Fit you too
Fit you too

Ei hitto mitä porukkaa tuolla tinderissä on!?!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tiedätte varmaan kaikki tinderin. Siis sen paikan, jossa haetaan seuraa kuka milläkin tarkoituksella. Aika moni mun ystävistänikin on siellä. Ja voi taivas millaisiin tyyppeihin he siellä törmäävät!
Ystäväni kirjoitteli erään Tinder-matchinsä kanssa niitä näitä ja kertoi tälle olleensa juuri Tammerfesteillä. Mies kommentoi tähän, että miksi väität olevasi urheilullinen kuvauksessasi, kerta olet ihan juoppo? Hmm.
Eikä tässä vielä kaikki. Mies myös epäili ystäväni kärsivän hänen kuvansa perusteella kilpirauhasen vajaatoiminnasta( (!?!?!?!?!?!?), huomasi ilmiselvän lihasepätasapainon, sekä viimeisenä niittinä kehui ystävääni päärynävartaloiseksi! Siis oi mikä itsetunnon kohottaja kyseessä! Vaikka sinänsä ei tarvitsisi, niin voin mainita, että ystäväni on hoikka ja treenaa aktiivisesti – ja ei, hän ei todellakaan kärsi edes kilpirauhasen vajaatoiminnasta (joskaan sillä nyt ei luulisi ihan kauheesti olevan väliä, etenkään siinä vaiheessa, kun olet vaihtanut ihmisen kanssa vasta muutaman viestin). Olin tämän tarinan kuultuani niin hoo moilasena, että jouduin keräilemään leukaani pitkät tovit lattialta ennen kuin suu meni kiinni.
KUKA KEHTAA KIRJOITTAA NOIN TÄYSIN TUNTEMATTOMALLE IHMISELLE?ihana_ihminen2
Tiedän kyllä, että sinkkumarkkinoilla meininki voi olla joskus julmaa, mutta ihan oikeesti!? Onko todella tällaisia ihmisiä olemassa, enemmänkin? Olen itsekin urheilullinen (no en varmaan kaikkien mittakaavalla, heh), enkä voisi koskaan elää sohvaperunan kanssa. Eli mielestäni siinä mielessä arvojen on oltava samat. Mutta sellaisen selvittäminen vaatii kyllä hieman enemmän, kun pari viestin vaihtoa.
Olisi ihan kiva tietää, että millainen nainen olisi sitten tälle esimerkin herralle riittävän treenattu? Ei tietenkään kaikkien ihmisten ulkonäönkään tarvitse miellyttää silmää ja tottakai parinvalinnassa ulkoisilla tekijöillä on paljon merkitystä. Ymmärrän myös sen, jos jollekkin juhliminen ja alkoholinkäyttö ovat parisuhteessa ehdoton nou nou. Mutta onko ”urheilullinen nainen” ainoastaan sellainen, joka viettää kaiken vapaa-aikansa salilla ja kropassa ei ole missään kohtaa grammaakaan ylimääräistä? Mistä lähtien urheilullinen ihminen ei voi käydä esimerkiksi festareilla, vaan on heti juoppo?
Voiko sit vaan olla ”silleen normaalin verran urheilullinen”, eikä ihan syömishäiriön partaalla keikkuva himotreenaaja? Jos voi, niin valitsen ehdottomasti sen vaihtoehdon silläkin uhalla, että muistutan päärynää!ihana_ihminen3
Tottakai jotkut ovat pinnallisia tyyppejä ja vaativia kumppaninsa suhteen, se on selvä. Mutta on jotenkin tosi surullista jos jonkun ihmisen pääprioriteetti parinvalinnassa on lihastasapaino? Hetkinen, mihin katosi sellaiset ”suht” tärkeät ominaisuudet, kuten positiivisuus, huumorintaju, samat arvot, sama aaltopituus yms yms? Ihastuin itsekin miehessäni ekana komeaan ulkonäköön, mutta jos hän olisi alkanut heti tenttaamaan ruokavaliotani ensitreffeillä, niin tuskinpa tästä olisi mitään vuosisadan rakkaustarinaa saatu aikaiseksi! Mielestäni ihmiselle tulee antaa mahdollisuus avata suutaan, ennen kuin tuijottaa vain hänen fyysisiä ominaisuuksiaan. Enkä tällä tarkoita silti, että sun täytyy siellä tinderissä painaa jokaiselle pelkkää vihreetä. Tottakai jotain vetoa täytyy ulkonäköönkin olla.
Ei voi kuitenkaan koskaan tietää millaiset taustat ihmisellä on, vaikka toisaalta eikös se riitä, että itse tietää mitä on ja mitä ei ole. Kuvakin antaa vain aika pienen maistiaisen siitä ihmisestä. Toki olen itsekin sitä mieltä, että kyllä terveelliset elämäntavat näkyvät myös ulospäin, mutta en alkaisi tuntematonta ihmistä heti kättelyssä haukkumaan laiskaksi plösöksi… En edes silloin, vaikka minua olisi huijattu sporttisella profiilikuvalla ja vastassa olisi kaikkea muuta.
Mä oon törmännyt mun omaan mieheen facebookissa, joten oon vähän huono kritisoimaan tinderiä. Mutta kun on kuunnellut mun sinkkukavereiden juttuja, niin tuntuu, että monella on aika kohtuuttomat vaatimukset toisen vartalon tai ylipäätään ulkonäön suhteen! Ja sanotaan, että naiset ovat vaikeita ja saavat ihme kohtauksia, mutta kyllä se toimii molempiin suuntiin. Tämä sama ystäväni on mm. saanut kuulla olevansa hirveän vaativa PERSOONA kun halusi ravintolassa uuden cokiksen, kun hänen juomassaan ei ollut yhtään hiilihappoa.
Kuten sanoin, niin liikunnalliset elämäntavat ja terveelliset arvot ovat varmasti parisuhteessa merkityksellisiä tekijöitä. Mutta ei nyt voi aivan kohtuuttomiakaan odottaa ja vaatia! Jos itse on himotreenaaja, niin voiko silloin vaatia toistakin olemaan? Tai jos itse laskee millin tarkkaan kalorit, niin onko silloin tulevan kumppaninkin oltava exel-taulukon kanssa laskemassa riisinjyviä? Koen ainakin itse muuttuneeni viimeisen kymmenen vuoden aikana jotenkin kypsempään suuntaan. Eli aika paljon muutkin asiat kuin oman rasvaprosentin mittaus saa elämässä suurempaa roolia. Eikä se silti tarkoita, että on heti päärynävartaloinen juoppo.ihana_ihminen1
Toivon tälle herralle kaikkea hyvää ja onnea naisen metsästykseen. Toivottavasti teistä kukaan ei joudu hänen loukattavakseen.
PS. Koko teksti on julkaistu ystäväni suostumuksella.
PPS. Mun oli vielä pakko kysyä mielipidettä mieheni veljeltä, joka on myös PT ja ympäri vuoden tosi hyvässä kunnossa. Hän on tosin tällä hetkellä varattu (sorry girls!), mutta kysyin mitä hän odottaa kumppaniltaan terveellisten elämäntapojen ja treenin suhteen? Ja näin hän vastasi:
”Mun mielestä on tärkeintä, että ihminen on löytänyt oman juttunsa, jolla purkaa esimerksi stressiä ja tuntee olevansa ylipäätään terve. Sillä, treenaako kerran vai viisi kertaa viikossa, ei ole mitään väliä. En pidä itse liian treenatuista naisista, eli mun makuun nainen ei saa olla mikään ”revitty” tai rasvaton. Pitää olla jotain mistä ottaa kiinni! Tärkeintä on, että voi hyvin omassa kropassaan.
Mä en myöskään jaksas, että mun daami juoksee koko ajan salilla. Siitä tulis vain paineita”.

