottomasti kesän paras ruoka!
IMG_0532

Kommentit (11)

 1. Yossu

  Sama menu täällä, kuhaa ja uusia perunoita sekä kevätsipuli-voikastiketta. Voi njam! 🙂

  • fityoutoo

   Joo aivan fantastista sapuskaa! Ahven olis kans hyvää, mut ei olla saatu tarpeeksi isoja!

 2. Maikku

  Oi että, meidänkin mökki on Rääkkylässä ja ollaan sinne tulossa nyt lomailemaan 🙂 Oletteko kenties saarilla vai jossain muualla siellä? Toivottavasti lomakelit korjaantuu!

  • fityoutoo

   Me ollaan tässä aika lähellä lossia, ihan mantereella! Nyt on vaan ollu tosi kököt ilmat… :(. Mutta paikka on muuten ihana!

 3. Essi

  Saanko kysyä miksi poistit kerran kommentin jossa sanoin että näytät ihan jessica simpsonilta? Koitko sen loukkaavana?
  Tarkoitus oli kehua sillä jessica simpson on mun mielestä yks maailman kauneimmista naisista. Että sori vaan tästä kohteliaisuudesta.

  • fityoutoo

   Mun täytyy nyt pahoitella Essi tuhannesti! En todellakaan ole poistanut kommenttiasi, enkä ylipäätään koskaan poista kommentteja (olisinko koko blogin elinaikana poistanut yhden tosi asiattoman kommentin..?) Meillä on ollut pientä ongelmaa, eli jotkut kommentit ovat päätyneet jostain syystä roskakoriin suoraan, eli en ole välttämättä edes nähnyt niitä :(! Roskapostissa saattaa olla satoja spämmiviestejä päivässä, joten niiden kaikkien läpikäyminen on aika tuskaa…
   Ja oikeasti, Jessica Simpson on munkin mielestä aivan mielettömän upea pakkaus ja olen kyllä todella otettu että vertaat mua häneen! Eli en todellakaan kokisi tällaista kohteliaisuutta loukkaavana!!!

 4. Aava

  Niin tiedän ton tunteen! Tänä aamuna oli tosi väsynyt ja veltto olo lihaksissa joten päätin pitää lepopäivän. Ja morkkishan siitö iski

 5. Essi

  Aaa, aivan!! Kun näytin miehelle kuvaasi ka sanoin että näytät jessicalta (tietää että olen simpson fani!!!) ja kerroin että kirjoitin myös sulle tästä. Hän sanoi että osa voi pitää jessicaa ”ei kauniina” ison suun vuoksi, että kannattaa kuulemma miettiä mitä kommentoi. Olin niin tuohtunu kun kuuluu omiin suosikkeihin ja sitten vielä ajattelin että voi perse-mies tais olla oikeassa kun kommentti oli poistunut. Maybe you feel my pain? Haha

  • fityoutoo

   Siis just se suu on makee! 😀 Lisäksi mä lohdutan itseäni, ettei Jesicankaan nenä oo ihan normaali hih hih… Katoitko sillon kun tuli se reality telkkarista? Siitä tosin on joku sata vuotta jo…

 6. Essi

  Niin ja kerta ajatuksesi jessicasta kohtaa omieni kanssa niin haluan vielä sanoa;
  Teissä on VALTAVASTI samaa

 7. Essi

  Joo katoin!! 🙂 ja se suu on just niiiiiiiiiin makee!!!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.