Fit you too
Fit you too

Bye bye äiti, äiti good bye.

Mun on pakko myöntää, että tällä hetkellä omatuntoni kolkuttelee hiukan. Nimittäin se äidin KUULUISA huono omatunto. Äiti lähti taas ja jätti lapsensa isänsä kanssa. Tämä on se äiti, joka revitään kappaleiksi äityleissä, mammaliineissä ja vauvafoorumeilla. Itsekäs äiti.

Mulla on ollut todella kiire viikko, kun yrittäjänä asiat tuppaa aina kasaantumaan samalle viikolle. Mulla on todella ristiriitainen tunne välillä, kun pitäisi takoa silloin kun ”rauta on kuuma” ja samalla pitäisi olla mahdollisimman paljon lasten kanssa, koska he ovat vain kerran pieniä. Äääh. Ja sitten kun on paljon lasten kanssa, koska he ovat vain kerran pieniä, niin silloinkin hajoaa pää ja toivoo, että olisi työ, jonne olisi ihana mennä.
Mun tämänhetkisessä elämässä suurin energia menee tietysti yritykseeni Match by K:hon, jossa on isoja muutoksia asiakasmäärän kasvaessa. Sen lisäksi teen vielä jonkun verran liikunnanohjausta, koska sijoitan kaikki ns. ylimääräiset tulot MBK:hon (koska investoinnit eivät ole aivan ilmaisia). Sitten on vielä tämä blogi.
Ai niin, ja sen päälle mulla on kaksi pientä lasta ja mies, joka ylipäätään mahdollistaa tän koko kuvion. Ilman häntä… No mistään ei tulisi mitään!
Tällä hetkellä istun hotellihuoneessa Kylpylähotelli Peurungassa! Yksin! Luksusta, siis todella megaluokan luksusta. Osallistun Ihannaisten somevaikuttaja -matkalle, eli meitä on täällä yhdeksän somevaikuttajan porukka tutustumassa Jyväskylän alueen matkailunähtävyyksiin. Olen ilmoittautunut matkalle jo sata vuotta sitten ja totta hitsissä se sattui JUURI sille viikolle, kun olin ollut jo kahtena iltana aika myöhään töissä.

Kuvat: Kati Pilli-Sihvola. Tein tänään korvikset itse Suomen Käsityömuseossa Jyväskylässä. Aikas hienot, vaikka itse sanonkin!

Kyllähän mä tiedän, etten ole todellakaan ainoa äiti, joka on yrittäjä ja jolla on paljon töitä! Oma äitini on ollut yrittäjä koko elinikäni ja hän muutti opiskelemaan toiselle paikkakunnalle, kun olin kolme. Sinänsä tässä on aika turha tuntea tunnontuskaa, koska lapset tuskin yhden viikonlopun aikana unohtavat äitinsä olemassaolon. Silti tiedän ja myönnän, että olen ollut tällä viikolla liian vähän läsnä ja oikeasti, liian väsynyt iltaisin. Liian väsynyt kolmevuotiaan kamaliin uhmakohtauksiin ja vitosen ”en tykkää, en halu” -vaiheeseen.
Ja kuten te äidit tiedätte, niin kun on väsynyt niin palaa pinnakin helpommin. Nyt mulla on suunnitelmissa operaatio ”kuinka korvaan lapsilleni heille aiheuttamani tuskan, kun äiti on niin paljon töissä?”.
Toisaalta sitten taas…
Mä oon aivan hemmetin onnellinen siitä, että saan tehdä työkseni jotain näin hienoa! Match by K on unelmieni täyttymys ja tämä blogi tarjoaa upeita mahdollisuuksia. Kuten esimerkiksi nyt mahdollisuuden tutustua Jyväskylään, josta mulla ei ole muuta kokemusta kuin yksi mönkään mennyt seurusteluyritys. Jo pelkästään yhden päivän aikana olen päässyt kivan porukan kanssa tutustumaan monipuolisesti alueen matkailukohteisiin ja huomenna jatkuu! Nautin myös suuresti tästä hotellihuoneesta, jossa voin olla yksin, koska yksinäisyys on nykyään mulle myös elämys. Pitäisi siis muistaa olla myös kiitollinen. Itsekin koitan muistuttaa aina itseäni, että jo pelkästään se, että on oma perhe ja työ josta pitää, ei todellakaan saisi olla mitään itsestäänselvyyksiä!

Onko siellä muita joilla on näitä samoja fiiliksiä? Sanokaa, etten ole ainoa äiti, joka tuntee toisinaan piston sydämessään omistautuessaan töilleen?

Kommentit (1)

  1. Katja

    Se taitaa kuulua äitiyteen, että aina on vähän huono omatunto. Mutta vähänkö ollaan parempia äitejä tällaisen rentoutumisen jälkeen taas. <3
    Katja
    http://www.optimismiajaenergiaa.fi

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.