Oskua voi seurailla Instassa nimellä oskargruner
Nyt kaikki seuraamaan Oskua instaan 🙂 ! Hän on myös meidän Benin kummisetä!

Nyt sit kehiin teidän kauheimmat tinder-kokemukset! Mulla on popparit valmiina! 😀

Kommentit (55)

 1. Mari Kononen

  Oon käynyt oikein onnistuneilla Tinder-treffeillä ja useammasta olis voinut kehittyä enemmän jos en ite olis niin kranttu 😅 ( Tuun luultavasti olemaan se yksinäinen hullukissanainen :P) et oon pahimmilta säästynyt mutta muutama urpå on tullut vastaan. Läheteltiin muutama viesti mukavan oloisen miehen kaa ja se kysyi kahville, vastasin et joo mennään vaan mut hän vastaakin tähän et joo sori ei, oot liian pullukka mun makuun. Olin vähän et ööö iteppä kysyit ja hoomoilasena. Ilmeisesti tällä ihmisellä oli itellä paha olla ja piti päästä toista tylyttämään. Toinen turn off oli kun mielenkiintoisen oloinen superkomistus kysyi ennen treffejä et ei kai haittaa jos hän tulee sinne kamapäissään😳Ja siis se tuli yllätyksenä et mitään käyttää koska tyyppi oli aktiiviurheilija ja päivätöissä.

  • fityoutoo

   Kamapäissään??? Siis luinko mä nyt oikein 😀 ? Oliko toi tarkoitettu siltä herralta ”vitsiksi” vai ajatteliko hän kertoa sulle heti alussa omasta päihdeongelmastaan…?

  • Mari Kononen

   Joo ihan oikein luit. Kertoi että rankka arki vaatii vähän kovempaa rentoutusta… Ilmeisesti sen verran äijällä oli järkeä et sentään asiasta ilmoitti. Olis kyllä ollut niin jostain jos ei olis asiasta ilmoittanut etukäteen. Sanomattakin selvää ettei koskaan nähty.

 2. Hanna

  Wau… siis vaan Wau ja onneks en oo sinkku koska tuskin kelpaisin enää kellekään nykymaailman standardeilla 😂😂😂

  • fityoutoo

   My thoughts exactly….

