Fit you too
Fit you too

Bikinikuvat, erokohu ja fitness-skandaali! Mitä vielä…?

OLYMPUS DIGITAL CAMERANyt kun tammikuu on potkaistu täydellä teholla käyntiin, niin sen huomaa hyvin myös täällä blogin puolella! Kävijämäärät kasvaa ja varmasti Fitfashionin etusivun uudistuminen (ja tietysti myös blogien ulkoasun uudistuminen) on vaikuttanut asiaan! Eli ISOKOKOINEN MOI kaikille uusille lukijoille ja kiva että olette tulleet lukemaa blogiani 🙂 . Muistakaa tykätä blogin FB-sivuista ja jos lukemasi postaus on ollut enemmän mukavaa ajankulua kuin hukkaa, niin paina sydäntä!
Olen kirjoittanut Fit you too -blogia yli 5 vuotta  ja sen tyyli ja aihealue on pysynyt mielestäni aika pitkälti samana koko matkan ajan. Blogini on tarkoitus olla sekoitus lifestyle-blogia( eli minua ja elämääni) että hyvinvointiblogia(vinkit, ruokavalio ja treeni). Pelkät infopläjäykset olisivat mielestäni ehkä vähän liian yksipuolista luettavaa ja muutamassa vuodessa lähes kaikki aihealueet on kaluttu läpi.
Se mikä mua itseäni vähän harmittaa on se, että nykyään lukijoita kiinnostaa eniten yksi asia: Kohut. Oli se kohu liittyen liian laihaan bloggaajaan, oli se bloggaajan erokohu tai kohu jostain asiasta, jonka bloggari on sanonut. Tämä tuntuu minusta ja bloggarin näkökulmasta siltä, että aina pitäisi olla jotain raflaavaa! Joko raflaava otsikko (kuten mulla tässä postauksessa, heh), raflaava pyllistelykuva (vaikka aihe olisikin joku ihan diibadaaba) tai ainakin polttavan kuuma aihe, jolla saa kommenttiboxin kiehumaan. Kuten jossain osuvasti sanottiin ”Ennen riitti että vilahti nänni. Nykyään täytyy olla rinnat paljaana ja kinkkuleikkeileistä parsitut alushousut!”. 😀
Entäs jos mä haluankin jakaa täällä blogissa kehonhuoltovinkkejä tai vaikka ruokaohjeen – kiinnostaako se enää ketään??? Mulla on itselläni niin tavallinen ja tasainen elämä, että mitään draamaa on vaikea saada kyhättyä aikaiseksi. Mutta ehkä mulla on jotain muuta annettavaa, nimittäin itselleni on mielestäni aika hyvin tarttunut tietoa ravitsemuksesta ja liikunnasta ja koko ajan tarttuu lisää yliopisto-opintojen myötä! Mä itse luotan tutkittuun tietoon enkä jaksa enää mitään älytöntä vastakkainasettelua (joka on myös blogeissa vakkarikamaa). Mua kiinnostaa vähän tylsästikin perusjutut, eli kärjistetysti sanottuna ei mikään keski-aasialaisen nippon-heimon tuoma maailmaa mullistava ruokavalio, jossa syödään kaksi mung-pavun itua päivässä (paitsi ehkä joo ilmiönä).ruokapaivakirja2 (1 of 1)
Nyt olisi tosi kiva kuulla teiltä, että millaisia juttuideoita teillä on? Kiinnostaako ihan perusjutut ruokavaliosta ja treenistä? Koitan toteuttaa ainakin yhden toivepostauksen joka viikko!
Olen miettinyt mm. seuraavanlaisia juttuja tai ”juttusarjoja” blogiin:

 • Mitä on hiilarit, proteiinit ja rasvat (siis idealla ”for dummies”)?
 • Miten voi kohottaa aerobista peruskuntoa (lajit, määrät, tehot)?
 • Millaisia liikkeitä aloittelijan kannattaa tehdä salilla?
 • Miten istumatyö vaikuttaa kroppaan?
 • Vinkkejä, kuinka testata kotona omaa liikkuvuutta

