Fit you too
Fit you too

Bodareista pitävät naiset huomio!

Nyt olis kuulkaa tarjolla varsinaista laatulihaa (jos saan käyttää tällaista hyvin leimaavaa ja seksististä ilmaisua miehestä)!
Saanko esitellä ILLUN!

Illu on todellinen Itä-Suomen ihme ja Pohjois-Karajalan lahja suomen bodareille! Nyt kaikkien teidän sinkkunaisten iloksi voin todeta, että Illu on vapaalla jalalla! Hän etsii salitreenistä lähes neuroottisesti pitävää naista, joka taitaa kanan paistamisen ilman rasvaa. Naisen ulkonäön suhteen Illulla ei ole suurempia vaatimuksia, mutta naisen tulisi olla 167cm-170cm, S-kokoinen, hyvin ruskettunut ja rasvaton. Illu ei myöskään laita pahitteeksi, jos hänen tuleva sydänkäpysensä on käynyt Tallinnassa hieman suurentamassa rintavarustustaan!
Niin ja se ikä… No naisen olisi hyvä olla täysi-ikäinen…. Tai siis ainakin hiljattain täysi-ikäistynyt….
Sitten Illun strategset mitat: Ikä hieman yli 40-vuotta, pituutta hieman yli 170cm, hauiksen ympärys 37cm ja leveä selkälihas erottuu hyvin.
Illun motto elämässä on ”Liha tottelee kuria ja rauta lihaa”. Kuten huomaatte, niin Illu on todellinen ajattelija!
Nyt vaan tytöt äkkiä Illulle viesti tulemaan, niin voi olla, ettet joudu viettämään uuttavuotta yksin. Hän voi olla aluksi vähän kylmäkiskoinen tyyppi, mutta lämpenee kyllä siitä tarpeeksi kapean vyötärön nähtyään!
PS. Tästä postauksesta saatte jo hieman esimakua siihen, mihin tuleva yritykseni tulee keskittymään 😉 .

Kommentit (1)

  1. ninna

    Rolig, du har nog humor! Med iver och spänning väntar vad du hittat på. Önskar iaf lycka till vad det än är. Tack för bloggen 2017, hoppas den fortsätter 2018 lika fräsch och saklig. Bamsekramar och sköna sista dagar på detta år. Glatt nytt år!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.