 3. Tiia

  Ihan huippua että julkaisit tämän postauksen, koska täällä on myös yksi, jolla menee ihan totaalisesti hermot Tinderiin ja kaikki vertaistuki (vaikkei nyt ollutkaan sun oma kokemus) on aina tarpeen. 😀 Välillä lataan sen, kun iskee sellainen fiilis, ja yleensä poistan lähes samana iltana, kun ei niitä ihmisiä siellä vaan kestä. En ymmärrä, kun moni mun kaveri on käynyt hyvilläkin Tinder-treffeillä ja pari löytänyt jopa oman poikaystävänsäkin sieltä, mutta mä olen kunnon friikkimagneetti. Yleisin, mitä saan, on panokutsuja, joista en todellakaan innostu eikä mun kuvasta tai tekstistäkään todellakaan saa sellaista kuvaa, että olisin niiden perässä. Sitten tietysti miehiä, jotka eivät vaan kykene keskustelemaan yhtään mistään ilman jotain pervoilua. En ole käynyt varmaan yhtäkään normaalia keskustelua fiksun ihmisen kanssa siellä. 😀 Pari kertaa on pitänyt mennä treffeille jonkun kanssa, joka on alkuun vaikuttanut normaalilta, mutta sitten juuri ennen treffejä onkin joko feidannut tai paljastunut ihan sekopääksi. Eräskin seurasi TUHANSIA nuoria (jopa alaikäisiä) naisia Instagramissa ja hälytyskellot alkoivat soida, kun kyseessä oli kuitenkin yli kolmekymppinen mies.
  Itse olen vuosien saatossa treenannut todella paljon, vaikken mikään kilpaurheilija olekaan, mutta nykyään, kun on terveyden (mm. sen kilpparin vajaatoiminnan :DDD) kanssa tullut kamppailtua, treenimäärät ovat vähän laskeneet ja ulkomuotokin pehmentynyt. Kasvotkin ovat olleet astmalääkkeistä monta kuukautta niin turvonneet että tuollaiset ylipinnalliset miehet varmaan säikähtäisivät, haha. Kyllä sitä kieltämättä välillä miettii että kelpaako tässä maailmassa kellekään, kun ei ole fitness-kroppaa ja välillä turvottaa pahastikin noiden sairauksien takia, kun tuntuu että moni mies vaatii ihan liikoja. Itseä ei kiinnosta yhtään se, että millainen kroppa miehellä on niin kauan kuin hän on itse tyytyväinen ja liikkuu edes vähän, niin tuntuu karulta pelätä että kelpaako kellekään sitten itse. Toisaalta, ehkäpä niitä vähemmän pinnallisiakin miehiä jossain on, varmaan Tinderistä kaukana. 😀

  • fityoutoo

   Hyi hemmetti! Siis toi instagramkyylä. Varmaan joo voi olla ihan ”normaalikin” ihminen, mutta pidän silti vähän outona, että yli 30-v kundi haluaa seurailla teinien touhuja.
   Ihan varmasti niitä hyviä miehiäkin on, JOPA tinderissä, mutta en kyllä pelkästään sen varaan laskisi, jos olisin itse vielä sinkku. Niin paljon ihmeellisiä juttuja olen kuullut – vaikka tosin myös erittäin hyviä kokemuksia.

 4. Nina

  Oskar on hot😀 Mun ystäväl syntys juuri meidän ystäväpiirin ensinmäinen ”tindervauva” joskus sielläkin tärppää. Aurinkoista kesää!

  • fityoutoo

   Siis Oskuhan on 😀 !!
   Kyllä meilläkin on lähipiirissä pari, joka on pidempään ollu yhdessä ja Tintsussa tapasivat!

 5. Mari

  Järkyttävää !!!!! Suorastaan raivostuttavaa !!!! Itse kärsin HUOM ! painotan sanaa KÄRSIN vaikeahoitoisesta kilpirauhasen vajaatoiminnasta, minulla on krooninen kilpirauhasen tulehdus ja sen seurauksena vajaatoiminta. En todellakaan ole itse itselleni sitä tietentahtoen hankkinut, vaan valitettavasti sukurasite on olemassa ja näitä sairauksia kun ei itse valitse. Varmasti kaikki meistä olisi mieluusti niin terveitä kuin suinkin. Minulla ei myöskään ole päärynävartaloa 😉 Tosin nestettä on ja lääkitystä joudutaan usein muokkamaan, koska oma kilpirauhaseni toiminta on jo hyvinkin poissa pelistä. Ylipainoa on ja sitä entisenä urheilijana tässä koitetaan kokoajan saada hallintaan, mutta keho on välillä toista mieltä.
  ” Mies myös epäili ystäväni kärsivän hänen kuvansa perusteella kilpirauhasen vajaatoiminnasta( (!?!?!?!?!?!?), huomasi ilmiselvän lihasepätasapainon, sekä viimeisenä niittinä kehui ystävääni päärynävartaloiseksi! Siis oi mikä itsetunnon kohottaja kyseessä! Vaikka sinänsä ei tarvitsisi, niin voin mainita, että ystäväni on hoikka ja treenaa aktiivisesti – ja ei, hän ei todellakaan kärsi edes kilpirauhasen vajaatoiminnasta (joskaan sillä nyt ei luulisi ihan kauheesti olevan väliä, etenkään siinä vaiheessa, kun olet vaihtanut ihmisen kaksi vasta muutaman viestin).”
  KUKA VOI AJATELLA NOIN ? EN TOIVO KENELLEKKÄÄN SAIRAUTTA, MUTTA TÄLLE KAVERILLE VOISI JOPA JONKUN PIKKU OPETUKSEN LUOJA JÄRJESTÄÄ. NOIN EI VAAN SANOTA KENELLEKKÄÄN!
  VERENPAINEENI HIPOO PUNAISTA , JOTEN OLEN PUHUNUT !
  Ihanaa kesän jatkoa sinulle Katri, olet huikea mimmi !

