Fit you too
Fit you too

Blogi lomailee

Heippa armaat lukijat!

Fit you too-blogi jää hetkeksi aikaa tauolle. Tällä hetkellä elämässä on menossa hieman vaikea vaihe, eikä energiaa löydy sen paremmin treeniin kuin bloggaamiseenkaan. Ja koska tämä on nimenomaan urheilullisen elämäntyylin foorumi koen, että mulla ei ole sillä saralla juuri nyt mitään annettavaa. Vaikka rakastan treeniä ja kirjoittamista, eivät tällä hetkellä rahkeet vaan riitä mitenkään niihin ja se tuntuu todella surulliselta. Mulle on kuitekin tärkeää, että kirjoitan niistä asioista, joista ihmiset haluavat lukea – eli treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta.
En myöskään halua pitää tätä blogia minään ”päänsisäisenä oksennussankona”, koska negatiivisuus luo vaan lisää negatiivisuutta. Varmaan aika moni äiti voi kuitenkin allekirjoittaa sen, että joskus tuntuu siltä, että sitä positiivisuutta saa kaivaa aika hemmetin syvältä ja silti se on kilometrin päässä maan sisässä.

Lähden loppuviikoksi Britteihin lomailemaan perheen kanssa ja toivotaan, että sieltä palaa ainakin jollain tavalla energisempi ja levänneempi Katri.

Until then, bye. <3

WP_20130517_003

Kommentit (2)

 1. pia

  Moi Katri
  Viettäkää hauska ja rentouttava loma!
  Terveisiä perheen miehille myös

  • fityoutoo

   Kiitos kovasti ja terveisiä Lontoosta! Palaan postaamaani taas ensi viikolla :)!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.