Oliko näistä esimerkiksi joku sellainen, joka juuri sua voisi kiinnostaa??
Toki varmasti sivuan postauksissa myös meidän perheeseen liittyviä juttuja ja edelleen se kotipostauskin on tekemättä… Tykkään myös itse kauneudesta, joten halusitte tai ette, niin myös niitä juttuja on varmasti tulossa!
Muistakaa, että huomisesta lähtien blogissa alkaa kasvispainotteiseen ruokavalioon keskittyviä teemaviikko, jolloin jaan teille ainakin kasvisvoittoisen ruokavalion sekä useita helppoja reseptejä!
Edit: Halusin vielä lisätä tähän, että en halua julkisesti dissata tässä ketään, joka on esim parisuhteensa päättymisestä avoimesti puhunut blogissaan. Jos itselläni olisi sama tilanne, niin varmasti sen toisin esille jossain vaiheessa, koska sitä voi olla vaikea peittääkään.
PS. Huomisesta alkaen olen Fitfashionin oman snäpin kuskina, joten ota fitfashionfi seurantaan!
 

Kommentit (22)

 1. Sannii

  No ei ainakaan kiinnosta peffakuvat 😀 Tulee vähän nolo olo ja hämmennys, kun välillä eksyy sellaiseen blogiin, jossa ihan fiksu teksti on kuvitettu bloggaajan pyllyllä. Jääpi seuraamatta. Tosin olen jo yli 30 niin ehkä peffailu ja selhviet on nuorempien juttu? Mua kiinnostaisi lapsiperheen urheilut ajankäytöllisestä näkökulmasta, eli miten teillä liikkuu molemmat ja toki lapset. Välillä vähän haastava paletti tämä. Ja istumatyön vaikutukset kiinnostaa myös ja miten niitä ennalta ehkäistään, jos istua pitää pitkä päivä ja työmatkastakin osa päälle.

  • fityoutoo

   Hei tuo onkin hyvä postausvinkki, lapsiperheen urheilu ja siihen liittyviä ajankäyttö! Voin tosin kertoa vain meidän perheen tilanteen, mutta ainakin yksi esimerkki siinä 🙂 .

 2. Sanna

  Mä lukisin mielelläni miten kohottaa aerobista peruskuntoa ja vinkkejä miten testata kotona omaa liikkuvuutta. Ruokapostaukset myös kiinnostaa ohjeiden kera, kun on kiva saada uusia ideoita omaan ruoanlaittoon.

  • fityoutoo

   Kiitos palautteesta, käsittelemme sen pian 🙂 !

 3. Ipa

  Moikka.
  Tää on ihan outo toive varmaan, mut pystyisitkö tekee kuvasarjan kahvila-annoksista ja niiden ravintosisällöistä. Aina puhutaan vaan roskaruusta niin olis kiva nähä vähän samaa kahvilalounaista tai välipaloista. Siis esim. erilaiset sämpylät/patongit, smoothiet, kahvittelu+siihen kuuluva jälkkäri, ”kevyet” salaatit jne. Osais siten tehä parempia valintoja.
  Ymmärrän, jos on hankala toteuttaa. 🙂 Hyvää alkavaa viikkoa!

  • fityoutoo

   Joo, voi olla että juuri ja juuri voin uhrautua croisantille ja latelle ”blogin nimissä” 😀 ! Kiitos huipusta ideasta!

 4. Ina

  Itse urheilen paljon ja välillä kahden pienen lapsen kanssa aika ei vaan tahdo riittää. Joten ajankäyttö lapsiperheessä olisi hyvä aihe. Myös kehonhuoltoon liittyvät asiat kiinnostavat 🙂

 5. Johanna

  En nyt tiiä onko tää mikään kovin mahtava ja suosittu postausidea, mutta minulla kiinnostaisi postaus siitä mitä voi salilla tehdä ”polvivammaisena.” 🙂 Meni itsellä polvi sijoiltaan tuosta noin vaan kuukausi sitten ja tässä sitä nyt kovasti kuntoutetaan, reisivoimaa pitäis lähinnä saada, mutta kun ekana tulee mieleen ne kyykyt :D. Ja sattuneesta syystä ne on toistaiseksi poissuljettuja, niin tiivistettynä vinkit polviystävälliseen jalkatreeniin ilman kyykkyjä olisi toivottuja 🙂

 6. Jenna

  Kaikki mainitsemasi aihealueet ovat kiinnostavia. Mua enemmäkin kiinnostaa aihejutut, vaikka ne ”kohu”jutut tuo välillä kivaa vaihtelua.