  • fityoutoo

   Kiitos <3. Ja tsemppiä inhottavan sairauden kanssa.
   Mietin vain sitä, että jos mun kaverilla olisikin ollut vaikka se vajis..? Se olisikin varmaan ollut tälle tyypille riittävä syy antaa pakit. Eiks toi nyt siltä vähän kuulosta!?
   Tai sitten tolle äijälle ois voinut vastata, että "Erektiohäiriöitä? Nään sen naamastasi."

 6. Kia Paajanen

  Anteeks mutta nauratti niin että melkeen tuli pissat housuun! Siis (aikuisten) oikeesti tollasia miehiä on olemassa! 😆 on varmaan sit itse täydellisyys ,voi elämän kevät..
  Oma exä oli yhen sortin narsisti ja itteään täynnä joka yritti jatkuvasti muokata miusta sellasta kun halusi.
  Hyvä kirjoitus 👍

  • fityoutoo

   No onneksi on ex! Tiedän myös yhden ystäväni exän, joka kovasti vihjaili mitä kaikkea ulkonäössä ystäväni voisi korjailla. Ei varmaan tarvitse sanoa, että ei se jätkäkään nyt mikään mr finland ollut.

 7. Minni

  Eipä tartte ihmetellä miksi Suomessa on 750 000 yksineläjää (5,6 miljoonasta!). Mitähän super-uroksia nämä tyrmääjät oikein ovat? Jos onkin pinnallinen ja muita arvoja vailla, miksi pitää tylyttää muita? Noh, herttaista elämää siellä mamin peräkammarissa. Onnetonta että moni herttainen ja sydämellinen nainen, jolla olisi paljon tarjottavaa myös älyllisesti, jää yksin ulkonäkö-fasismin takia. Meikäläinen on toiveiden ulkopuolella iän ja sairauden takia. Surettaa vaan nuorempien puolesta.

  • fityoutoo

   Siis oon IHAN samaa mieltä! Moni oikeasti fiksu, kypsä ja kaikenpuolin simpakka likka joutuu käymään läpi vain noita panoehdotuksia ja ihme hämäräheikkejä. En voi tietenkään sanoa varmaksi, mutta epäilen, että enemmän siellä on naiset tositarkoituksella liikkeellä, mitä miehet.

 8. Jonna1983

  Hurri kakkonen! Niin ovat samannäköisiä. Tinderiä olen käyttänyt ainoastaan kaverin puhelimella baarissa ja tarjonta näytti aika huonolta 😣 onneks ei moista tarvitse murehtia. Ainakaan tällä hetkellä 😀

  • fityoutoo

   Mä oon kyllä selaillu mun kaverin tinderiä ja on siellä ihan kivan näköisiä miehiä kyllä, Mutta toki kuva ei aina kerro kaikkea, etenkin jos se on jostain 20m päästä otettu, yöllä, selkä kameraan päin 😀 …

 9. C

  Oskar on hot! 😀 että terkkuja vaan! Tosi harmi kun mäkin oon varattu kahden lapsen äiti aaahaaaaa 😀 😀 😀

  • fityoutoo

   Puhutko nyt minusta heh heh? Ei vaan, on se hot. Mut pelastaa tietty se, että oon sen veljen kanssa 😀 😀 😀 !!!

 10. Girly

  Siis mitä ihmettä!!? en tajuu kuinka joku pystyy sanoo tolleen…
  Itellä tulee välillä vastaan tinderis matcheja, jotka vaikuttaa alussa mukavilta ja tulee ihan hyvii asiallisia keskusteluja…mutta sitten YHTÄKKII tulee viestii että ”pannaanko tänään”, ”saat mun peniksen kovaks”, ”haluisin nii panna sua”, ”laita mulle tuhma kuva”! Ja arvaakko meneekö maku kokonaan tollasista! HYI!
  Kerran tuli ekana viestinä ”anna mulle persettä huora!”
  Mutta oon kyllä saanut sieltä myös parin hyvän ystävänki, että ehkä siinä toivossa mulla on vielä se 😀

  • fityoutoo

   Hyi helv…. Siis oikeesti?? Oikeesti, en oo kuullu miehestä jota naiset ahdistelis noin. Mikä hitto siinä on, että se muna pitää tunkea ruutuun heti kättelyssä?

 11. Emma

  Tinder on kyl parasta viihdettä välillä! Täältä pesee parhaimmat (aka kauheimmat) kokemukset! Ihan ok:lta vaikuttavat kundit, jotka pyytää et jatketaa whatsupissa. Okei suostun ja sit tulee joko stondiskuvia tai alastonkuvia, ei tsiisus ei ei näin! Delete. Iha ok:lta vaikuttava 30v kundi jonka kans kivat keskustelut, treffien lähestyessä kertoo asuvansa äidin helmoissa. No suostuin treffeille kuitenkin (joo ei olis pitäny), olin sitten tunnin ajan terapeuttina, kundi puhu vain itsestään ja olisi oikeasti tarvinnut oikean terapeutin kuuntelemaan, sen verran raskaita juttuja kertoi. Jälkeenpäin laittoi vielä vietin että ois pitäny suudella sua ….
  Varmaa puolet tinderissä olevista miehistä pelaa frisbeegolffia 😀 parit treffit ollu pelaamassa, ei jaksa kiinnostaa 😀 Sitten on nää jotka ei tuu ollenkaan paikalle, eivät vastaa viesteihin, katoavat kuin tuhka tuuleen. Mikä oikeasti pelottaa? 😀 ite meen treffeille ihan vaan tapaamaan ja keskustelemaan, tutustumaan uuteen ihmiseen, en oo samantien alttarille menossa.
  Hyviäkin treffejä on ollut, ihan normaaleja kundeja, mut ei vaa sit kipinöi/jotain puuttuu.
  Tinder on kuin peli, viihdettä, ja se ärsyttää kyllä itseäni. Jokaisen kuvan takana on kuitenkin ihminen.
  Tällä hetkellä oon tauolla sieltä, kun ei vaan jaksa tutustua uusiin ihmisiin, turnausväsymys 😀 parhaimmillaan kävin 3 treffien viikkovauhtia.

  • fityoutoo

   ”Ois pitänyt suudella sua.”
   Repesin niin, että purkka lensi pöydälle 😀 !!!!

 12. Jenny

  Super hauska postaus! Mä oon ollut ihan järkyttynyt välillä kun kaverit on kertonut vastaavanlaisista kokemuksista. Joskus jopa mietin, et värittääkö ne näitä juttuja mut selvästi ei. Kyl ihmisiä on moneen junaan! Itse olen tinderin avulla mieheni ja pienen vauvani isän löytänyt, joten pakko vähän myös hehkuttaa sitä. <3 Kävin myös ennen mieheni tapaamista parilla treffeillä oikein fiksujen, koulutettujen ja urheilullisten miesten kanssa. Ehkä mulla kävi vaa hyvä tuuri ja onnistuin pari helmeä sikojen seasta löytämään… tai tietysti ne löysi mut! 😉

  • fityoutoo

   Hei wau!! Mäkin oon siis mieheni FB:ssä jossain sellasessa jutussa tavannut, jossa voi selata fb:n käyttäjiä oliko iän ja paikkakunnan mukaan (kiva stalkkeri). Ja nyt ollaan onnellisesti menossa naimisiin, että ei kai sen niin väliä missä tapaa kun kipinät lyö!

 13. maissi

  En ole ikinä käyttänyt tinderiä mutta olen kyllä kuullut kaikenlaista. Miehet ovat armottomaati arvostelleet naisen vartaloa ja ulkomuotoa! Eivät ole kuitenkaan itse viitsineet kurkata peiliin ja arvioida niitä omia vatsamakkaroita ja pöhöistä tilaa. Varmasti löytyy naisiakin jotka arvostelevat noin, mutta on se ollut hurjaa luettavaa mitä miehet kirjoittavat. Kerran yhdet treffit olivat alkaneet niin, että 10min juteltua mies oli sanonut ”et oo tarpeeks fit, ei tästä tuu mitään”.
  Ja hän puhui naiselle joka näyttää siltä että viihtyy salilla ja huolehtii itsestään.
  Ja hei asiasta sadanteen! Mistä noi sun korvikset on? Ne on IHANAT!!!!!!

  • fityoutoo

   Oi kiitos! Siis en yhtään kyllä muista 🙁 ! Nää on jo ainakin 2v sitten ostetut. Veikkaisin, että joku perus Glitter tms.

 14. amanda

  itsellä hieman erilainen stoori, mutta omalle kohdalle sattuessa kamala sekin 😀 minua ei siis kummemmin tylytetty tässä, vaan juurikin toisinpäin.. juttelin matchini kanssa jopa viikkoja tinderissä ja juttu luisti. siirryimme whatsapin puolelle keskustelemaan ja asiaa riitti jopa kuukauden ajan (välimatkan vuoksi emme vielä tavanneet). noh, lopulta sovimme deitit ja kun näin hänet, oli tyyppi melko erinäköinen kuin kuvissa. ei siis mitenkään eri ihminen, mutta sanotaanko näin, että taitava itsensä kuvaaja ollut ;D noh, en antanut tämän häiritä (vaikka ärsytti vietävästi, kun kuvissa oli omaan silmääni komea mies ja livenä ei vastannut sitten yhtään omia ”ihanteitani”.. ja tämäkin nyt valitettavasti vaikuttaa heti mielenkiintoon), vaan halusin tutustua mieheen treffien ajan. VIRHE! mies oli aivan innoissaan ja en päässyt tilanteesta mitenkään pois, sillä tapasimme kahvin merkeissä kotonani (asun pikku paikkakunnalla, jossa ei kahviloita eikä muuta auki illemmalla) ja mies oli luonani 6 TUNTIA!!!! eikä juttu edes lopu tähän: päivän jälkeen ilmoitin kohteliaasti, että en ole kiinnostunut, mutta tyyppi vain jatkoi viestien pommittamista ja eri somekanavissa jahtaamista. hän lähetti jopa kukkia, vanhempieni kotiin……………………. oli kuulemma nimen perusteella lähettänyt puskan ja menikin sitten väärään osoitteeseen.
  nämä olivat siis ainoat tinder treffit joilla olen käynyt, että hyvin meni noin omasta mielestä 😀 😀

  • fityoutoo

   Siis ei terve…….No, yrittänyttä ei laiteta! 😀 Tässä tarinan opetus!