 7. Jasmin

  Perusjuttuja kiitos😃 oon lukenut blogiasi niin kauan että luen joka postauksen vaikka kirjoittaisit mistä vaan😂mä ainakin huomaan jos joku juttu on väkisin kirjoitettu,musta on ainakin tärkeää että bloggaaja kirjoittaa itselleen kiinnostavista aiheista!

 8. Veera

  Istumatyön vaikutus elimistöön!!!!

 9. Annina

  Liikkuvuuden testaus kiinnostaa ja mikäli joku liike ei onnistu, kuinka sitä voisi kehittää.

  • S

   Minuakin kiinnostaisi tämä aihe!

 10. Hanna

  Hei. Minä ainakin tykkään just niistä tavallisista jutuista mitä luettelit. Liikunta, perhe ja lapsi jutut kiinnostaa aina. Jatka vain samaan malliin 🙂

 11. Eve

  Moi!
  Musta parhaimmistoa on ihan normaali arkielämä, ei sen kummempaa. 😀 Ruoanlaitto on lähellä sydäntä niin se kiinnostaa sekä olisi mielenkiintoista jos saisi kerrankin sellaisen palikka aivon makro postauksen, että mitä se käytännössä tarkoittaa… Oon ihan pihalla. 😀 haha!

 12. Riikka

  Joku tuolla jo toivoikin ”polvivammaisten” ohjeita salille, mä toivoisin muuten samaa, mutta kotijumppaohjeita. Me asutaan niin kaukana saleilta, ettei ole oikein mahdollisuutta käydä. Eli kotijumppaohjeita jaloille ilman hyppyjä ja kyykkyjä kiitos 😀 Alkaa itseä kyllästyttää pelkät jalan nostot selinmakuulla. Polvet on niin huonot, että ehdottomasti pitäisi saada pidettyä reisilihakset hyvässä kunnossa.
  Muuten sun blogi on ihan huippu ja sopivasti hyvällä huumorilla varustettu 😀 Normaali arkielämä on se mistä itsekin tykkään lukea. Tässä on itseltä jo moni blogi pudonnut lukulistalta, kun en kestä enää yhtään sellaista muka syvällistä pohdintaa ja kertomusta siitä kuinka erityisherkkä ja erityinen ja kaikkea muuta ollaan aina oltu..

 13. Linda Thorman

  Musta sun blogi ihana kun et ns kerjää huomiota millään. Tämmöisillä blogeilla on niitä oikeita lukioita, jotka lukee tätä sun takia ei sun paljaan pyllyn takia 😀 Jatka samaan malliin 😘

 14. Linnea

  Istumatyöhomma juttu kiinnostaisi! Liikkuvuus ja kehonhallinta sekä tietty muukin kehonhuolto kiinnostaa myös.

 15. skribentti

  Mua yököttää skandaalihakuisuus!
  Kaikki sun kirjoittamat jutut kelpaavat, mutta heitän sulle yhden omakeksimäni haasteen blogistani, kun mua kiinnostaa kovasti, mitä vastaisit siihen 😀
  http://heimeillavalvotaan.blogspot.fi/2016/11/minustako-syvanmerensukeltaja-ja-laakari.html

 16. Miube

  Minua ei kiinnosta lukea juuri noita kohuja ja siksi monet ennen seuraamani blogit ovat jääneet taakse. Sinun blogiasi on ollut mukava seurata:)
  Itseäni ainakin kiinnostaa seuraavat: Mitä on hiilarit, proteiinit ja rasvat (siis idealla ”for dummies”)?
  Miten voi kohottaa aerobista peruskuntoa (lajit, määrät, tehot)?

 17. Pipsa

  Kiitos hauskasta blogista! Mä haluaisin lukea perinteisiä päiväkirjapostauksia ja lapsiperhejuttuja!

  • fityoutoo

   Kiitos ja kiva kuulla 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.