 15. Tommi

  Kirjoituksessa mainittu nainen ei selvästikään ole huomannut Tinderissä olevaa match:n poistavaa nappulaa. Jos on niin vastenmielistä juttuseuraa kannattaa sitä käyttää. En voi ymmärtää tuollaista valitusta,kun asian voi hoitaa hyvin helposti.

  • fityoutoo

   En nyt osaa kaverini puolesta kommentoida miksi ei poistanut, mutta sen tiedän, että keskustelu loppui näiden viestin jälkeen, vaikka mies olisi kuitenkin halunnut vielä jatkaa tutustumista. Loogista eikö?
   Ehkä itse olisin saattanut ihan silkasta mielenkiinnosta vielä kuunnella, että millaista skeidaa sieltä sataa niskaan. Ihmettelen tosin, miten mun kaveri pystyi noinkin asiallisena pysymään.

 16. Nimetön

  Ai kamala! Mikä tää tyyppi oikein on! itse olen tinderin kautta tavannut vain fiksuja tyyppejä, ja ihan oikeastikin tutustumisen arvoisia,vaikka jotkut olisi voinut jättää välistä, mutta ei mitään vastaavaa ole kyllä tullut vastaan.. 😮

  • fityoutoo

   Onneksi sulla on ollut positiivisia kokemuksia! Ja varmasti siellä on ihan järkevääkin porukaa…

 17. eshesh

  Olen kohta 21, sinkku ja voin rehellisesti todeta, että miehillä ne odotukset ja standardit on korkealla. Olen mm. kuullut suhteesta, jossa tytön paino ei saanut nousta yli 55-kilon (silloinen kilpaurheilija, todella hoikka mimmi) tai muuten tulisi ero. Tämä on vain yksi tarina muiden joukossa. Normaalipainoisia tyttöjä ja tosiurheilullisiakin gimmoja pidetään ”ihan tavallisina” tai ”voisi olla vähän kiristelyn varaa”. Mulla alkaa veri kiehumaan. Inhoan tätä nykyistä ulkonäköpaineista maailmaa ja inhoan ennen kaikkea sitä, että omat ajatukseni ovat välillä vaarallisen paljon kyllästetty ajatuksilla siitä kuinka olen itse liian paljon sitä ja tätä ja ennen kaikkea liian vähän jotain. Monet naiset ja varsinkaan miehet eivät todellakaan ymmärrä kuinka paljon on kuvankäsittelyä ja työtä sen takana, että mimmit saadaan näyttämään Victoria´s Secret -malleilta, pelkästään se contouringin, baby oilin ja tekotukan määrä mitä muotinäytöksissä käytetään… Alkaa heikompaa hirvittää. Harmi, että normaalit tytöt aamuluennoilla ja yliopiston ruokalassa eivät tunnu enää riittävän.

  • Timppa

   Miksi meille miehille vain pitäisi ”riittää” se miltä toinen sattuu näyttämään? Johan yllä olevissa kommenteissa moni treffeillä käynyt nainen kertoo pettyneensä siihen, miltä kumppani näyttikään, joten mitä pahaa on tai kiellettyä on vaatia tiettyjä ominaisuuksia mahdolliselta tulevalta kumppaniltaan? Olipa se ulkonäköön tai vaikka elämänkatsomukseen liittyvää.
   Tämän blogin kirjoittaja on malliesimerkki siitä miten terveet elämäntavat liikkumisen ja ruokailutapojen suhteen näkyvät vielä silloinkin kun parikymppisestä tyttösestä on tullut päälle kolmekymppinen, aikuinen nainen. Myöskään kaksi lasta ei näytä jättäneen mitään ”pelastusrengasta”. Asia, mitä harva äippä tätä nykyä on ilman.
   Jos sinä parikymppisenä et ole VS-mallin mitoissa tai tietyssä painossa, älä huoli. Lue ja katso vaikka tämän blogiportaalin näitä kolmekymppisiä bloggarinaisia ja ota heistä mallia ennemmin kuin noista kammoksumistasi muokatuista malleista. Elämässä yleensäkin kyse on siitä, onko valmis näkemään vaivaa asioiden eteen vai ei. Sekin aika, mikä menee ahdistukseen kerryttämiseen jostain täysin itselle ulkopuolisesta asiasta, voidaan käyttää johonkin paljon rakentavampaan.

  • fityoutoo

   Timpalle ensinnäkin kiitos kauniista sanoista, olen imarreltu 🙂 ! Ja on toki ainoastaan itsestä kiinni YLEENSÄ (jos sairauksia ei lasketa) kuinka itsestään huolehtiin ja millaiset elämäntavat valitsee. Jopa näin pienten lasten äitinä se onnistuu, vaikkakaan ei ole aina helppoa.
   Ja ikä nyt tekee vääjäämättä tehtävänsä, mutta ehkäpä vähäisestä viinankäytöstä ja röökaamisesta johtuen naamakin no kestänyt ajan saatossa ihan hyvin 😀 .
   Ja Esheshille, ymmärrän kyllä pointtisi. Silloin kun olin itse 20-v (jahas, sain juuri itseni kuulostamaan vanhalta!) ei ollu vielä juttuja nimeltä instagram ja muu ”sossu”. Sitä pyöreetä pakaraa ja tekotukkaa ei ollu tyrkyllä ihan niin paljon. Mutta toisaalta, aika harva (jos yksi tuhannestakaan) meistä on mikään glamourmalli, eikä tarvi ollakkaan. Mä epäilen, että moni kundi pitää oikeasti ihan tavallisista tytöistä. Jos itsestään pitää huolta, se varmasti lisää vetovoimaa, mutta en jaksa uskoa, että nykyään parisuhteen edelltys on, että on joku kansikuvatyttö.

 18. Katrimaria

  Hah! Viime lauantaina klo 0415 kilahti tinderviesti mieheltä, jonka kanssa olin muutaman ihan asiallisen viestin vaihtanut. Sellanen nelikymppinen ihan asiallinen. Juttu jäi vähän kiireiden takia kesken. Hän sitten päätti lähestyä ”Seksiäkö vaan haluat?” Vastasin kieltävästi. Seuraavaksi tuli :”Tulisitko rentoutumaan mun kanssa? Haluan olla vain lähellä, etsin elämänkumppania” kerroin, ettei ihan näillä spekseillä… Seuraavaksi: ”Voin nuolla ensin” WTF???? Käskin nukkua pään selväksi ja delete. Esittelytekstini ei anna ymmärtää, että olisin panoa vailla tms. Yhden ok tyypin olen sieltä tavannut, siitä ei vain harmikseni tullut mitään. En vaan tiedä uskaltaako noita ukkoja edes tavata, kun näitä horrorjuttuja kuulee…

  • fityoutoo

   Valitettavasti Tinder on monelle miehelle nimenomaan väylä vongata seksiä. Se on kyllä tullut niin selvästi ei pelkästään omien frendieni kokemuksista, vaan myös näistäkin kommenteista.

 19. Minnie

  Olisin varmaan itse laittanut ko. kundille vastakysymyksen: Aivojen vajaatoiminta? Ihan vaan aidosti huolestuneena tiedustellen.
  😀

  • fityoutoo

   Ahahahaha. Siihen ei auta edes thyroxin-hoito!

  • Nina

   Voisin kommentoida sun snäppäilytahtia samalla. Säälin miten keskityt vain someen pienten lasten äitinä.

  • fityoutoo

   Kommentoi ihmeessä! Miksi itsekään snäppejäni katselet jos ”prefer real life”??? 😀

 20. Riina

  Hieman aihetta sivuten. Mielenkiintoinen keissi, jossa asiattomaksi äitynyt mies sai palautetta suoraan Bumble appin porukalta itseltään. Kyseessä siis deittailusovellus, jonka perustaja on myös ollut perustamassa Tinderiä (mutta lähtenyt sieltä seksuaalisen ahdistelun takia). http://www.attn.com/stories/8876/bumble-supports-woman-who-was-harassed-on-app
  ((Vielä joku aika sitten tätä appia ei Suomessa löytynyt ainakaan appstoresta, nyt vissiin on?))
  Mitä Tinderiin tai yleensä nykypäivän kaikkeen netti- ja somemaailmaan tulee, on kyllä jotenkin järkyttävää, millä vauhdilla ihmisten käytöstavat on alkaneet karisemaan. Onneksi on paljon fiksuakin porukkaa liikkeellä (ja itse tuun aina jotenkin hirmu hyvälle tuulelle, jos esim. eksyn nettikeskusteluun joka pysyy asiallisella tasolla, vaikkakin eri mielipiteitä esitettäisiin). Mutta en voi käsittää kuinka monen mielestä tuntuu olevan ok arvostella toista ihmistä todella törkeästi, on sitten kyse ulkonäöstä tai esim. ammatinvalinnasta, ja tapahtuu se sitten deittiappissa tai vaikka blogin tai uutisen kommenttiosiossa.

  • fityoutoo

   Aamen tolle! Vaikka kuinka pitäisit toista ihmistä epämiellyttävänä, niin mikä ajaa ihmisen alkaa laukomaan törkykommentteja? Joku oman egon kohotus?
   Jotenkin sen voi vielä ymmärtää 13-vuotiaalta teiniltä, mutta ei aikuiselta ihmiseltä. Mutta joo, todella huolestuttava ilmiö, joka pahenee vaan.

 21. Antti

  Näin miehenä tuo on hieman harmi, että ilmeisesti suurempi osa meistä osaa tuon perseilyn jalon taidon ja hankaloittaa sitten ajatuksella mukana olevien pelimerkkejä. Tinderissä muutaman ihmisen kanssa keskustelleena on ainakin omasta mielestä hämmentävää, että nämä fiksuilta vaikuttaneeet naiset ovat jokusen sananvaihdon jälkeen ikään kuin jääneet odottamaan sitä ”alapääkommenttia”, ja jossain vaiheessa sen puuttumista jopa ihmetelleet 😀 Eli ilmeisesti tuo on valitettavasti enemmän sääntö kuin poikkeus.
  Eipä tulisi omaan mieleen tuntemattomille tai lähes tuntemattomille päästellä sen tasoista läppää, mitä esim tässä ketjussa on nyt tullut esille. Vahvaa alisuorittamista kyllä.

  • fityoutoo

   Ehkäpä sä Antti palautit meidän naisten uskon siihen, että Tinderissä voi kohdata myös fiksuja, asiallisia ja jopa keskustelutaitoisia ihmisiä 😉 ?

 22. Em

  Aika moni treffien jälkeen ilmoitti mun olevan liian läski ja valehtelija, kun mulla ei ollut itsestäni todenperäistä kuvaa. Monta WTF-hetkeä koettu. Ja siis todella moni näin sanoi.. Surullista ajatella, kuinka niin usea mies tässä maassa etsii jotain satuolentoa itselleen 🙁 Mutta kyllä niitä kivojakin ja liian innokkaitakin löytyi 😀 Ja sitten myös sellaisia, kun annoit kohteliaasti rukkaset, niin mukavuus loppui kuin seinään ”haista huora vittu..” yms. Nykyään somessa on helpompi jakaa mielipiteensä ja haukkua. Ei kukaan päin naamaa uskalla sanoa mitään, mutta jälkeenpäin kyllä sitten viestin muodossa. Niin kummalliseksi mennyt tää touhu!!

 23. Veera

  Tässä on jaettu monta kauhukokemusta tinderistä ja näköjään moni samaistuu niihin. Myös minä pari vuotta sitten kohtasin sovellusta käyttäessäni muutaman todella härskin tyypin (en onneksi kasvotusten asti), joiden todellisuutta kyllä jälkeenpäin epäilin.. Puhelimeni täyttyi pervoista kuvista ja ehdotuksista. Onneksi mukaan mahtui tuolloin myös oikeasti niitä hyviä tyyppejä ja hyviä kokemuksia. Tosin mun kokemukset pohjaa kahden vuoden päähän… Oman avomieheni löysin Tinderin kautta ja pian on jo kaksi vuotta pidetty yhtä. Onneksi itse annoin tinderille vielä yhden mahdollisuuden muutaman huonon jälkeen. 🙂

 24. Puukko kurkulla Tinderiin – Queen of Everything

  […] ja sitä tämä nykyajan meininki näyttää olevan. Fit You Too -blogin Katri kertoi taannoin Tinder-postauksessaan taas riittävästi hyviä syitä pysyä erossa siitä kauhukammiosta, eikä minua tuollaiseen […]

 25. Huli

  Hei,
  Mun mielestä sun yleistäminen tässä postauksessa oli aivan kohtuuton. Jos tarinasi kertoi vaih yhdestä miehestä ja hänen käyttäytymisestään niin miksi otsikko on ”Ei hitto mitä porukkaa tuolla Tinderissä on.” ? Niinkuin se olisi jotenkin sen sovelluksen vika, tai että kaikki siellä olisivat samanlaisia 😀

  • fityoutoo

   Postauksen tarina kertoi tosiaan vain yhdestä herrasta, mutta kuten varmaan näistä kommenteista huomasit, niin aika yleistä on! Lähes kaikki (siis nyt puhutaan ainakin kymmenestä kaverista) sinkkukaverit jotka ovat/ovat olleet tinderissä ovat raportoineet samaa: Panoehdotuksia, asiattomuuksia, alastonkuvien lähettelyä. Vaikka se toki ei sitä asiaa tarkoita, etteikö siellä voisi olla ihan tosi jees tyyppejäkin joukossa. No, eihän tämäkään toki todista, että se olisi vielä tavallista. Mutta tästä tuskin mitään kovin laaja-alaisia tutkimuksia on muutenkaan 😀 .

 26. Nina

  Tuo voi hyvinkin olla pelkkä provoilija. Sano frendilles, että get a life! Olisin itse jättänyt vastaamatta ja käyttänyt aikani tehokkaammin. Tinderissä en koska prefer real life!

  • fityoutoo

   Joo toki voi olla. Mutta käytöstavat silti.

 27. juha

  Jos saisin euron jokaisesta oudosta hiihtäjästä joka tullut Tinderissä vastaan olisin rikas mies. Tästä huolimatta he ovat vähemmistö ja kannustaisin suutelemaan suurempaa määrää sammakoita. Tai lukemaan omista sammakoistani miehenkulma.blogspot.fi

 28. Elkku

  En tajua miten kukaan jaksaa alkaa väkisin vääntämään jonkun tuntemattoman kanssa tuollaista keskustelua? En ikinä laittaisi kaverisi tapaan mitään todistelu/vakuuttelu viestejä omasta koulutuksesta/urheilullisuudesta tuollaiselle tyypille vaan poistain vain matcheistä samantien.
  Otsikko oli myös todella hämäävä ja yleistävä kun käsittelit vain yhtä tapausta (ja juu luin tuon kommenttisi ”kuinka kommenttien perusteella muillakin on samoja kokemuksia”, mutta eiköhän mistä tahansa asiasta löydy useammalta ihmiseltä kokemusta

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.